maanantai 13. syyskuuta 2010

Sateisena ja ankeana maanantaina siivoilin paikkoja, pesin pyykkejä ja lueskelin sisustuslehtiä. Huomenna saan uuden ikean kuvaston (ystäväni salakuljetti tampereelta asti, suuret kiitokset hänelle :D). Tänään saan vielä H&M paketin, joka on pullollaan vaatteita, olisi ensikuussa juhlat tiedossa, ihanaa! Katsotaan jos uskaltaudun kuvia laittamaan ;)

Olen harkinnut syysverhojen ostamista, mutta taidankin jättää ne ostamatta ja siirtyä suoraan joulutekstiileihin. Joten tänä vuonna meille tulee joulukrääsää jo hyvissä ajoin :) :) Elloksella jo muutamia joulujuttuja myynnissä! Mietinnässä on että laitammeko oikean kuusen vai muovikuusen, kumpaako te käytätte?


Touhukasta maanantaita lukijoilleni :)

16 kommenttia:

 1. Meillä on valkoinen muovikuusi, ostettiin se viime jouluksi :)

  Mulla on myös ajatuksena etten ehkä laittaisi syysverhoja, vaan sitten jo sellaiset jotka vois olla joulunki. Iso syy tähän ratkaisuun voi olla se ettei meillä oo näihin tankoihin valmiina verhoja vaan kaikki pitää ommella ;-)

  VastaaPoista
 2. meille tullee oikea kuusi ehottomasti. minusta paljo tunnelmallisempi ja kauniimpi ku muovinen vaikkakin on meillä semmonenkin ollu parina jouluna.

  VastaaPoista
 3. Minä hain eilen ikean kuvaston R-kioskilta, ilta meni rattoisasti kuvastoa selaten :)
  Meillä on aina ollut oikea kuusi ja tänä vuonnakin sellainen tulee. Katselin juuri elloksen kuvastoa, ihania joulu juttuja ♥
  Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 4. Meillä on oikea kuusi. Uusi ikean kuvasto on pullolaan uusia ihanuuksia :)

  VastaaPoista
 5. Syysjuttuja ei tule meillekään yhtään, joulua kanssa niin kovasti odotan. Lasten myötä meillä on ollut joka joulu oikea kuusi, mutta ennen lapsia muovikuusi :) Niin ne muuttuu ajatukset.. Näyttääpäs hyvältä tuo kuva, siinä on 3 samaa juttua kuin meillä ;)
  p.s. ihanaa musiikkia olet laittanut jukeboxiin!

  VastaaPoista
 6. Mirka: Voi että, valkoisen kuusen minäkin haluaisin :) Täytyypä miettiä jos sellaisen hankkisi yläkertaan ja alakerrassa olisikin oikea kuusi ;)

  Jenna: Oikeassa olet, muovikuusessa ei ole sitä samaa ihanaa tuoksua ja tuntua jota aidossa on :)

  AnnaO: Vitsit, pyysin kaveria tuomaan sen kuvaston kun ajattelin ettei R:lle oo vielä tullu :D Noh, näkee ystävää samalla ja taitaa tulla rupateltua ummet&lammet ;D

  Hilda: Kaunis Kiitos :) Ihanaa huomata, etten ole ainoa, joka (jo) kovasti joulua odottaa :) Joulussa on sitä jotakin taianomaista tunnelmaa <3

  VastaaPoista
 7. Mulla on ollut viimeiset 20 vuotta tekokuusi..lukuunottamatta yhtä joulua. Omistan vihreän ja valkean..valkea on ollut 3 joulua.
  Oikein mukavaa alkavaa viikkoa<3

  VastaaPoista
 8. Täytyypä kans kipaista oma ikean kuvasto ärrältä!!
  Meilläkin on ollut tylsästi muovikuusi :P Kissat kiersi kuusta muutenkin,aito ois saanu varmasti kyytiä!:D
  Ootan myös joulua jo! <3

  VastaaPoista
 9. Meillä tekokuusi, mutta haaveissa valkoinen tekokuusi <3 Onko uusi vitriini kaappi?

