torstai 14. lokakuuta 2010

Hääjuttuja, paljon suunnittelukuvia netistä :)

Heipati!
Ihanasti olitte vastanneet tuohon kriisi-postaukseeni <3 Oli mukava huomata, että moni teistä oli pienien häiden kannalla ja saittepa minunkin pääni nostettua :) Kyllä niissä kotihäissä onkin monta etua, esimerkiksi kun meillä on tällainen romanttinen koti, muutamilla jutuilla saamme kodistamme upean juhlavan ja ei tarvitse roudata tavaroita ees taas ja kaikki on lähellä saatavissa ja tässä yksi hyvä syy ostaa kotiin kaikkea pientä astiaa/kräässä ;D. Tosin huonojakin puolia löytyy: tilat ovat pienet ja se että pöytä/istumapaikkoja on riittävästi asettaakin melkoiset haasteet :) Ajattelin laittaa kuvia, joita olen tässä keräillyt suunnitelmia varten :) Kun katsotte kuvia on varmaan vaikea arvata mitä väriä olen häihimme ajatellut ;D Osasyy siinä, että vaaleanpunaiseen teemaan löydän jo jotain kotoanikin, musta + valkoinen tuohon rinnalle.

Kaikki laittamani kuvat ovat netistä, eivätkä siis ole omiani! Toivottavasti mua ei vedetä oikeuteen tästä "hyvästä" :/

Tässä kuvassa kaunis kattaus :) Noita ruusunterälehtiä jo katselinkin bridezillas-sivustoilta kun maksoivat n. 3€/100kpl.

Hitsit mitkä ihanat kimput, tuollaaset kun saisi! Nuo mustat tuikkukipotkin sopii joukkoon :)

Tämäkin ihana kattaus

Pioneja haluaisin myös omiin häihimme, ehkä anoppi voisi auttaa kun hänen pioninsa kukkiva niin komeasti ;D Haluaisin häihimme paljon kukkia, sekä omasta pihasta& tutuilta/ kaupasta. Haluaisin runsaasti neilikkaa, pioneja, gladioluksia, ruusuja, liljoja, hortensiaa jne.. Ja kaikki tietysti allaolevissa sävyissä :) Keväällä jos häitä pidettäisiin haluaisin ehdottomasti kukkivia omenapuun oksia.

Näitä taihdan tehdä ihan oikeasti
Tässä muutama kaunis hääkimppuVoisi puunoksia maalata valkoiseksi ja koristella vaaleanpunaisilla koristeilla, helmillä jne.
Mincassa oli tällaisia erilaisia kannellisia lasiastioita alkaen 8€/kpl. Niitäkin voisi käyttää moneen :)

Mulla on myös muutamia noita hurrikkaani lyhtyjä ja niihin voisikin laittaa vaaleanpunaista hiekkaa, kuiva kukkia ja valkoisen kynttilän

Tässä taas tämä minun häämekko suosikkini, bridezillas- sivustolla 216€ :)

Tässä myös toinen suosikkini :)

Kauniita hääkampauksia


Tässä paljon kauniita ideoita ja arvatkaa vaan surraako mun päässä jo satoja juttuja. Jos jollakin hääsuunnitteluja mielessä suosittelen lämpimästi bridezillas-sivustoa, siellä on edullsia hääpukuja ja häihin liittyviä koristeita :)

Vaaleanpunaista loppuviikkoa ystäväiseni <3

10 kommenttia:

 1. Oi, ihan tässä taas hääkuumeilu iskee kun näitä ihanuuksia katselee... ;D ♥

  VastaaPoista
 2. Ihania hääjuttuja:)
  Meilläkin oli kesällä koti häät ja täytyy sanoa,että juhlat ovat omassa kotona paljon lämminhenkisemmät kuin jossakin isossa tilassa:)
  Pääasia tietysti on,että keskittyy olennaiseen eikä stressaa asioilla.Rauhallisesti ja hyvillä mielin:)Mukavia suunnitteluja sinne!

  VastaaPoista
 3. oi kun ois mukava päästä jo omia suunnittelemaan:)

  VastaaPoista
 4. Teillä on kyllä niin ihana koti, että sinne varmasti saa ihan omannäköisensä häät!!! Onnea suunnitteluun.

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia ja suunnitelmia! Aivan ihanan kauniita myös nuo Bridezillasin morsiuspuvut ja edullisia! Kivoja suunnitteluhetkiä! :)

  VastaaPoista
 6. Ihania hääsuunnitelmia ja wautsi mitä kuvia ♥

  VastaaPoista
 7. Hihiih, sulla on paljon samoja inspiraatio kuvia, kuin mulla oli. Nyt oon ollut kohta kolme kuukautta onnellisesti rouva :)

  Täälläkin on kivoja koristeita http://decorahouse.com/index.php

  VastaaPoista
 8. Aivan varmasti saat ihanat, tunnelmalliset häät järjestettyä kauniissa kodissanne! Monesti jotkut salit ovat tosi tylsiä häänviettopaikkoja, kotiin on helpompi luoda kiva tiivis tunnelma!

  VastaaPoista
 9. Omassa kodissa pidetyissä häissä on varmasti aivan toisenlainen tunnelma kuin vuokratiloissa järjestetyissä. Persoonalliset, kauniit ja tunnelmalliset häät, teillähän on niin ihana kotikin, että varmasti saatte siellä ikimuistoiset häät järjestettyä.

  VastaaPoista
 10. Aivan ihania kuvia olit löytänyt! Kyllä varmasti onnistuu kotona ja tunnelman luominen noilla suunnitelmilla onnistuu taatusti! :)

  VastaaPoista

Olisi mukavaa jos jättäisit pienen kommentin vierailustasi :)