maanantai 23. huhtikuuta 2012

SitäSunTätä

Heippa!

Ihana ilma pihalla, varjossa melkein 14 lämmintä! Täytyykin lähteä koiruleitten kanssa pihalle nakkelemaan palloa :)

Pari viikkoa sitten ostin meidän makkariin edulliseen hintaan 2-istuttavan valkoisen ektorpan. Tapetit on katteltu mutten vielä ostettu, saatan tilata ne e-baysta.  Katon haluan puuta, isäntä yrittää mua vielä käännyttää että laitettais vain seinäpinnat. Ja mä mua innostais yks juttu josta isäntä on niiiin vastaan. Meillä on makkarissa isohko muuri, joka pinnoitettu jollakin ja maalattu päälle- eiköl olis aika magee kaivaa se vanha tiili sieltä alta esiin? :O Parin kuukauden sisään olisi tarkoitus lähteä käymään ikeassa, tarviin ainakin sängynpäädyn ja ehkä sen malmin isoimman lipaston makkariin jajaja.. sen mustan vaaterekin!.

Tässä pala meidän keittiötä. Boxit tosiaan hävitettiin, tapetoin nuo kaappien päälliset ja maalasin seinät/katon. Listat vielä puuttuu :/ Mustia bukleemattoja tosiaan oon katellu keittiöön ja mustat laskoverhot joudun tekemään syksyksi- tarkoitus olisi ostaa ikeasta mustat wilma verhot ja tehdä niistä- ei tule liian synkkää kun tuo kangas päästää valoa ihanasti läpi. Meinaan ostaa myös olkkariin syksyksi mustat verhot, huih mustahan on tullu ihan hurja! :D Eilen kokeilin tuota rottinkituolia keittiöön ja oli ihan passeli! Täytyy siis hankkia toinenkin, on niin ietunan hyvä istua ettei oo toista! :)


Sisäeteiseen ostin kaverilta tuollasen samanmoisen kattokruunun ja kyllä tulikin paljo valoa lisää! Mieheni oli ostanut ihanan mustan kellon olohuoneeseen, tarttis vielä saada se vaan paikalleen :) Olkkarin valkoiset taulunkehykset maalattiin mustiksi ja ovat nyt ryhmänä paljon näyttävämmät :) Huh, oonpas yhtäkkiä paljio ostellu kaikkea käytettyä :D Kamerakin enskuussa maksettu ja oon vähän kattellu uutta putkea siihen, joko  canonin 15-85mm (3.5-jotain) tai 17-70mm sigmaa (2.8/4.5).

Mulle sattui tässä taannoin hassu juttu kun laitoin faceen alueemme kirppisosastolle kattokruunua myyntiin. Muutama minuutti myöhemmin kattoin että p****kele, laitoonko mä väärän kuvan, emmä tuota KYNTTILÄkruunua halua myydä! Rupesin kattoo että joku muu myy, mutta mun ottamalla kuvalla! Laitoon asiasta viestiä myyjälle ja sanoon että on mun blogista, kyselin että mistä oli kuvan ottanut (koska se on mulla ainoastaan täällä blogissa) ja se selitti jotain jostain sisustuslehden nettisivuista jossa oli ollu? En saanut osotetta sivulle vaikka lupasi minulle sen toimittaa kunhan löytää sen uudestaan. Jäi kyllä vähän kaivelemaan ja olenkin ruvennut miettimään että pitäisikö minun alkaa käyttää vesileimaa näissä kuvissani?

Nyt alkaa mennä liian pitkäksi tämä kirjoottelu, kukaan varmaan jaksa lukea loppuun :D Olisiko tämä nyt merkki että pitäisi alkaa päivittämään tätä blogia pikkasen useammin? :D

Kevät terkuin Marjo

9 kommenttia:

  1. Voi ei, onpa harmillista, että kuvia käytetään ilman lupaa :( Täällä myös musta maali jo ostettuna kehyksiä varten, mutta olen jotenkin ollut kovin saamaton maalauksen suhteen. Kuvakollaasia olen minäkin seinälle suunnitellut. Onko sulla tulossa kuvaa siitä kollaasista vai enkö vaan löytänyt nopeasti selatessani?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mää kans luistin tuosta maalauksesta ihan vaan sen takia kun isännällä pysyy tuo spray pullu paremmin kädessä ja lopputuloksesta tuli ihan loistava (mun maalauksella näin ei varmaan olis ollut :D). Tuo kehyskollaasi löytyy jostain olohuoneen kuvista, toki valkoisena vielä silloon :) Koitan laittaa tuosta maalatusta versiosta piakkoin kuvan, toki pitää vielä ikean ostoslistaan lisätä muutama nuota kehyksiä lisää :)

      Poista
  2. No johan oli törkeästi varastettu tuo kuva!!:( On se kumma, miten ihmiset eivät osaa käyttäytyä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! Oon kyllä alkanut miettimään että oliko vika minussa, että olisiko ihan alusta asti pitänyt opetella merkkaahan nuo kuvat?

      Poista
  3. Tuoli sopii tosi ihanasti keittiöönne :)
    Kaunis!

    Niin - itsekkin merkkaan kuvani ihan sen vuoksi, ettei niitä kukaan käyttäisi. Vaikka en tiedä kelpaisko edes...mutta parempi on omansa merkata.

    Aikamoinen sattuma kyllä, että löysit oman kuvasi...ja ihan varmasti blogikuvia tulee vastaan, vaikka kuinka sivussa lukisi, että kopioiminen kielletty...

    Mukavaa alkanutta viikkoa sinulle <3

    VastaaPoista
  4. Kaunis blogi ja aivan ihania koiria teillä ♥ Meillä myös kolme, kiva huomata, että jollain muullakin on ;)

    VastaaPoista
  5. Heippa taas!
    Johan on, vesileima ei oo yhtään huono idea omiin kuviin!Sulla on niin hyviä kuvia,että suojaa ne ehottomasti omalla merkilläs:)ja ylipäätänsä kuvat ko kuvat kannataa suojata omalla nimellään tai blogin nimellä, jos nettiin enemmän laittaa kuvia..kaikki leviää niin nopeasti nettiviidakon pyörteissä.PS.tein synttäreilleni sitä ihanaa valkosuklaalimejuustokakkua ja johan oli mielettömän hyvää!kakkua meni kivasti vieraitten suuhun ja loput- no omaan ja kihlatun suuhun:)Kiitos hyvästä reseptistä!

    -AnskuN

    VastaaPoista
  6. Laiska myyjä ei viitsinyt nähdä vaivaa, vaan varasti sun kuvan, ala ihmeessä heti käyttämään leimaa!

    VastaaPoista
  7. Rottinkituoli sopii niin hyvin teidän keittiöön :)
    Ärsyttävää tuollainen kuvien varastelu.
    Hauskaa vappua!

    VastaaPoista

Olisi mukavaa jos jättäisit pienen kommentin vierailustasi :)