perjantai 27. tammikuuta 2012

Heippa!
Tänään vietetään vapaapäivää ja samalla herkkupäivää, puntari näytti maanantaina -5,8kg tammikuun alkulukemista :) Olen tyytyväinen, paljon ei olisi enää tavoitepainoon mutta kiinteyttämistä löytyisi senkin edestä. Koskahan mua puraisis liikuntakärpänen? :O Kävin ottamassa jäykkäkouristusrokotuksen tänään *johan se edellinen olikin "umpeutunut" pari vuotta sitten, mutta sainpahan aikaiseksi. V-mäisesti on pakottanut kättä * vai kuvittelenko mä vaan?

Tähän perjantaihin kuuluu:
- koirien kanssa ulkoilu
- Herkuttelu
- METSOLAT! Mä niiin rakastan tuota sarjaa vaikka pieni oonkin tuollon ollut, mutta se tuo mieleen lapsuuden ja sen kuinka silloon elettiin niiin toisenmoista, tavallista elämää. Tässä on tullu muutaman vuoden ajan kattottua koko sarja läpi kerran vuodessa :) Tykkäätkö sinäkin?
- Takkatuli

Näillä tunnelmilla aloitellaan siis perjantaipäivää :)




P.s Älkää piitatko mun suhteettoman pienestä tauluseinästä, jatkan sen valmiiksi jahka saan kehyksiä lisää + maalattua mustaksi nuo kaikki muutkin ;D

Ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua!
Marjo

25 kommenttia:

  1. OHHO mikä saavutus, 5,8kg! Hieno homma :)
    Kuulostaa ihanan rennolta teidän päivä, meillä on kotona vaan kaks saikkulaista ja tylsistynyt koira.. :P

    Mun pitäisi tänä vuonna uusia jäykkis, pelottaa! :S

    VastaaPoista
  2. Ihana raikas olohuone! Mahtava saavutus painonpudotuksessa, onnea siitä ja tsemppiä jatkoonkin :)

    VastaaPoista
  3. Hei mistä tuo sun iiiiihana sohvapöytä on? :) Itellä uus sohvapöytä hankintalistalla, ja toi olis aika passelin näkönen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Jenni, NetAnttilasta on jokunen vuosi sitten ostettu :)

      Poista
  4. Teillä on ihana olkkari<3Vähän erityyliä kuin meillä, mut varmaan siks tykkäänkin! Aivan mahtava saavutus tuo painonpudotus, saat olla kyllä tyytyväinen. Mun jäykkis pitäis varmaan kans uusia... :)

    VastaaPoista
  5. Mäkin tykkään Metsoloista ja mulla tulee kans niistä lapsuus mieleen :D Pitäskin joskus ostaa se boksi, saisivatpa muuten uusia koko sarjan tuolla telkkarin puolellakin :)

    Miten hitossa sait melkeen kuus kiloa pois kuukaudessa? :o Itellä kans jonkin sortin laihutus menossa, parissa kolmessa viikossa lähteny kaks kiloa :D Tosin pelkällä ruokavaliolla tuo, ens kuussa alkaa sitten salirääkki vasta :)

    VastaaPoista
  6. Kaunis tunnelma teillä ja tapetti on todella upea!
    Terv. Wilhelmiina kotiliesi blogista

    VastaaPoista
  7. Minna: Kiitos :) Ei muuten kannata pelätä sitä piikkiä, melkein vois sanoa että hyttysen pisto on pahempi :D Jälkioireista en mene vannomaan, mulla pakottanut kättä koko päivän :/

    Onnen Omenia: Kiitti, lujaa tahtoa vaatii! :)

    Jenni: Tuo on ostettu muutamia vuosia sitten netanttilasta :)

    Marika: Ja mä niin kovasti tykkään teidän olkkarista ;D Ja erilaista mutta sohvat on kuitenkin samat :D

    R: Oon kans vakavasti miettinyt että hankkisin itelleni, tälläkertaa hain kirjastosta lainaan- mutta hiukan naarmuja jottei tahdo kaikki jaksot näkyä :( Emmä meinannu itekkään uskoa silmiäni, mutta samalla puntarilla punnittu ja ja... Mutta multa on lähtenyt kyllä ihan hitosti nestettä!

