sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Kevättä rinnassa

Vaihdoin ruokailuhuoneeseen H&M pöytäliinan ja kylläpäs tulikin keväinen fiilis! Värit poikkeaa aika paljonkin meillä nähdyistä, mutta pääsiäistä odotellessa ;DMulla keittiö "remppa" senkun venyy ja vanuu, olis vaa pieneltä alueelta seinien ja katon maalaus + listojen laitto. Ja nyt vähän näyttää sille että pitää laittaa asiaan vauhtia- säikähdin nimittäin ihan helkkaristi kun vessan oven alta sipsutti HIIRI! No määhän tottakai kiljumaan ja isäntä jahtaamaan hiirulaista :DDD Luultavasti hiiri on kivasti sipsutellut tuolta keittiöstä josta listat puuttuu. No saatiinpahan emäntään vähän vauhtia ;P

Leppoisaa sunnuntaita!

Meillä on tänään mässypäivä ja haetaan rilliruokaa, nams :P Tekee tehtävänsä tämä diettillä oleminen (tarkkoja lukuja en muista mutta pudotusta on kutakuinkin -6kg tammikuun alusta). Mulle kerkes jo tossa yhdessä välissä tulemaan melkein 2kg takasin kun jäi mässäilyt päälle- mutta olen tyytyväinen että oon saanut nyt nekin kilot poies :D

10 kommenttia:

 1. Kaunis pöytäliina, ihanan pirtsakka! :)

  Hienosti oot saanut pudotettua painoa, onnea siitä! aina joskushan sitä pitää itseään hemmotella ja antaa lupa herkuttelulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin kivasti piristi ruokailuhuonetta harmaan & valkoisen lisänä :) Ottaa tämä dietteily välillä luonnonpäälle, varsinkin kun tällainen herkuttelija luonnostani olen- mutta kyllä elämästä pitää nauttiakkin :)

   Poista
 2. Teillä on ihana koti!!!
  Muistatko mikä värisävy yllä olevien kuvien seinässä on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Ja kiitos :) Tuo värisävy on tikkurilan valamo :)

   Poista
 3. Hyvin sopivat väritkin teille ja etenkin tähän vuodenaikaan! :)

  VastaaPoista
 4. Mukavaa vaihteluahan tuo kun vaihtaa tosiaan vaikkapa pöytäliinan.

  Mikähän onkaan tässä keväässä kun tulee sellainen uudistamisvimma ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi nuonkin pienellä asialla kuin tekstiilit saa muutettua ilmettä roimasti :) Kevät saa aikaan täälläkin uudistamisvimman, siivousvimman ja urheiluvimman, onneksi ovat vimmoja sieltä parhaasta päästä ;D Mukavaa alkanutta viikkoa!

   Poista
 5. Tulipas mukavan keväinen fiilis! Pitäisköhän lisäillä meillekin joku pirtee väri... Ja blogin uus ulkoasu on hieno! Hitsi kun olis aikaa säätää omaakin ulkoasua!!!
  Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ihan yllätyin itsekkin kuinka nuonkin värikäs&kuviollinen (mun makuun) liina sopi yhteen harmaa/valkoisen kanssa, eikä silti oo yhtään liikaa :) Tämä kevät saa ihmeellisen uudistamisvimman aikaan, lopputulos jotenki keväisempi ja keveämpi :) Kiva kuulla tykkään-kommenttia, eipähän tullu kikkailtua turhaan ;D Keväistä alkanutta viikkoa!

   Poista

Olisi mukavaa jos jättäisit pienen kommentin vierailustasi :)