keskiviikko 15. syyskuuta 2010

Ikean uutta ja vanhempaa kuvastoa

Minulle tuo uusin ikean kuvasto oli kyllä pienoinen pettymys, jotenkin omaan makuuni kuvat tuntuivat kovin tummilta ja synkiltä. Olen todellinen "ikea-fani" ja innolla aina odotan kuvastoa! Jotenkin olisin kaivannut sellaista valoisuutta, iloa ja jotakin tunnetta, mitä en nyt kokenut. Jäi jotenkin lattea fiilis. Noh, jopas meni paasaamiseksi :D  Joko te olette saaneet uuden ikean kuvaston ja mitä olitte siitä noin suurpiirteisesti mieltä?


Tässä muutamia otteita 2007 vuoden (vai olikos se sittenkin 2008?) kuvastosta, noh, kuitenkin! Heitin kuvaston roskiin, mutta muutama kuva oli pakko ottaa jemmaan "sisustuskassiin". Kaivan ne sieltä aina välillä esille ja tutkailen josko syntyisi uusia ideoita :D

Tämä kuvat jotenkin sykähdyttivät minua :) Tällaista meininkiä olisin kaivannut uuteenkin kuvastoon :DMitä pidätte näistä vanhemman version kuvista? Onko parempia/huonompia kuin uudessa? :)

7 kommenttia:

 1. beautiful!
  Kisses from Croatia:)
  Beautiful music!

  VastaaPoista
 2. En ole uusimmasta kuvastosta nähnyt edes kantta, mutta nämä vanhat kuvat kyllä iskevät kuin metrinen halko :)

  VastaaPoista
 3. olen samaa mieltä! Mulla on noita vanhoja kuvastoja tallessa ja aina välillä selailen niitä. Tykkään myös enemmän noista vanhemmista. Edellisvuoden kuvasto ei myöskään ollut kummonen.
  Ensi vuotta odotellessa.. ;)

  VastaaPoista
 4. Mä en oo myöskää nähäny vielä uutta kuvastoa, mutta nuo sun laittamat kuvat tuosta vanhasta oli ainaki mun makuhuni :)

  VastaaPoista
 5. Ihan samaa tuumailin kun olin kuvaston selaillut, jotain jäi uupumaan. Olisi pitänyt säästää vanhoja kuvastoja, ihania kuvia olet laittanut ♥

  VastaaPoista
 6. Mun mielestä Ikeaan on koko ajan tullut enemmän valkoista. Tai ainakin verrattuna vuoteen 2009 niin valosuus on selvästi tulossa takaisin. Mutta kyll siellä sais enemmän olla tota tunnelmaa mitä noissa sun kuvissa :)

  VastaaPoista
 7. Munkin täytyy sanoa, että uusi Ikean kuvasto oli pieni pettymys. Tosi paljon oli tullut tummia juttuja ja itse myös odotin vaaleutta ja keveyttä.

  Mukavaa syysviikonloppua!

  VastaaPoista

Olisi mukavaa jos jättäisit pienen kommentin vierailustasi :)