maanantai 16. tammikuuta 2012

Takkapuita

Heippa!

Meillä on ollut näitä pönttöjä kaksin kappalein, toinen toimittaa koirien rupuastian virkaa ja tämä toinen saa talven ajan toimia puuastiana :) Näyttää puutkin paljon paremmille nätistä astiasta ;D




Mukavaa maanantaita, tää lähtis nyt ystävän luo parantamaan maailmaa! :)

Marjo

8 kommenttia:

  1. Halot näyttää aina upeilta valkoista vasten :)

    VastaaPoista
  2. Siis joo, niin näyttää! Miks mä en kekannut käyttää tynnyriä, mullakin ois pari tuollaista...Tosi kiva idea!

    VastaaPoista
  3. Heipsis! Tämä kommentti ei nyt varsinaisesti liity tähän postaukseen, vaan blogiin ylipäätään. Olen ihan hurjasti selaillut sisustusblogeja viime aikoina, kun sisustuskärpänen on puraissut pahemman kerran. Mistään blogista ei kuitenkaan ole tullut sellaista "Tuo on juuri minun tyyliä"-fiilistä kuin sun blogista, eli sinulla on huippu kaunis, omaan makuuni täsmäävä blogi! Täytyy illalla palata selailemaan lisää paremmalla ajalla :)
    Talvisin terveisin Annika

    VastaaPoista
  4. Nuo pöntöt on kyllä käteviä!!Meillä samat toimittanu monenmoista virkaa,pyykkikorina,kissanruoka-astiana ja nyt on kierrätyspönttöinä!

    VastaaPoista
  5. Katja: Totta! Moni muukin asia näyttää upealta valkoista vasten, mm. keväiset tyynyt valkoista sohvaa vasten ym. :D

    Marika: Lisää käyttöideoita oivalliselle esineelle, tykkään kun samaa esinettä voi käyttään moneen eri tarkoitukseen :) En oikein tiedä millä nimikkeellä tuota pönttöä pitäis kutsua :D

    Annika: Heippa, kiva että olet löytänyt tiesi blogiini ja superhienoa että tykkäät tyylistäni :) Tämä on mitä on,tyylillisesti jotakin modernin ja romanttisen välimaastoon sijoittuvaa :) Kaikkea pientä remppaa luvassa; pienellä budjetillä ja itse tehden sekä tietysti rajallisilla varannoilla- toivottelen sinut lämpimästi tervetulleeksi joukkoon :)

    Niina: Pyykkikorin virkaa mulla ei ookkaan vielä testattuna. Mahtava juttu miten yksi esine voikin olla monikäyttöinen :D

    VastaaPoista
  6. Onpas kiva keksintö! :) Oon miettinyt itsekin, jos raahaisin liiteristä sisälle kesällä ostamani puutynnyrin. Saas nähdä, mitä mies aikeesta tuumii! ;D Onks tuo tynnyri Ikeasta?

    VastaaPoista
  7. Meilläkin on ollut iät ja ajat koiran ruuat tollasessa tynnyrissä. :) Kauniin näköinen ja just mahtuu kätevästi se 15kg koiranruokasäkki sinne!

    VastaaPoista

Olisi mukavaa jos jättäisit pienen kommentin vierailustasi :)