    Wilhelmiina: Kiitos :) Käyn usein kurkkimassa mitä teidän raksalle kuuluu, vaikka usein jää kommentit kirjoittamatta :( Tsemppiä teille :)

    VastaaPoista
  8. Metsolat katotaan läpi täälläkin ainakin kerran vuojessa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ehdottomasti, saisivat näyttää ihan yleltäkin uusintoina :)

      Poista
  9. Hyvältä näyttää ja ihan mieletön tuo seinä <3

    VastaaPoista
  10. teillä on jo niin ihana keväist verhot ja tyynyn oikkee huokuu kevät :) Kyl toi tapetti on kaunis, et oli iha nappi valinata teidä olkkarii :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Mä ootan jo niin kovasti kevättä/kesää että ihan pakko saada vähän kesän fiilistä sisätiloihin kun ulkona paukkuu kovat pakkaset :/ :D

      Poista
  11. Upeat verhot. Minäkin ododttelen että tämä hemmetin shoppailematon tammikuu jo päättyisi ja ostan heti oitis meille kukkaverhot. Mistäs nuo teidän on?

    Niin ja super hieno saavutus. Onnea :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo verhot on h&m kesän 2011 mallistosta, sattumalta bongasin ne alennuksesta :)

      Poista
  12. Tykkään niin teidän kodin sisustuksesta! Hieno saavutus painon pudotuksessa, onnea!

    VastaaPoista
  13. Pakko oli laittaa uutta kommenttia jos vihdoinkin onnistuin kommentoimaan. Mua on monesti harmittanut kun en jostain syystä ole saanut kommentoida :/ Jess kivaa jos nyt voin, kun teillä on niin nättiä ja olen monesti kommentoinut jotain ja sitten tulee teksti, ettei voi kommentoida jne...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, luinkin jostain että bloggeri olisi takunnut :( En ole pitkiin aikoihin muuttanut mitään asetuksia joten luultavasti vika on tosiaan bloggerissa, mutta kiva kun sait jätettyä puumerkkiä tänne :) JA ihana kuulla että pidät tyylistämme :) Tervetuloa joukkoon!

      Poista
  14. Melkein kuus kiloa! Se on kyllä paljon, ONNEA! :) Ihanan keväiseltä näyttää teidän olkkari. Kaipaisin itsekin jotain väriä meille. Pitäisi varmaan käydä ostamassa vaikka kimppu kukkia! :) ..tai jos ostaisi feikkejä, niin niistä olisi pitkään iloa! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, tosiaan melkein kuusi kiloa, mutta nesteitä :) Huih, nyt kun ei vaan rupeaisi nousemaan- tuli viikonloppuna herkuteltua ihan jonnin verran :/ Ja minäkin harrastan nuota sekä feikki & oikeita kukkasia, oikeat on ihania mutta feikit kestää kauemmin ;)

      Poista
  15. Suunnitelmat kuulostavat hyviltä, metsolat on niin kiva sarja!
    Oi miten ihanalta tuo teidän olkkari näyttää, nuo verhot on hienot! Mistä olet löytänyt ne? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Metsolat on ihana, saisivat näyttää tv:stäkin uusintoina :) Nuo verhot löysin h&m alennuksesta, ovat 2011 kesän mallistoa. Tykkään! :)

      Poista
  16. Kääk! Kuus kiloa on ihan huima määrä. Onnittelut! Itsellä lähtenyt vaivaiset kaks kiloa. Tosin on tuossa tullut herkuteltuakin "muutaman kerran" tammikuun aikana. :D No, kesäkuuhun asti aikaa tiputtaa 10 kg, eli hitaasti mutta varmasti tjsp. :)
    Jäykkäkouristusrokote saattaa jäytää useita päiviä. Itsellä jomotti viis päivää piston jälkeen ja oli todella kosketusarka. :(
    Tykkään hirmusti teijän olkkarin kalusteista. Tuo vitriini on aivan upea ja sohvapöytäkin kaunis. Silmät nauliutui kuitenkin tuohon ansariin (eli tuo telkkarin vieressä oleva juttu, missä on valot). Mistä se mahtaa olla hankittu? Bongasin Pentikiltä ansarin, mutta se on aika pliisun näköinen. Tuo teidän on ihanan sisustuksellinen ja tuommoinen... ihana. :)

    VastaaPoista
  17. Päpä: Heippa! Tuo mini "kasvinhuone" on hankittu aikoinaan isojoella sijaitsevasta sisustusliikkeestä, nykyisin sitä ei taida enää ollakkaan :) :/ Mutta luulisin että tuolla hakusanalla saattaisi googlesta löytyä esim. nettikauppoja, mikäli tuollaista halajaa :) Huh, käsikipu onneksi poistumaan päin ja seuraavan kerran tarviikin kärsiä vasta useiden vuosien päästä :) Tsemppiä sullekkin painonpudotukseen, hitaasti ja varmasti hyvä tulee ;)

    VastaaPoista

Olisi mukavaa jos jättäisit pienen kommentin vierailustasi :)