maanantai 12. maaliskuuta 2012

Vitriinistä kuvattua

Terppa!

Ruokailuhuoneessa meillä on kaksi vitriiniä, joista toisessa säilötään kahvikuppeja, lautasia, laseja ym. ja toisessa taas tarjoiluastioita kuten kulhoja, tarjoiluvateja ym. Kätevästi kaikki käsillä pöydän kattamiseen sekä ovat kauniisti esillä mutta kuitenkin pölyltä suojassa :) Keräämme iittalan valkoista teema-sarjaa ja ihan hyvin sitä onkin kertynyt mm.matalia ruokalautasia 14 kpl, kahvikuppeja & mukeja taitanee olla n.16 kpl. Hiljan näin kaupassa suuria teeman 0,4l mukeja ja niitä on kyllä pakko saada! Lisäksi saatan kokeilla sekottaa teema ja KoKo sarjaa- Kuulostaako ihan hurjalta? Se KoKon haalean pinkki on ihana ihana ihana!!!

Lisäksi olen ilmeisesti jotenkin rajoittunut kuvien suhteen "pystykuvaajaksi". En tiedä mikä nuossa vaakakuvissa ja niiden sommittelussa oikein tökkii, mutta kivaltahan ne täällä näyttävät :)








Oikein aurinkoista kevätpäivää! :)

23 kommenttia:

  1. Vitriinikaapit ovat ihania! Tykkään!

    Mitä tulee asioiden sekottamiseen, minusta se on peräti suotavaa. Eihän nyt voi olettaa, että yhdestä sarjasta löytyisi kaikki mieluinen. Itse tykkään sekotella sarjoja keskenään. Tärkeintä on kai kuitenkin se, että värit ja kokonaisilme toimivat yhdessä, eikä se, mitä astian pohjaan on leimattu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Onneksi on saatu paljon tuota perusvalkoista jonka kanssa käy väri kuin väri, tästä on siis hyvä lähteä jatkojalostamaan tuota pinkkiKoKo-ValkoinenTeema ideaa :)

      Poista
  2. Värien ja astiasarjojen sekoittelu luo ilmettä kattaukseen.
    Valkoinen astiasto perusvärinä on kaunis ja siihen on helppo yhdistellä muita:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen kyllä tykästynyt tuohon teeman valkoiseen, se on todellakin hyvä "pohja" kattaukselle ja jo silloin joskus mietin teeman turkoosin yhdistelemistä siihen, mutta nuo koko:n pastelliset värit on paljon kauniimpia :) Mukavaa perjantaita! :)

      Poista
  3. Valkoisen Teeman omistajana olen miettinyt tätä ihan samaa asiaa... KoKo:n uudet värit on niin ihania, että taidan minäkin joutua muutaman Kokon Teemojeni sekaan hankkimaan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. KoKo:n uudet pastelliset värit iskee meikäläiseen kuin metrinen halko :D Kumpa tuohon teeman sarjaankin tulisi tuollaisia haalean pastellisia sävyjä, olisin kyllä todella otettu! Nyt vaan astioita sekoittelemaan ;)

      Poista
  4. Meillä on tuo sama vitriinikaappi mökillä ja siinä säilytetään sekä vanhaa että uutta. Kotona sama juttu....vanhaa ja uutta sekaisin :) Kauniita kuvia !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marianna :) Mä oon tykänny nuosta vitriineista, vaikka halpoja ovatkin, mutta ajavata asian siinä missä kalliimmat kanssasisarensa ja minusta tuo säilytyslaatikko on todella hyvä- siellä pysyvät lautasliinat ja kaitaliinat järjestyksessä :)

      Poista
  5. Mustakin olisi kiva kun olisi sellainen perus-valkoinen astiasto (esim. juuri Teema) johon voisi sitten yhdistellä muita kauniita astioita fiiliksen mukaan. Minä vaan olen kerännyt jo vuosia sitten yhtä Pentikin sarjaa tosi paljon, joten tuntuisi aika vaivalloiselta ryhtyä sitä myymään esim. Huutonetissä yksitellen, joten se saa meillä toimia jatkossakin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minusta nuo pentikin astiat ovat myös kauniita, mutta jostakin jäänyt mielikuva että ovat paljon arvokkaampiakin kuin esim.teemat? Mukavaa torstaipäivää!

      Poista
    2. Siis perjantaipäivää, taidan olla vähän viikkovilli ;D

      Poista
  6. Oih, minäkin haluaisin toisen vitriinin, niin mahtuisi kaikki teematkin esille:) Meilläkin on valkoista teemaa ja se vaaleanpunainen koko olisi aivan ihanaa siihen yhdistettynä, niitä jo kaupassa hiplailinkin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minusta kyllä tuo vaaleanpunainen-valkoinen yhdistelmä olisi pettämätön :D Kyllä sanon että kätevää kun kaksi vitriiniä ja selkeästi toisessa ruokailuastiat/ toisessa tarjoiluastiat, olkkarissa vielä kolmas "krääsä" vitriini :D :D Mukavaa torstaipäivää :)

      Poista
    2. Siis mukavaa perjantaipäivää, miten tämä viikko on näin nopiaa mennyt? ;DD

