maanantai 27. helmikuuta 2012

valkoinen puu

Täällä Kauhajoella sijaitsee ihana kahvila- Valkoinen puu nimeltään :) Voi sitä ihanaa tunnelmaa ja ihania herkkuja, nams :P Harmi kun jäi ottamatta kuva tuosta mun lempparista- porkkanapiirakasta :) Suosittelen ehdottomasti käymään! :)

Valkoisesta puusta löytyy myös kotiinviemisiä ;)

Marjo

14 kommenttia:

 1. Oi mikä paikka ♥
  Tuolla viihtyisi kyllä pidempäänkin kahvittelemassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Huomasin että tuolla oli ihanasti punoskorissa maalaisunelma lehtiä, joten on kyllä ehdottomasti tällaisen sisustajan unelma kahvila :)

   Poista
 2. Kaunis kodikas, vanhaa aikka henkivä paikka :) Aivan ihanii noi värikkäät astiat siel, voi voi ku on kaukka muute lähtisin heti niit hakee meil ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin nuo astiat on ihania! Kannattaa katsoa valkoisen puun nettisivuilta josko löytyisi nuotten astioiden jälleenmyyjiä sinua lähempää, saisit käydä ihastelemassa (ja vaikka ostamassakin) ;)

   Poista
 3. Onpas nuo astiat ihania! :) Etenkin nuo limenvihreät.. :)

  VastaaPoista
 4. Hyväksi paikaksi olen todennut myös! ;)
  Mukavaa maanantaita!

  VastaaPoista
 5. Mukavan näköinen paikka:) Täytyy poiketa jos käy sielläpäin.

  VastaaPoista
 6. Mistä päin Kauhajokea löytää tällaisen paikan? Asuin sielläpäin kevään 2008 ja aloin miettimään, etten löytänyt tähän kahvilaan kertaakaan. Silloin tuli käytyä Topeekan varrella olvassa kahvilassa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Jaana, tämä valkoinen puu sijaitsee aivan topeekan varrella, sen vaalena turkoosia rakennusta ei voi olla huomaamatta. Tuo kahvila ei ole ollut vielä 2008, vaan luultavasti rakennusta on alettu entisöimään tuolloon ja kahvila on ollut korkeintaan muutaman vuoden :)

   Poista
 7. Onpa viihtyisän näköinen paikka ja kauniisti sisustettu! :) Pitääpä pistää mieleen tämä paikka, jos joskus suunnataan niille kulmille..

  VastaaPoista

Olisi mukavaa jos jättäisit pienen kommentin vierailustasi :)