tiistai 21. helmikuuta 2012

Vapaapäivä

Mikä ilma! Mittari näyttää +5 astetta, aurinko paistaa ja ränneistä valuu vettä. Kevät on täällä <3 Vapaapäiväni kunniaksi järjestelin makuuhuonetta uudelleen ja vaihdoin ihka uudet petivaatteet :) Kyllä kelpaa illalla pujahtaa koisimaan :D Pihalla kertakaikkisen leppoinen ilma, joten jätin makuuhuoneen tuulettumaan oikeen kunnolla :)

Makkarin remppa on edelleen vasta suunnitteilla- kyselin ulkomaiselta firmalta tapetteja, josko toimittaisivat Suomeen. Tuo Laura Ashleyn Josette tapettirullan saisi puoleen hintaan (kun vertaan Suomalaisiin hintoihin)-eli 5 rullaa tulisi maksamaan noin 80-90€. Mutta... haluaisin ehkä mustaakin tapettia :) Kattovärkkejä en oo ees alkanut kattelemaan, odottakoon keväämmälle- tiedä mitä tuolta katolta löytyy- hiiret ja rotathan siellä mylläävät ihan kokoajan- mulla menny sen takia jopa muutamana yönä yöunet- herkkäuninen kun olen. Lisäksi isäntä sanoi että katon vaihdon yhteydessä on varmaankin mahdollista laittaa lisää valonlähteitä ja niitä tässä pähkäilen.

Ovi toimittaa sängynpäädyn virkaa :)


Lisää kuvateksti

Söpöt pussilakanat solmitaan rusetein

18 kommenttia:

  1. Söpöä kerrassaan! :) Ihanat kelit on kyllä ollu. Just sellaiset hiihtokelit! :) Meillä on pysytty pikkasen pakkasen puolella, niin suksetkin luistaa. Kohta taas ladulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä oikeen entinen kilpahiihtäjä, joka ei oo saanut itteänsä vielä kertaakaan ladulle tänä talvena :( Näin kyllä toissayönä unta, kuinka oikein liidin suksien päällä :DDD Hiihtäminen on niiiiin mahtavaa kevätkeleillä, sen tehokkuudesta puhumattakaan :) Luistavia kelejä sinnepäin Saara! :)

      Poista
  2. Oi ihana! Olen juuri ihaillut samaisia tyynyja ja tyynynpäällisiä!! Ihanan keväisiä :)

    VastaaPoista
  3. Tosi kaunis ja ihanan hempeä makkuuhuone :) Meillä loppu hiirten juokseminen välikatossa ko hommattiin elektronisia karkottimia :)

    VastaaPoista
  4. Ihana makkari! Lakanat kuin unelma! Meillä on kans sängyn päätynä ovi :) Kuule...mistä ulkomaiselta sivustolta olet tapetteja bongannut? Onkohan postituskulut minkälaiset. Meillä kuumeisesti vieläkin etsitään tapettia yläkerran aulaan :O

    Joo..meillä on kans niitä elektronisia karkottimia talossa ja pihasaunalla...loppu rapina.

    VastaaPoista
  5. Hei! Tulin takas :) Huomasin että sulla on mun vanha blogi tuossa seuraamieni blogien listalla...sinisen talon elämää. Se ei ole enää auki. Uusi blogini on tämä villa poutapilvi...tervetuloa! Sama vanha meininkin..yläkerran rakennusta nyt huhkitaan :)

    VastaaPoista
  6. Kaunis ja romanttinen makuuhuone :)

    VastaaPoista
  7. Kaunis makuuhuone ja ihanan suloisen keväiset petivaatteet :)

    Täällä ollut muutaman päivän mahti kelejä. Aurinko paistellut ja mittari näyttänyt jopa muutamaa plussa astetta. Kyllä se kevät sieltä pian tulee <3

    VastaaPoista
  8. Kyllä noin suloisissa lakanoissa varmasti unet maittaa :) Ihana myös tuo sängynpääty!

    VastaaPoista
  9. Ihana tuo teidän sängynpääty <3 ja muutenkin koko huone!

    VastaaPoista
  10. Kaunist on ja ihana sänkynpääty, olen itekki haaveillu vanhast ovest tehtyy sänkynpäätyy mut ei ainakka viel ole saapunu kottii ast ;)

    VastaaPoista
  11. Aivan ihana makuuhuone näinkin :) muutenkin ihanalta näyttää koko kotinne, kun luin juuri blogisi melkein läpi :D tosi hyvällä maualla olet sisustanut :)

    VastaaPoista
  12. Ihanan herkkä toi teidän makuuhuone. Mustat tapetit, nam, toisivat tähän varmasti aivan uutta kontrastia. Kiinnostaa, mihin päädytte. Vaaleanpunainen ja musta, tykkään! (vaikka en kyllä ehkä uskaltaisikaan meille kokeilla)

    Ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  13. Tuo ovi sängynpäätynä on nasta keksintö! Musta tapetti ja pinkkejä juttuja vaikka tyynyissä..aijai, miun makkuun kyllä ois!

    VastaaPoista
  14. Kauniita kuvia ja aivan ihana makkari ♥ Kuinkahan saisin miehen puhuttua ympäri, että meilläkin voisi sisustaa vähän enemmän vaaleanpunaisella ;)

    VastaaPoista

Olisi mukavaa jos jättäisit pienen kommentin vierailustasi :)