maanantai 21. kesäkuuta 2010


Tänään heräsin 04.04 jonka jälkeen uni ei ollut tullaksensa. Kolme vuotta sitten olen ollut viimeksi sairaana ja nyt armoton kurkkukipu ja pientä kuumetta. Olotila ei ole kyllä mikään loistavin, välillä kylmä ja välillä taas niiiiiin kuuma :( Muutama päivä tässä pitäisi vielä jaksaa rutistaa ennen kolmen viikon kesälomaa :) Töissä mentiin viikonloppuna melko haipakkaa ja se on verottanut voimia jo ennen tätä sairastelua. Auringonpaistetta luvattu tälle viikolle (vihdoinkin!) joten täytyisi saada aikaiseksi ainakin ikkunoiden pesua ja lomalla pitäisi maalata ikkunanpieliä :)

Aurinkoista päivää kaikille! :)

6 kommenttia:

 1. Pikaista paranemista ja mukavaa päivän jatkoa :)
  Ihana tuo kuva ;)

  VastaaPoista
 2. Kiitos, olo on kyllä mitä kauhein ja kurkku niin kipeä ettei ääneen sanotuksi saa :D Angiinahan sieltä löytyi, joten viettelen tässä vielä muutaman saikkupäivän ennen kolmen viikon lomaani :)

  VastaaPoista
 3. Pikaista paranemista toivottelen minäkin!! Meillä oli koko perheessä kolme kesää sitten angiinakierre, josta emme millään meinanneet päästä eroon. Syötiin vissiin neljä kuuria, ennen kuin tauti selätettiin. Joten angiina kokemusta on, tosin välillä se oli ihan melkein oireetonkin.

  Toivon, että sinä pääset siitä kerralla!

  VastaaPoista
 4. Paranemisia :) ja aurinkoista lomaa!!!

  VastaaPoista

Olisi mukavaa jos jättäisit pienen kommentin vierailustasi :)