lauantai 24. maaliskuuta 2012

Kaakkua

Nams, valkosuklaa-lime kaakku oli herkkua :)



Tämän kakun ohjeessa on parantamisen varaa, ensinnäkin liivatteen määrää pitää lisätä- juuri ja juuri pysyy kasassa vaikkakin laitoon enemmän kuin ohjeessa sanottiin, mutta ei voi väittää etteikö olisi kuohkea rakenne! :D SEKÄ lisätä ohjeeseen limenmehua, tykkään kun kakussa on reilusti makua, ihan senkin takia ettei tässä ole kiillettä. Mutta tuo limevalkosuklaarahka oli kyllä kokeilemisen arvoista, mulla olis menny alas sellaisenaan :D

Tuttuun tapaan sähläämiseltä ei voi välttyä kun ensimmäistä kertaa kokeilin ohjetta, vuokaa ja liivatejauhetta :D

Tänään lähdetään mieheni kanssa katsomaan Kotiteollisuutta!
Hauskaa iltaa kaikille :)

9 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Oli herkkua :) En malttanut ees antaa hyytyä kunnolla kun piti jo päästä maistelemaan :P Oli hyvä keikka! :D

      Poista
  2. Onpas kaunis kakku ja mielettömän herkullisen näköinen <3

    VastaaPoista
  3. Kotiteollisuudest en välit mut kakkune näyttä ihanalt namnamnam ♥ Hauskka iltta teil ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Johanna :)Keikka oli hyvä ja kakku maukasta :D Taisin ite syödä 3/4 osaa kaakusta :P

      Poista
  4. Ihanan näköstä kakkua!nams,onko sulla resepti jossain?pakko kokeilla lähesryvien synttäreiden kunniaksi;)

    -AnskuN

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laitan sulle tähän ohjeen, tässä ohjeessa oli paljon muokattavaa ja oon ite lisäilly aineita :)
      Pohja:
      200g digestive keksejä
      75g voita

      Täyte:
      2 prk valkosuklaa-lime rahkaa
      1 prk maustamatonta tuorejuustoa
      5 dl flora vispiä (vatkasin melko "kovaksi" vaahdoksi)
      1 dl sokeria
      1tl vaniljasokeria
      4 tl liivatejauhetta (tuli hyvä kun antoi hyytyä seuraavaan päivään)
      tilkka mehua
      mä laitoin vielä 3 limen mehut, osaan liuotin liivatejauheen ja tavallisen sokerin lisäksi vaniljasokeria.

      Vatkasin ekaks kerman. Täytteen rahkat ja tuorejuuston sekasin keskenään ja lisäsin sokerit joukkoon. Liivajauhe nesteeseen ja tuorejuusto/rahkaseoksen joukkoon. Vimppana sekasin kerman rahkaseokseen, vatkasin ihan kevysti vatkaimella jotta sekottuu kunnolla. Mikäli laitat enemmän liivatetta ei tarvii välttämättä hyydyttää seuraavaan päivään.

      Eikun leipomaan :D

      Poista
  5. Simppeli ohje:) Täytyy kokeilla!

    -AnskuN

    VastaaPoista

Olisi mukavaa jos jättäisit pienen kommentin vierailustasi :)