perjantai 16. joulukuuta 2011

16.12

Tämän illan tunnelmia :) Rakastan nuota ikean tuoksukynttilöitä, haalin niitä jo viimekerralla mukaani reilusti :D
Kysynpä teiltä ystävät hyvät jotta pysyykö tarrateksti maalatulla lasikuitutapetilla? Kyseessä siin kuitenkin kohtuullisen kokoinen tarra, ei mitään pikku pränttiä :) En halua (siis USKALLA) vielä rei`ttää meidän olkkarin seiniä ja ajattelin tuon tarra ajavan asian- ei reikiä, ei jälkiä, halutessaan saan sen pois ja kuitenkin saan seinälle näyttävyyttä :D

Joulun tuoksuisin terveisin Marjo :)

12 kommenttia:

 1. Ihana tunnelma teillä. Tosi ihanan olet tehnyt kodistanne. :))

  VastaaPoista
 2. Mitä epätasaisemmasta pinnasta on kyse, sitä epätodennäköisempää tarran kiinnittyvyydestä tulee. Itse olen onnistunut kiinnittelemään sisustustarroja mitä epätasaisimpiin pintoihin. Kannattaa myös huomioida, että tarrojen laaduissa on hirvittäviä eroja. Olen tilannut tarroja monista paikoista, ja tällä hetkellä Pikkukaupungin tarratytöillä tuntuisi olevan tarroissaan tehokkain tartuntapinta. Ulkomailta tilaamassani sisustustarrassa puolestaan oli huonoin kiinnittyvyys ikinä. Sinun tilanteessa tilaisin varmaankin jonkin näytekappaleen tai -kirjaimen, ja testaisin sillä tarran pysyvyyttä tapetissa. :)

  VastaaPoista
 3. Vitsit näitä sun kuvia on ihana katsella, kun ovat niin valoisia!!!!!! Ihan kuin auringonpaiste olisi keskellä olohuonetta. Ja kaunis sisustus ei ole miinus :)

  VastaaPoista
 4. Ai hitsi miten kaunis olohuone!! Aivan upea! Ihanat sävyt, ihana sisustus, ihanan valosaa, ihanan kotosaa ja ihanasti jouluaki :) Sulla on tosi hyvä sisustussilimä :) Ihana pöytäki ja ihanat nuo valkoset sohovakalusteekki <3 Voi kumpa ois pätäkkää, tahtoo kans tuon sohovan valkosena :) Son niin ihana <3 Kyllä mie vielä joku päivä saan ko tarpeeksi toivon ja uneksin :)

  Lukisko jossaki tarranettikaupan sivuilla mihin pintaan tarra tarttuu, en kyllä ossaa sanoa tarttuuko lasikuitutapetille :) Toivottavasti jollaki ois kokemuksia :) Googleta jos joillaki ois kokemuksia :)

  Ihanaa viikonloppua aivan ihanassa kodissanne :)

  VastaaPoista
 5. Moi! Ihana blogi sinulla ja kaunis sisustus :) Meillä on maalatulla lasikuitutapetilla sisustustarra (teksti) ja kyllä sain sen siihen kiinni raaputettua ja on pysynyt kiinni. Aluksi vähän irtoili laittaessa mutta piti vaan raaputtaa kovempaa niin tarttui tapettiin.
  -anne-

  VastaaPoista
 6. Kauniit kuvat.
  Itse yritin taannoin kiinnittää tekstitarraa lasikuitutapettiin, eikä onnistunut, ei millään. Myös yksi valmistaja epäili ettei hänenkään tarrat kiinnittyisi. :(

  VastaaPoista
 7. Aivan ihania kuvia kauniista kodistanne...

  VastaaPoista
 8. Teillä on kyllä niin super siistin näköistä. Ei näy pölypalleroita juoksentelemassa...

  Mä kasailin myös aimo kasan tuoksukynttilöitä kärryihin viime reissulla. Mielettömän hyvän tuoksuisia ja kivan hintaisia.

  VastaaPoista
 9. Ihana joulutunnelma! Ja niin kaunis kuusi! :) Toivottavasti omastamme tulisi edes hieman tuon kaltainen komistus olkkariin...

  VastaaPoista
 10. Ihania kuvia, välittyy ihanan tunnelmallinen tunnelma tänne ruudunkin taakse :)

  Meillä on ainakin hyvin pysynyt. Meillä on maalattu lasikuitutapetti ja siinä isokoinen tarra on pysynyt jo kolmatta vuotta. Muistan kun sitä asennettiin, näytti aluksi ettei se ota lainkaan kiinni, mutta kun sitä jaksoi tarpeeksi kaun siihen silittää se otti oikein hyvin kiinni eikä repsota mistään.

  Johanna

  VastaaPoista
 11. Voi miten kaunista!
  ♥Rauhaisaa joulunodotusta♥

  terkuin Kaimasi

  VastaaPoista
 12. Kauniita kuvia ♥ ihanaa neljättä adventtia teille!
  -AnnaO-

  VastaaPoista

Olisi mukavaa jos jättäisit pienen kommentin vierailustasi :)