keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Talvipäivä

Aamulla

Päivälenkillä kameran kanssa

Koti

Lenkkeilymaastoja


Lenkin jälkeen maistuivat tuoreet  karpalo-suklaamuffinssit


Talvisin terveisin Marjo

5 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! Vaikka kovasti jo odottelenkin kesää, on Suomen talvimaisema parhaimmillaan pysäyttävä. :) Mukavaa helmikuun alkua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Janina :) Voih, minäkin oottelen niiiiin kovasti kesää; pyörälenkkejä, uimista, auringonlämpöä ja -valoa, kukkasia :D Ihanaa alkanutta helmikuuta :)

      Poista
  2. Kauniita talvisia kuvia :) Joko olet saanut keittiön rempan valmiiksi? Itsellä iski myös tapetoinnin yhteydessä pieni inspis... poistin myös keittiön kaapistojen päältä nuo "laatikot". Kiitokset hyvästä ideasta :) Liesituulettimen putken suojaksi tehtiin sellainen laatikko. Katto piti maalata kokonaan läpi, kun en saanut eroa huomaamattomaksi. Ihan kiva tuli. Mukavaa viikon jatkoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Vanilja! :) Oon jotenkin käynyt tyhjäkäynnillä ja remppa edelleen kesken :/ Saas nähdä kuinka mulle käy tuon katon kanssa, pari vuotta on kulunut siitä kun se maalattiin. Noh, sitten maalataan, eihän se maalaaminen itessään oo kova homma, mutta se suojaaminen :/ Tykkään että tuli paljon avaramman oloista boxien hävittyä :) Talvista loppuviikkoa :)

      Poista
  3. Kauniita kuvia :)
    Nuo muffinsit näyttävät tosi herkullisilta, nami!

    VastaaPoista

Olisi mukavaa jos jättäisit pienen kommentin vierailustasi :)