torstai 8. joulukuuta 2011

Kirppis löytö!

Heippa taasen!

Tälläkertaa todella hyvällä tuulella, edes tapettimyllerrys ei saa mieltäni pahoitettua :D Löysin tämän kaunokaisen kirppikseltä huokeaan 6€ hintaan! Kerkesin jo testaamaankin- TOIMII! Kyllä kannatti käydä :D Ihan piti käydä tsekkaamassa että ikeassa tästä olisi joutunut pulittamaan itsensä kipeäksi- 59,95€ (mikä on mielestäni kallis hinta tälle "kruunulle").

Lumisin terveisin Marjo

12 kommenttia:

 1. Hyvä löytö kyllä :) Mie olen kans seku katellu tuota kruunua Ikeasta, tekis mieli saaha tuommonen blingbling vaatehuoneen kattoon tuomaan vähän luksusblingblingiä sinne mutta ei raski nuin kallista ostaa sinne :) Että ERITTÄIN hyvä löytö! :) Pikkusen varmaan piristää tuo löytö ittiä sen tapettijupakan jälkeen :)

  VastaaPoista
 2. vaude mikä löytö! mä oon aina tykännyt tosta lampusta. <3

  VastaaPoista
 3. Mikä löytö! Itse taidan joutua hakemaan omani Ikeasta :D

  VastaaPoista
 4. Väyy!! Onneks olkoon!! Todellinen löytö!!!

  VastaaPoista
 5. Hieno löytö! Onko sille jo paikka mietitty?

  VastaaPoista
 6. Mieletön löytö! Olen myös himoinnut tuota kyseistä kristallikruunua, mutta en ole raaskinut vielä hankkia. -Ruusunpunaisten haaveiden Sarkka-

  VastaaPoista
 7. Ihanaa että tekin ystäväiset tykkäsitte löydöstäni! :)

  Sanna: Yläkerran aulaa ajattelin ensin, mutta saatan laittaa sen olkkariimme kunhan joskus saamme rempan valmiiksi. Tuo valaisee todella hyvin (verrattuna nykyiseen 5 lamppuiseen kattokruunuun)

  Meän Satu: Totta tosiaan, tulin hyvälle mielelle ja hetkessä unohtui tapettijupakat :D Jos tapettia ei ala tänään kuulua (niillä on kuormapäivä tänään) soitan ja sanon pari valittua sanaa, tai että voisivat ainakin aluksi selvittää koska mä sen tapetin ihan oikeasti saan, onko kiinni toimittajasta?

  VastaaPoista
 8. Olipas edullinen löytö ja ihana!

  Oikein mukavaa 3 adventtia <3

  VastaaPoista
 9. Hieno löytö! Joko tapetit ovat tulleet?

  -Sally-

  http://countrysally.blogspot.com

  VastaaPoista

Olisi mukavaa jos jättäisit pienen kommentin vierailustasi :)