torstai 1. joulukuuta 2011

1.12

Heipsankeikkaa!


Minulla oli eilen ihmeellinen sairastelupäivä, heräsin 9 maissa- siivoilin tupaa ja vaihdoin jouluisemmat verhot. Kello 11 tietämillä päässä humisi ja kovasti vilutti. Alilämpöä. Parit villapaidat päälle, sohvalle makoilemaan parin peiton alle ja ehtoolla tietty kuumetta. Siinä meni yhden päivän vapaa makoillessa, mutta eipä siinä mitään. Tauti lähti yhtä nopeaa kun tulikin, tänään terve kuin pukki.


Nuosta verhoista vielä- tilasin ne jotexilta (tarjouksessa 9,90€/160cm- itseasiassa olivat nyt 7,99€/160cm). Tykkäsin kovasti ja tilasin rappusten ikkunoihin samanmoiset :)

Huomenna on luvassa kaikkea kivaa veronpalautuksien ja tapetin muodossa (hitsit alkaa jännittää että tuleehan sieltä varmasti sitä tapettia mitä oli tarkoitus tilata.) Huomiseen siis! :)

Terkuin Marjo

4 kommenttia:

 1. Minä katselin jotexilta noita verhoja kanssa mutta sinne ne jäi kuitenkin jostain syystä, hyvän näköisiltä näyttävät teillä :)
  Tuo veronpalautus päivä on kun toinen joulu :D
  -AnnaO-

  VastaaPoista
 2. Iskin silmäni verhoihisi, olen yrittänyt löytää mutta nuo olivat niin kivat. Muutenkin sinulla on niin kaunis koti ja kiva blogi:)

  Mukavat viikonloput!

  VastaaPoista
 3. Katselin taannoin nuita verhoja meille myös, mutta kun olen niin hemmetin huono silittäjä, niin haaveeksi vain jäi. Helpompaa kun antaa olla vanhat ikkunassa vuosi tolkulla.. hahahah.

  VastaaPoista
 4. Ihanan pehmeä ja kodikas tunnelma välittyy tuosta kuvasta :)

  Oliko tapetti oikiaa, hui :)

  VastaaPoista

Olisi mukavaa jos jättäisit pienen kommentin vierailustasi :)