tiistai 30. elokuuta 2011

H&M tilaus


Heippa!

Täällä on taas  Villa Harmonian emäntä ollut maalisudin varressa, täällä kertaa maalasin takan. Samasta 3 litran maalipöntöstä kuin leivinuuninkin ja vielä jäikin toista kertaa varten. Kyllä tulee kaunis! :)  Kirppiksellä kävin katsomassa saldoa ja yhden ikea tuolin hinta on jo tienattu :) Katsotaan josko saisin toisenkin tuolin sponssattua sieltä :D Tein tänään henkkamaukan ale tilauksen, kaikki jo alennetut tuotteet -50%.


Pellavaliina 2,47€/kpl


Pyöreä tyyny 4,47€/kpl (sis.tyynyn)

Tämä 3,47€/kpl


Tämä ihana pellavatyynyliina 3,72€/kpl


Ensi kevättä ajatellen kaitaliina 2,47€
 Nuota kaitaliinoja oon himoinnut, mutta en ikinä raaskinut tilata niitä ja mikäs sen paremmin mulle sopikaan kun tämä erittäin hyvä tarjous :)

Lisäksi tämä pöytäliina ensi pääsiäiseksi 3,97€ :)
Minkähänmoisia mahtavat olla livenä? Tykkään aivan ylilujaa noista pellavatyynyliinoista, oletteko muuten huomaanneet että niiden hinta on noussut viidellä eurolla? Niiden suosio on siis huomattu Henkkamaukallakin :D

3 kommenttia:

 1. Mitämitä,onko hm:llä tuollainen tarjous!Äkkiä kattomaan!:)

  Kivoja juttuja klikkalit koriin!:)

  VastaaPoista
 2. voieivoieivoiei..just kun minä päätin etten tilaa enää h&m:ltä. Eeeiiii!
  Mietin kyllä kaks kertaa ennenko klikkasin tään auki että pitääkö mun pokka tilauksen suhteen.
  Jospa ne ois jo loppuneet?

  Mutku nuo on aivan ihania!!

  VastaaPoista
 3. H&M:n sivut oli eilen ihan jumissa ja sama jumitus näyttää edelleen jatkuvan! :/ No, onneksi kaikki kiva oli jo loppunut, joten ei harmittanut niin paljon. Mut ihan superedullisesti sait kivoja juttuja! :)

  Tästä taustalla soivasta kappaleesta tulee hyvälle tuulelle. Niin ihanaa, kaunista musiikkia! :) Harmi vain, että se keskeytyy sivua vaihtaessa ja alkaa alusta.. :/

  VastaaPoista

Olisi mukavaa jos jättäisit pienen kommentin vierailustasi :)