tiistai 26. lokakuuta 2010

Heippa taas :)

On tämä blogin päivittäminen taas jotenkin jäänyt.. Olen ommellut jouluverhoja ja tyynyjä, hakenut kuusenoksia sisälle ja kovasti tekisi mieli vaihtaa jo jouluiset verhot :D Aika on hurahtanut taas siihen malliin, että kohta siirrytään talviaikaan ja kuukin vaihtuu. Mutta missä luuraa meidän remppamies?! Katto on korjattu ulkopuolelta (jo aikaa sitten!)ja sisäpuolella ei olla tehty vielä mitään, pitäisi jo kovasti olla hommissa, jos meinaa rempan saada tehtyä ennen kovempia pakkasia. Ei ole edes mitään tietoa, jos oltaisiin itse voitu tehdä niin homma olisi kyllä jo valmis :D
Isännän kanssa olisi joulukuussa tarkoitus lähteä ikean maailmaan Tampereelle ja taidammepa käydä samalla kertaa tutkailemassa bauhausin (tää ainakin aikoo tsekata tapettiosaston tarkasti ;D). Oletteko te käyneet Bauhausissa? Onko siellä minkämoisia lattiamateriaaleja? Isännän käsikin alkaa pikkuhiljaa kuntoutua, joten ei taida kauaa kestää kun päästään taas pikkuiruisiin remppahommiin :)

5 kommenttia:

 1. Kesällä kattelin Bauhausin laminaatteja ja parketteja. Löysin pari hyvää vaihtoehtoa olohuoneeseen ja edullisiakin olivat.

  Tapeteista en tiiä mitään kun en niitä harrasta, mut yleensäkin Bauhausissa on kaikkea kivaa sisustamiseen ja kaikki hyvin esillä.

  VastaaPoista
 2. Bauhaussissa on ihan hyvät valikoimat, kannattaa käydä kyllä. Ja kaveri kehaisi Kodin Terran tapettivalikoimaa myös.
  Ikeassa poikkesin sunnuntaina ja sinne oli alkanut tulla kaikkea ihanaa Joulutavaraa... ;)

  VastaaPoista
 3. Hei, blogisi on ihana, kodistasi on kauniita kuvia. Harmi etten pääse vuodatuksen-blogini kautta suoraan kommentoimaan vaan tuon toisen blogini, jota en käytä.

  VastaaPoista
 4. Juuri olimme viikonloppuna Bauhaussissa ja katselin ihania lattioita.. Varsinkin yksi korkkilattia jäi kummittelemaan suuresti mieleeni. :)

  VastaaPoista
 5. Toivottavasti remppamies tulee pian hommiin :)
  Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista

Olisi mukavaa jos jättäisit pienen kommentin vierailustasi :)