maanantai 30. tammikuuta 2012

Olkkarissa vaihtuu järjestys

Heippa!

Tänne on liittynyt lisää uusia lukijoita, tervetuloa joukkoon :)
Piti alkaa ruuanlaittoon ja takan lämmitykseen mutta minäpä vaihdoin järjestystä :)
Ruokailuhuoneen puolelta siirsin maton ja yllättäen tykkäsinkin olkkarin puolellakin :) Taidan kokeilla olla hetken ilman sohvapöytää :)



Aurinkoisin terveisin Marjo

14 kommenttia:

  1. Kyllä teillä on kaunista. Mustaa on sopivasti "välissä virkistämässä":)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Yllätyin ihan itsekkin kuinka hyvin tuo musta matto sopi tilaan :D

      Poista
  2. Tosi kaunista <3 musta ja vaaleenpunanen sopii tosi hyvin yhteen!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Niina <3 Minustakin tuo musta/pinkki yhdistelmä on pettämätön! :)

      Poista
  3. Tämäki harrastaa järjestyksen vaihtoa :D Son mukavaa ja ilmasta ilmeen piristystä :) Teän koti on kyllä kaunis ja ihana <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Satu <3 Mää kyllästyn tosi helposti, ennen oli hankala vaihtaa järjestystä kulmasohvan takia, nyt kun kaksi sohvaa mahdollisuuksia paljon enemmän :D

      Poista
  4. Tuo jättiläislyhty on ihan mahtava! Haluaisin itsekin sellaisen, mutten oo toistaiseksi vielä raaskinut ostaa, vaikken pihiksi itseäni tunnistakaan. :) Ne on meinaan aika hyvissä hinnoissa aina. Ja tuo Årstid-jalkalamppu on kanssa tosi kiva ja sopii teijän kotiin. Ostin siitä sen pöytäversion vierashuoneeseen ja mietin piiiiitkään myös tuota jalkaversiota. Ehkä vielä joskus käyn kotiuttamassa sen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on kaksin kappalein nuota jalkalamppuja (oon yrittänyt tehdä ittelle säännön että kaikkea joka kolahtaa kunnolla pitää ostaa kaksin kappalein koskien pientä sisustustavaraa ja vaatteita). Aina on siis ostettava taulunkehyksiä, verhoja, tauluhyllyjä, paitoja kaksin kappalein :D Tuon ison jättiläislyhdyn löysin joskus vuosia sittemmin isojoella sijaitsevasta sisustusliikkeestä ja pakkohan se oli ostaa 40€ hintaan, koska nuo isot maksaa tosiaan ihan älyttömästi! :/

      Poista
  5. Heippa!

    Mistä olet noin ihanan kauniit keväiset verhot löytänyt? :) Itse en moisiin ole törmännyt missään, vaikka etsinyt olen!

    - Maisa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Maisa! Nuo verhot ovat H&M 2010 kesän mallistosta :) Satuin bongaamaan ne alennusmyynneistä ja tottahan ne oli pakko pitää :) Kannattaa kattoa jotexilta/ellokselta, siellä oli yhdet tosi nätit :)

      Poista
  6. Hei, en tiedä oletko itse huomannut mutta kaikki teidän taulut on aivan liian korkealla. Katsoppa vaikka näistä kuvista.
    yst. terv. E.O.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei E.O Kaikki meidän taulut/peilit ovat kasvojen korkeudella, tv-tason yläpuolella oleva tauluseinä on vielä kesken ja ajateltukkin sellaiselle korkeudelle että sopivat huonejärjestystä vaihdettaessa. Jokaisella on omat mielipiteensä ja saa ollakkin.

      Poista

Olisi mukavaa jos jättäisit pienen kommentin vierailustasi :)