tiistai 7. helmikuuta 2012

On aika luopua..

Otsikko antaa kuvan jostain vakavasta asiasta. Mutta kyse on kuitenkin luopuminen vanhasta.. Jotta saa uutta tilalle :D Oon kauhia haalimaan tavaraa ja nyt olen osan tavarasta laittanut faceen etelä-pohjanmaan alueelle myyntiin. Miksi luopuminen tekee näin vaikeaa? Tarviinko tuota :D Ootteko te kovia kierrättämään?

Tämä ovi varattiin samantien

Näitä minituoleja laitoin 3kpl myyntiin. Saan pitää yhden itelläni

Näitäkin laitoin muutaman myyntiin :)

Tämän kanssa vielä jahkailen, myynkö vai en? Tarvinko tätä vielä? :D

Terkuin Marjo

25 kommenttia:

 1. Ihana tuo ovi! :) Ja jos tosta lampusta eroon haluat niin täällä ois innokas ostamaan sen. :) Riippuen tietty hinnasta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih, mää mietin mitä teen tuon lampun kanssa, ja siinä voikin mennä hetki :)

   Poista
 2. Missä Facebookin ryhmässä myyt näitä tavaroita? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ryhmän nimi on ostetaa/myydään/vaihdetaan sjoki ja lähialue :) Sieltä löytyy sitten mahdottoman paljon kaikkea kivaa! :)

   Poista
 3. Miten ikinä raaskit luopua tosta ovesta...onnekas, joka sen ostaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tuli itseasiassa vähän katumatuulelle, kun ostaja tinkasi hintaa ja kerroin hänellekkin etten tinkaa hinnasta koska olen itse joutunut ovea todenteolla metsästämään :/

   Poista
 4. Niin, mainio homma miten vaikea on luopua jostain. Varsinkin jotkut muistoesineet ovat sellaisia. Niihin sisältyy niin paljon.
  Hyvä silti välillä inventoida huusholli, niin saa taas jotain kivaa tilalle:)

  VastaaPoista
 5. Nuo laatikot, nuo laatikot.. rakkautta ensisilmäyksellä!:) Minkä hintaisia? olisin kiinnostunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuota oli tosiaan kaksikappaletta, en oikein tiennyt mitä nuolle laittaa hinnaksi, joten lätkäsin 10€/kpl ja katton meneekö kaupan :)

   Poista
  2. Minä voisin ostaa kummankin jos ei ole mennyt!!ü Jenna.M

   Poista
 6. Luopuminen ei ole koskaan helppoa. Itse tuskailen parhaillaan vanhan vitriinikaapin kanssa, myyntiin vai mökille ? Mulla on paha tapa kerätä kaikki sellainen, josta on vaikeaa luopua ensin mökille ja silloinhan sama pohdinta on edessä taas hetken päästä. Sinulla on kaunis koti ja ihana blogi. Olen itse ihan uusi blogin kirjoittaja ja tähän asti pitänyt kirjoituksiani "salassa", eli siis vain hyvien ystävien luettavana, mutta nyt rohkaistunut muillekin blogistani kertomaan. Käyhän vilkaisemassa: Mariannaas.blogspot.com tai haulla Vuonon kimallus. Minusta sait uuden lukijan !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Marianna! :) Kävin kurkkaamassa blogiasi ja ihanalle näytti, klikkasin itseni lukijaksesi :) Tsemppiä vitriini pohdintaan, mulla vielä kova myynkö-enkö myy- jahkaaminen lamppuni kanssa ;)

   Poista
 7. Jokusen kerran oon kattonut sitä Himohamsraajat -ohjelmaa ja sen jälkeen tulee aina sellainen olo, että pakko RAITAVA tilaa! :D Aina myös näin kevään tullessa tulee sellainen ihme vimma, että pakko saada tavaraa eteenpäin. Nytkin on kirpparipöytä varattuna ja hinnoittelu käynnissä. Oon tullut siihen tulokseen, että on ihan järkevää laittaa tavaraa eteenpäin kun kuitenkin aina tulee ostettua uusia juttuja kotiin. Muutaman vuoden päästä olisi muuten täysi kaaos - tai ainakin kaikki varastot täynnä. Mullakin noita puulaatikoita on varastossa jemmassa, kun en vielä ole niille käyttöä löytänyt.. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää roudasin syksyllä kirppikselle kans tavaraa ja hyvin kävi kauppa :)On siinä vaan oma hommansa hinnoitella tuotteet ja laittaa ne selkeästi/myyvästi esille :D Täälläkin ainoa varasto tupaten täynnä, joten olisi kiva saada pikkasen tilaa :)

   Poista
 8. Missäpäi laatikot sijaitsevat?? Ovatko saman kokoiset? Olisin kiinnostunut:)

  VastaaPoista
 9. Fb:n kautta oon kans hävittäny urakalla tavaraa!:)
  Bongasinkin nuo laatikot sieltä ja mietin tarvisinko...vai menikö ne jo!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää tykkään tuosta facen ryhmästä, tavarat liikkuu sitä kautta tosi hyvin :) Toinen laatikoista varattu, mutta 1 on vielä myynnissä :)

   Poista
 10. Aivan ihana tuo ovi ja lamppu, voiettä jos oisin asunu lähempänä oisin kans kaapannu kaikki nuo omaks! :D

  VastaaPoista
 11. Kaunis ovi kertkaikkiaa ja olen ite haaveillu just tommosest mut ei kyl ole tilaa semmosel :( Tääl päi on yks liike mikä myy vanhoi ikkunoi ja ovii ym mut ku kaik ei mahdu kottii mitä haluis ;)Toi lamppu on todella kaunis ja kysynki et mist on ostettu ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo lamppu on kattokruunu on netanttilasta, tällähetkellä siellä ei ole kun nuota 5 lampun kruunuja. Itte oon tuunannu nuo helmet kiinni :D Kivasti muuttui näkö nuolla :)

   Poista
 12. Hah Voi luoja senttä ku rupesin tarkemmin tota lamppuu kattoo, huomasin et meil on ihan sama lamppu mut ruskean sävyisenä Anttilast ostettuna ilman noit helmii ;) Näyttää vaan niin erinlaiselt ku on noi helmet siinä :) Todella kaunis ja kiva tuunaus idea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Nyt vaan tuunailemaan ;D Toisen tuollasen pienemmän isäntä suhhuutteli suhumaalilla mustaksi, tuli aiva erinäköönen :)

   Poista

Olisi mukavaa jos jättäisit pienen kommentin vierailustasi :)