torstai 1. syyskuuta 2011

Kuvatuksia Villa Harmoniasta

Viimeinkin kuvia lopputuloksesta, sekasin joukkoon kyllä muitakin kuvia :) Ihanaista syyspäivää lukijoilleni!


Tässä siis leivinuuni/puuhellan lähtökohta

.. Ja tässä lopputulos, olen tyytyväinen! :)

Ja vähän eri kuvakulmasta :)

Häälahjaksi saamamme lahjakortin hupuloin tuohon ihanaan kelloon :)

Eteis fiillistelyä :D

Matot hankinnassa kunhan löydän "ne oikeat" :)

Toinen lähtökohta- Takka

Ja lopputulos. Maalasin myös takan taustaseinän :)
Ja taas eri kuvakulma :)


Köksässä ei muutoksia juuri ole tapahtunut


Kokonaiskuva keittiömme sydämestä :)
Keittiö & Olkkari

14 kommenttia:

 1. Voi kuinka kaunis tuosta uunista on tullut valkoisella maalilla.
  Muutenkin kuvat ja itse kuvattavat kohteet ovat kauniit.
  Mukavaa syyskuun alkua!

  VastaaPoista
 2. Saat ollakin tyytyväinen, muutos on tosi onnistunut!

  VastaaPoista
 3. Voi ku tuli hieno... iso muutos :) Teillä on kaunis ja valoisa koti.

  VastaaPoista
 4. upeat muutokset!!!
  kaunista teillä siellä. <3

  VastaaPoista
 5. Ihastuksen huokaus.. Niin kaunista. Uunista tuli kuin uusi, todella upea!

  VastaaPoista
 6. Kaunista! ♥
  Kyllä maalilla saa ihmeitä aikaan, ja vielä erityisesti valkoisella ;)
  Ihana ylellisyys kun on tuollainen keittiön sydän!

  VastaaPoista
 7. Ihana muutos! Takka ja leivinuuni näyttävät todella upeilta.

  VastaaPoista
 8. Upeelta näyttää : ) Meillä saattaa olla edessä vastaavanlainen leivinuuni muutos. En ole perehtynyt vielä sen kummemmin maali ym. vaihtoehtoihin mutta olemassa on siis ihan maalia (?) jota voi tiilien päälle sutasta ja se vielä pysyykin ja kestää jatkuvaa kuumennusta??

  VastaaPoista
 9. Kiitos kommenteista, mukava kuulla että teidänkin mielestänne muutos on onnistunut :)

  Laura: Maaliliikkeessä meitä neuvottiin käyttämään tavallista vesiohenteista sisämaalia. Se kuulemma hengittää ja kestää kuumuutta ilman että väri muuttuu. Oon tällanen luonne että uskon sitten vasta kun nään, mutta katsotaan kuinka käy :) Maali on puolihimmeää joten kestää myyjän mukaan pyyhkimisen rätillä :D Tuttuni on kans maalannut värillisellä sisämaalilla ja hyvin on kestänyt. Kuumuutta kestävää maalia suositeltiin uuninluukkuihin. Tuo maali oli todella helppo sutaista sellasella pitempi nukkaisella telalla aina välillä pensseliä apuna käyttäen. Eikä tullut kalliiksikaan kun 40€ sai maalit ja välineet :)

  VastaaPoista
 10. Oikein oikein kaunista!

  Mukavaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
 11. Todella onnistunut muutos! :) Sun pitää näyttää nää kaikki kehut vielä miehelle, niin saat senkin olemaan sitä mieltä, että tämä oli juuri se, mitä teidän uuni kaipasi! :)

  Teitkö noille uunin luukuille mitään? Itse tässä juuri maalailen omiamme. 600 astetta kestävällä spaylla maalailin luukut ja Tikkurilan Termalilla sitten ne "aukot", kun ei viitsitty niitä irrottaa. Olis varmaan uunikin hajonnut samalla. :/ Lopuksi vielä öljysin nuo luukut, jotta niistä tuli kiiltävät. Tuo spray kun jättää mataksi..

  Onko tuossa leivinuunin suulla teillä jokin pelti? Sekin näyttää kivalle! Meillä on tuo kohta tiiltä ja sille pitäisi tehdä jotain, koska se on tällä hetkellä todella epäsiistin näköinen. Tuosta sain idean, että voisi maalata Tikkurilan alumiininvärisellä Termalilla. Jos menee pieleen, niin pitää sutata päälle mustaa! ;D

  Ja vielä sitä piti kysyä, että millä sävyllä maalasit tuon takan taustan? Näyttää hyvälle sekin, korostaa nyt kivasti tuota takkaa. :)

  VastaaPoista
 12. Keittiön sydämen uudistus on onnistunut, näyttää kauniilta! Minäkin pistin tiilitakalle uuden värin pintaan heti, kun muutin, enkä ole katunut. Valkoisella maalilla saa ihmeitä aikaan :)

  VastaaPoista
 13. Saara: Luukuille en tehnyt mitään, vaikka pitäsi. Teippasin leivinuunin luukut huolella, mutta mulla tais olla jotenkin huonoa teippiä koska osassa luukuista on valkoisia maalitäpliä reunoissa. Ilmeisesti voisin kans suhhuutella tuolla spraylla :D Leivinuunin suulla on pelti, ja se olisi pitänyt maalata kuumuutta kestävällä maalilla joten annoin sen olla tuollaisena. EN viitsinyt hankkia maalia nuon pientä osaa varten.

  Takan taustan vetäsin samalla maalilla kuin meidän rinsessa kammarikin on maalattu. Tikkurilan (maalipöntön kyljessäNCS S 1002-y50R taitaa olla tuo sävy)

  VastaaPoista
 14. Löysinpä ihanan blogin! Teillä on todella kaunista, silmä lepää kuvia katsellessa :-) Liitynkin siis oitis lukijaksi!

  VastaaPoista

Olisi mukavaa jos jättäisit pienen kommentin vierailustasi :)