keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Ulkona

Heippa!

Täällä on ihan mahtava keli- aurinko paistaa täydeltä taivaalta ja puissa upea huurre, kävin aamulla räpsäsemässä lähinurkilta kuvia aamun sarastaessa hyytävässä pakkasessa. Nyt pakkanen laskenut aika reilusti, hipsin tästä samantien metsään kuvailemaan :)
Marjo

4 kommenttia:

 1. Aivan ihanan näköist, ku jostain sadust kertkaikkiaa :)Saa onnelline ol ku saa asua noin ihanas paikas ja taloki on tosi kiva. Hyvil edullisil ideoil toteutettu remppa koko talos et sanoisin 10 + ja papakaija merkki ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Johanna <3 Minusta on niin ihana että arvostat itse tekemistä pienellä rahalla. On ihana tehdä kaikenmoista hommaa/pientä remppaa ja oppia usia asioita :) Täytyy kyllä kehua että maalla on ihanaa! En ikinä haluaisi mihinkään keskustaan, jossa tonttia ei nimeksikään ja naapurit aivan räystääs kiinni :/ Ja ootappa vaan kun kesä koittaa ja saan räpsittyä kesäkuvia ;D

   Poista
 2. Tosiaan ei voi ku huokast ku, ajattelee kui kaunis paikka teil on :)Olen seurannu sua jo tuol yhes sisustus foorumis ja ne kesäkuvat oli ihanat :) Laitoit mul keran sen ihanan mansikka tortun ohjeenki ja kyselin vinkkei ku leivoin valtavan voileipäkakun vuos sit :)Toi olkkarin tapetti on kyl ihana ja pakko kysyäkki et mikä tapetti se on ja mist ostettu ? Ois kiva jos kävisit mun uutta blogiani kattomas kans ja tietty kommentti on aina kiva ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna <3 Kävin kurkkaamassa pikaiseen blogiasi (täytyy nopiaa kiiruhtaa töihin), käyn paremmalla ajalla lukemassa ja klikkaamassa itteni lukijaksi :) Kaunis koti teilläkin <3 HÖh, mää en oo ollenkaan muistanut käydä foorumilla päivittämässä kuvia kun tämä bloggaus on niin imassu mukaansa :) Olkkarin tapetti on ostettu k-raudasta :)

   Poista

Olisi mukavaa jos jättäisit pienen kommentin vierailustasi :)