  VastaaPoista
 10. Meille ehdottomasti oikea kuusi omasta metsästä! Se tuoksu tuo jotain sieltä lapsuudesta ja joulu alkaa meillä siitä kun kuusi tuodaan sisään.
  Meillä onkin ensimmäinen joulu tässä omassa kodissa ja ensimmäistä kertaa koko perheeni äitiä ja siskoja myöten kokoontuu meille jouluaterialle ja lahjojen jakoon... Ja nyt on myös ensimmäinen joulu kun meillä on lapsi joten senkin vuoksi on varmaan ihan extra spesiaali joulu!

  Mistä muuten tuo alimmassa kuvassa näkyvä vitriinikaappi on ostettu? Juuri tuollaista haluaisin, mutta kaikki katsomani ovat ihan liian kaukana meidän budjetista...

  VastaaPoista
 11. Onpa sinulla ollut kiva päivä:)
  Tekokuusi meilläkin on.
  Metsästä olen kipaissut hakemassa ihan pienen oikean kuusen joko terasille tai eteiseen.Ai,ihania joulu juttuja jo nyt:)

  VastaaPoista
 12. Hei,
  parina vuonna on ollut valkoinen tekokuusi.
  Ja tykkään kovasti. Tänä vuonna myös :)

  Jouluna ei sitten paljon muita koristeita olekkaan ollut...mutta eihän sitä tiedä kuinka innostuu tänä jouluna ;)

  VastaaPoista
 13. Arja: Kiitos :) Valkeat kuuset ovat ihania!

  Maija Maitoparta: Varmasti olisi ainakin oikeasta kuusesta tullut sotkua :D Kohta me jouluihmiset päästään joulua laittamaan ;D

  Sari: Mulle kans valkoinen! :D Netistä jo yritin kattella, että mistä mahdollisesti lähempänä joulua alkais ettimään. Keskustelusivuilla oli että kannattaa koluta läpi cittarit, anttilat ja hobbyhallit. Kuusta odotellessa :D Kaappi sama vanha :)

  Kati: Meillä on vanhempien luona ollut myös aina aito kuusi :) Voih, teille tulee varmasti aivan ihana ja ainutlaatuinen joulu! Meilläkin tavallaan speliaali kun ensimmäistä joulua laitetaan täällä Villa Harmoniassa :) Tuo ristikkovitriini on ostettu kurikan poistopisteestä, maksoi muistaakseni 79€. Hinta ei paha, mutta muuten se ei ole kovin "jykevää" tekoa ja muutenkin kakkoslaatuinen. Mutta minulle juuri sopivan rouhea :D "Pakko" oli ostaa kun hinta oli noin huokea ja harmittaa kun en ostanut samalla toistakin :(

  Ainosofia: Valkoinen on ihana! Minä tahdon myös, nyt auta muu kuin alkaa kuusen "metsästykseen"! :D Hauskaa viikkoa :)

  VastaaPoista
 14. Kaunis kuva, meillä on ehdottomasti aito kuusi.
  Onneksi kukaan ei ole allerginen. Siitä tulee niin ihana joulunen tuoksu.
  Mukavaa viikon jatkoa.

  VastaaPoista
 15. Sen verran vielä tuosta vitriinistä, että tiedätkö myydäänkö niitä enää siellä? Vai oliko vain joku erä joka tietenkin meni heti? Mulla vois olla tsänssit saada tuo tuotua kurikasta vaikka matkaa hieman onkin, nyt rupes kyllä poltteleen tuo vitriini! Elloksella olis kans vitriini ja ihan nätti mutta siinä on laatikot alhaalla jota en haluaisi ja onhan se nyt ihan eri hintaluokassa kuin tuo sinun vitriini... ;-D

  VastaaPoista

Olisi mukavaa jos jättäisit pienen kommentin vierailustasi :)