torstai 15. joulukuuta 2011

Maalari maalasi keittiötä :)

Monta päivää jahkailin maalaisinko keittiön seinät ja tänään laitoin tuumasta toimeksi :) Tummuusasteessa ei järkyttävää eroa ole, mutta värisävy on sama kuin olohuoneessamme (jämämaalilla sain puolet keittiöstä maalattua). Loppukeittiön taidan laittaa vasta ensivuoden puolella (jahka uskaltaudun repimään kaappien päältä boksit poies, jännittää mitä niiden takaa tulee löytymään ja muualla tuota seinien sävyä ei juurikaan huomaa kun on verhoja ym. edessä). Maali on just ja just kerinny kuivua mun valokuvaus sessiota varten ;DNäyttää muuten tosi harmaa/vihreeltä vaikka olkkarissa menee ihan beigestä :/ Taitaa tehdä tuo valaistus tepposensa :D

Hoksasin tuossa jotta oon kova tyttö maalaamaan- keittiön ovet oon ite maalannut, samoin keittiön kaakelit, yläkerran vessan, paneelikaton, katto ja jalkalistoja, huonekaluja ja seiniä :)Kaikki mikä ei oo makuuni maalataan :D

Tällaisia kuulumisia tälläkertaa :) Täällä sataa edelleen vettä :/

Terkuin Marjo

6 kommenttia:

 1. Maalaaminen on kyllä helppo ja melko edullinen tapa uudistaa kotia. Maalissa on jotain taikaa, erityisesti valkoisessa! :) Sen jälkeen kaikki näyttää paremmalle, yleensä. Kiva pikku muutos. Seinä on nyt tosi kivan värinen! :)

  Ja täällä sataa myös vettä. Sinne meni lumet, jotka alkuviikosta saatiin. Pöh.

  VastaaPoista
 2. samat sanat, kaikki, mikä ei miellytä silmää, maalataan valkoiseksi:)
  Sataa, sataa ropisee meinaan vettä täälläkin ja on niin pimeää, kuraista ja joulufiilis kadoksissa, mut toivotaan oikein kovasti, et sitä lunta tulis, edes hiukan, mukavaa joulun odotusta!

  VastaaPoista
 3. Mä oon kans miettiny josko uudistaisin tulevan vessamme alaseinän kaakelit maalilla, keittiön listat ja kaakelit samoin. Epäröin vain lopputulosta... Kannattaako? Oon kyllä ajatellu et se vois olla helppo ja uudistava tilapäis ratkasu muutamaks vuodeksi jos vaikka sit päästäis tekemään isompi remppa.

  VastaaPoista
 4. Hyvältä näyttää :)
  Mie kans tykkään maalaamisesta ja muutenki remppaamisesta, tapetoinnista, tavaroitten tuunaamisesta ylleensä valkosella maalilla jne :) Son niin rentouttavvaa puuhaa :)

  Meillä on kasarivessan kaakeliseinät maalattu kaakelimaalilla ja ihan hyvin pyssyy ja meillä myös väliaikasratkasuna tuo maali. Ohjeen mukkaan ko maalaa niin varmasti onnistuu :) Sitte maalasin muutamia kuukausia tuon jälkeen (tahoin saaha vaihtelua ja nainen saa muuttaa mieltään!) tavallisella Harmony-seinämaalilla, jota meillä oli kaapissa (sävytetty valk) päälle mutta se ei kestä raapasua, jos esim kynsi tms ossuu, siltä osin Harmony-maali lähtee muttei meitä haittaa ko meillä maalia jälellä, heleppo paikata ja ko väliaikanen ratkasu on niin hyvä siittä tuli, 1oo kertaa parempi ko aiempi kasarikaakeli :)

  VastaaPoista
 5. Moikka! Löysin vasta sun blogin ja ihastuin heti! :) Aivan ihana sisustustyyli sulla ja ihania kuvia! Satutko yhtään muistamaan maalisävyä jota käytit näissä seinissä? Haluaisin meille juuri vastaavanlaista ja niistä pienistä väriliuskoista on niin hankala löytää sopivaa, on aina liian tumma tai vaalea tai kellertävä tai harmahtava. Monta kertaa jo mennyt metsään maalivalinnat, vaikka olen ammatilaisen kanssa valinnut :) Tai sitten oon vaan liian tarkka :D

  VastaaPoista
 6. Kysyin liian aikaisin :) Löysinkin maalisävy mulperin jo aiemmista postauksista :)

  VastaaPoista

Olisi mukavaa jos jättäisit pienen kommentin vierailustasi :)