maanantai 30. huhtikuuta 2012

Bloggaustauko paikallaan?

Heippa ystävät!

Olen vakavasti alkanut harkita tämän blogini laittamista pienelle tauolle. Jonkinlaista uudistumista tässä kaipaan, jutut alkaa olla tylsiä ja ajatuksettomia, ja ylipäätänsä jutunaiheita tällähetkellä todella vähän, täällä meillä tapahdu mitään :( Jahka tässä kesän aikana saatan käydä teitä moikkaamassa muutamalla kuvalla, en välttämättä mitään kirjoittele, mutta laitan edes muutaman kesäkuvan. Oottakaas vaan kun kesä tulee niin kamera laulaa :) Sen verran voin kertoa kesän suunnitelmista että mieheni varasi meille mökin ruotsista landelta ja innolla odotan reissua :)  Ihanaa ja rentouttavaa kesää teille kaikille, nauttikaa kesästä, elämästä ja tästä hetkestä, niin minäkin aion tehdä! :)



Keväisin terkuin Marjo

18 kommenttia:

  1. Samantapaisia taukoiluajatuksia bloggailun suhteen itsellänikin on taas noussut pintaan, tuntuu että omat jutut ja kuvat junnaa tosi pahasti paikallaan eikä mitään blogattavaa irtoa luontevasti...

    Oikein ihania keväisiä päiviä sinulle ja aurinkoista kesää.
    Nautinnollista lomailuakin sitten kunhan sen aika on!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Välillä on hyvä tuulettaa vähän ajatuksia :) Mukavaa kesän alkua! :)

      Poista
  2. Sulla on tosi kaunis koti. Ja blogisi on aivan ihana. Tuo musiikki taustalla rauhoittaa ja rentouttaa.

    Mukavaa kevään jatkoa :)

    VastaaPoista
  3. No voi :(
    Käyhän välillä ilmoittelemassa itsestäsi.

    Itsellänikin on ollut vähän samat ajatukset jälleen... taukoilusta.
    Jotenkin tuntuu -- vai kuvittelenko vain, että täällä blogilandiassa on hiljentynyt muutenkin.

    Ihanaa kevättä sinulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tulen piipahtamaan aina välillä ja varmasti piipahdan kurkkaamassa sinun blogisi kuulumisia :) Minustakin tuntuu että täällä on hiljentynyt, ehkä muutkin ovat ottaneen hieman etäisyyttä tähän bloggauksen maailmaan :/ Ihanaa kevättä sinullekkin Ainosofia <3

      Poista
  4. Ihanaa, olitko liittänyt tähän bloggaukseesi musiikkia? Oli sattumalta jäänyt koneeseen äänet päälle, ja oikein hymy nousi huulille, kun hiljaa alkoi kone lauleskelemaan :) Toivottavasti et lopeta blogiasi kokonaan, on ollut kiva katsella kodistasi kuvia, ne ovat kauniita :)
    Täällä talovanhus myös etsinnässä ja olen saanut blogistasi monta ispiraatioideaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, liitin jokuaika sitten blogiini musiikkia ja sen pitäisi kuulua ns.kaikilla blogini sivuilla :) Kyllä tulen tänne aina välillä piipahtelemaan ja laittelemaan kesäkuvia :) Aina vaan sydäntä lämmittää kun joku sanoo saaneensa minulta inspiraation, kiitos siitä! Tsemppiä talo etsintöihin ja oikein ihanaa kevättä :)

      Poista
  5. Voi ei, juuri kun löysin tämän ihanan blogin. Hyvää kesää nyt kuitenkin, linjoilla ja kuulolla ollaan. =)

    VastaaPoista
  6. Nooo höh!
    Mutta joskus vaan tekee mieli taukoa, ei sinne mitään voi.
    Mäkin olen olevinaan tauolla.. mutta istun täällä kuitenkin joka päivä :D
    En vaan saa omia postauksia aikaiseksi, kun on niin paljon muuta murehdittavaa.
    Heti kun yksi ongelma on selätetty, niin nousee uusi.. Minusta ei siis tule IKINÄ juhlien suunnitteleja. Vihaan koko hommaa! :)

    Voi vitsit että se ruotsin mökki sitten kuulostaa niin unelmalta!!! Kuvia sitten ehdottomasti!! :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy yrittää hieman nollata ajatuksia tämän bloggauksen suhteen, tosiaan on ollut aiheet aika hakusassa. Hakisin maalimalta vähän uusia näkökulmia ja kuvakulmia ;D Tsemppiä sinulle, toivottavasti saat ongelmat ratkaistua (ja ilman että uusia ilmaantuu!) :D Tuun tänne aina välillä ilmottelemaan kuulumisia, joten kuulumisiin :)

      Ja oikein ihanaa ja rentouttavaa kevättä!

      Poista
  7. Toivottavasti et kovin pitkää taukoa pidä. Ihanaa kesää teille, tuo mökkeily ruotsissa kuulostaa kivalta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkäpä ilmaannun tänne syksymmällä takaisin, mutta käyn täällä kesällä edes muutaman päivityksen tekemässä :) Oikein ihanaa kevättä ja kesää sinulle Anna! Kuulumisiin :)

      Poista
  8. Kuule olisi kysyny mist olet ostanu olkkarin tv-tason, ton olkkari pöyrän ristokol ja vitriinin ristikoil ? ovat kyl tosi kauniit ♥♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Johanna! Tv-taso on ellokselta n.2,5vuotta sitten, taitaa olla siellä edelleen samaa mallia myynnissä. Olkkarin pöytä on netAnttilasta n.2v sitten, varmuudella en uskalla sanoa onko enää myynnissä ja vitriinin oon ostanut Pohjaanmaan kalusteen poistopisteestä ainakin pari vuotta sittemmin :) Ihanaa kevättä, jään tosiaan pienelle bloggaustauolle, joten näkyillään :)

      Poista
  9. Joskus se tauko tekee vaan hyvää :) Kaunis keittiö teilla!

    VastaaPoista
  10. Terveiset Porvoosta, olen kaikessa hiljaisuudessa seurannut blogiasi taustalla ja ihaillut kotiasi. Nyt kun sanoit että aiot jättäytyä tauolle, niin piti tulla huikkaamaan, ja kertomaan että meitä hiljaisiakin täällä taustailee. :)

    Ihanaa nähdä, että pienilläkin asioilla (meinaan että ei tarvi aina repiä kaikkea auki isolla rahalla) saa kaunista aikaiseksi kun on silmää ja taitoa tehdä ja nähdä. Nauti blogitauosta, kesän valoisista illoista ja öistä, lämpimistä päivistä, ja kesäisistä tuoksuista. Tuo ne mukanasi syksyllä taas, toivottavasti saan taas käydä tiirailemassa uusia juttuja silloin. :)

    Maaria

    VastaaPoista

Olisi mukavaa jos jättäisit pienen kommentin vierailustasi :)