torstai 5. elokuuta 2010

Keittiötä

Sain tänään maalattua viimeiset kerrokset ja voin kertoa että kyllä ottaa päähän kun maali lähti muutamasta kohdasta irtoamaan (ja ihana vaan siitä syystä että yritin päästä sieltä mistä aita on matalin..) eli en jaksanut ottaa teippauksia pois jokaisen maalauskerran jälkeen ja muutamasta kohdasta kaakelimaali irtoili silleen kivasti (niinkuin ne kasvonaamiot, jotka lähtee vetämällä pois :D). Noh, täytyy antaa kuivua kunnolla ja raaputtaa maalia ja maalailla uudestaan. On muuten riittoisaa tököttiä! Maalin pitäisi riittää 8neliölle/ 1 litra. Ja minä maalasin 4 neliön alueen 3kertaan..?!!

Mutta saatiin jo laitettua työtasoakin paikalleen ja silikoni sauma puuttuu vielä. Ja perfektionistina taas silmäni kiinnittivät huomion heti ensimmäisenä kaapinoven ja rungonväliseen rakoon. Onko nuo ovet tarkoituksella tehty "pieneksi" silloin 90-luvulla?

Tiedän jo nyt, että olen enemmän kuin tyytyväinen lopputulokseen :D


Aurinkoista torstaita kaikille :)

8 kommenttia:

 1. Tosi kivan näköinen on tullut teidän keittiöstä.
  Löysin vasta sun blogisi ja ihastuin heti!

  Mitä materiaalia teidän kaapinovet on? Ja mikä maali on käytössä? Meidän uudessa talossa on keittiönkaapinovet sellaista puunnäköistä, mutta muovisen tuntuista eli vissiinkin melamiinia. Himottais maalata ne, mut pysyvyydestä en oo varma :/

  VastaaPoista
 2. Hyvällä mallilla jo :) meillekkin on tulossa keittiöön uuvet tasot piakkoin.. en jaksas oottaa.

  VastaaPoista
 3. ihanan raikkaan näköistä!

  VastaaPoista
 4. Hyvältä näyttää jo! Meillä on sama taso keittiössä, kun en halunnut tummaa... Tyytyväinen oon ollut tuohon. Enpä olisi mitään rakoja huomannut jos et olisi maininnut :)

  VastaaPoista
 5. Ciancia: Mukava kuulla, että tykkäät blogistani ja kiitos kommentistasi :)
  Meillä nuo ovet taitaa olla lakattua kokopuuta (reunat) ja melamiini/laminaattipinnoite osassa. Käytin maalaamiseen sadolinin pohjamaali (johtuen kahdesta eri materiaalista, muuten suosittelivat tikkurilan pohjamaalia) ja tikkurilan helmi kalustemaalia, kummatkin puhtaan valkoisia. Kannattaa katsoa netistä oikein kaapinoville tarkoitettua maalia (jolloin ilmeisesti ei tarvita pohjamaalia)--> minä löysin tämän tiedon liian myöhään ja takkusin, kun pintamaali ei millään meinannut tarttua pohjamaalin päälle. Joten ovissa saattaa olla maalikerroksia kuusikin, toivottavasti sinä välttyisit samalta työmäärältä :) Käytin superlonitelaa ja jäljestä tuli todella hyvä! Kestää hyvin pyyhkimistäkin, olen testannut :)
  Kannattaa ehdottomasti ryhtyä toimeen, jos haluaa pienellä rahalla vaihtelua :)

  Kiitos muillekkin kommentoineille! Keittiö saadaan kuntoon lopullisesti vasta ensiviikolla, koska päätimme viedä pentekille reunustettavaksi nuo tasot. Maksoi muistaakseni 5€ reuna, mutta tuleepahan kerralla tehtyä kunnolla :)

  VastaaPoista
 6. Tulipas hieno, en minäkään rakoja huomaanut ennen kun sanoit :)

  VastaaPoista
 7. Jotenkin tulee ihan oma keittiö mieleen...mun blogiin on tässä jossain vaiheessa tulossa raporttia keittiön pienestä pintarempasta, kunhan jaksan kaivaa kameran esille ja kunhan saan yhden seinän maalattua, verhon ommeltua ja sitä rataa...vaiheessahan keittiö on ollut jo vaikka kuinka kauan...talvella jo maalasin ovet...hmm...

  VastaaPoista

Olisi mukavaa jos jättäisit pienen kommentin vierailustasi :)