      Poista
  7. Ihania kuvia ja ihana blogi :)..jään lukijaksi ja toivotan sinutkin tervetulleeksi uutta blogiani seuraamaan :). Hyvää keskiviikkopäivän jatkoa sinulle!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Mustikka ja tervetuloa joukkoon :) Ihanaa kevään jatkoa :)

      Poista
  8. Mä just ite pähkäilen et ku aijon ostaa ny uudet arki ruokkalautaset, niin ostanko tota Teeman valkoist vai Pentikin vanilijaa ? Toi vanilija on ihanan romanttinen mut siin se kulho 0.4 dl, on aikast pikkane sopal ku en haluu ns. normaalei keittolautasii ollenkka. Teemas on kiva 0.5 dl kulho mist voi soppaaki syödä mut taas yleisilme lautasil tosi pelkistetty ;) Höh vaikkiaa on kyl ja kaikenlisäks Vanilija ruokka lautast on koot 24 ja 28 ja haluisin noin 26 ja se on Teeman koko :)Ku pesukoneesee on hankala laittaa kahtee riviin noit 28 cm kokoja ja mietin et jos toi 24 onki liian pikkane hahhaha ...Ota siit sit selvää taas ♥

    VastaaPoista
  9. Kuule ekaks teil on tos ruokkailu tilas toi, kaunis valkone kattovalasin mis on noit prismoi ♥ onks se ostettu Jotexsilt tai Ellokselt ? Onk laadukas ku ainaki kauniilt näyttää ♥
    Toine asia eli meinaan osta uudet arki ruokkalautaset matalat ja syvät ( mielummin kipon mallise ) ja ajattelin ens alkku Pentiki Vanilijaa mut on vaa 24 ja 28 lautaskokoa ja ainaki toi 28 on mun makuu liian suuri ja sit epäile et toi 24 pikkane hah. Toine vaihtoehto on toi Teeman valkone ja siin onkki kiva kippo 0.4 dl sopal ym. Mut ajattelin et ku on aikast moderni tyyliltää et onk sekään iha meijä ;) Meil juhla astioin Englantilaist Pomonaa ja se onkki tosi kaunist ♥ Oon miettiny et mitä astioi kaik romanttiset kodit käyttää näin arken ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo valaisin on ellokselta, mutta taitaa olla sama elloksella/jotexilla :D Kyllä mun täytyy tunnustaa ettei meillä käytetä teemaa kuin harvoin arkikäytössä. Oon löytänyt halpahallista aivan ihanan romanttisen (ja kestävän) sarjan (ja hitto, täältä halppiksestakaan sitä ei enää saa). Viimeiset sarjan astiat ostin tuurista, täytyy täs keväänmittaan käydä sieltä haalimassa niitä lisää :D Nuo arkikäyttöisen sarjan matalat lautaset on kans todella isoja, hyvä kun saan ne koneeseen mahdutettua ettei ropelli ota niihin kiinni :/

      Poista
  10. Kiitos nopiast vastauksest ♥ No täyttyy miettii asiaa turun Iittalan tehtaan myymäläs, on ny 10 päivää Teemat valkoset tarjoukses . Matala ruokkalautase oli 6-7 e ja sama hintase olivat kipot :)mul ollu Ikeaa monest mut heti tulee naarmui, ni enää en ost niit ;)kivaa viikonloppua, sin päi ♥ tääl ollaa kovas flunssas ny :(

    VastaaPoista
  11. Tykkään niin tästä sinun blogista, luin tätä aiemmin tosi paljon ja olin laittanu tietokoneeni suosikkeihin, mutta sitten kone hajosi ja blogin nimi oli kauan kadoksissa, kunnes eilen illalla muistin nimen ja täytyi heti surffata sun sivuille, vaikka olin jo nukkumassa:D Tykkään tässä blogissa siitä meiningistä että huokuu semmonen fiilis että kirjoittaja on tavallinen ihminen, eikä mikään yli-ihminen.voisin kuvitella että jos omaa blogia kirjottaisin se olisi tämäntyyppinen-ELÄMÄNLÄHEINEN.+nämä musiikit sinun sivuilla on NIIN fiilikseen sopivia mikä kuvista tulee!ps.mistä oot hankkinut tuon valkean ristikkokaapin olohuoneeseen?:)

    -AnskuN

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ansku ihanasta kommentista, kovasti mieltäni lämmitti <3 Tällainen tavallinen tallaajahan täällä blogin taustalla hääräilee :) Kovasti saan töitä tehdä kaiken omaisuuden ja ostosteni eteen, välillä tekee rahallisesti tiukkaa ja eletään hiljaiseloa, mutta päivääkään en vaihtaisi pois :) Kotiimme rakastuin ensisilmäyksellä ja rakastan edelleen vaikka paljon on huonoja puoliakin, mutta mukavahan tätä on pikkuhiljaa itelleen tehdä (ennenkaikkea ite rempata ja oppia uusia asioita) :) Ja tuo ristikkovitriini on ostettu pohjanmaankalusteen poistopisteestä (Kurikasta) edullisesti, mutta ei niitä taida siellä enää olla :( Ruokailuhuoneen vitriinit ovat (yllätys, yllätys) Ikeasta :D Ihanaa keväänjatkoa sinulle Ansku :)

      Poista
  12. Kiitos kivasta ideasta kuvailla kaapin sisälle! :)

    VastaaPoista

Olisi mukavaa jos jättäisit pienen kommentin vierailustasi :)