maanantai 23. huhtikuuta 2012

SitäSunTätä

Heippa!

Ihana ilma pihalla, varjossa melkein 14 lämmintä! Täytyykin lähteä koiruleitten kanssa pihalle nakkelemaan palloa :)

Pari viikkoa sitten ostin meidän makkariin edulliseen hintaan 2-istuttavan valkoisen ektorpan. Tapetit on katteltu mutten vielä ostettu, saatan tilata ne e-baysta.  Katon haluan puuta, isäntä yrittää mua vielä käännyttää että laitettais vain seinäpinnat. Ja mä mua innostais yks juttu josta isäntä on niiiin vastaan. Meillä on makkarissa isohko muuri, joka pinnoitettu jollakin ja maalattu päälle- eiköl olis aika magee kaivaa se vanha tiili sieltä alta esiin? :O Parin kuukauden sisään olisi tarkoitus lähteä käymään ikeassa, tarviin ainakin sängynpäädyn ja ehkä sen malmin isoimman lipaston makkariin jajaja.. sen mustan vaaterekin!.

Tässä pala meidän keittiötä. Boxit tosiaan hävitettiin, tapetoin nuo kaappien päälliset ja maalasin seinät/katon. Listat vielä puuttuu :/ Mustia bukleemattoja tosiaan oon katellu keittiöön ja mustat laskoverhot joudun tekemään syksyksi- tarkoitus olisi ostaa ikeasta mustat wilma verhot ja tehdä niistä- ei tule liian synkkää kun tuo kangas päästää valoa ihanasti läpi. Meinaan ostaa myös olkkariin syksyksi mustat verhot, huih mustahan on tullu ihan hurja! :D Eilen kokeilin tuota rottinkituolia keittiöön ja oli ihan passeli! Täytyy siis hankkia toinenkin, on niin ietunan hyvä istua ettei oo toista! :)


Sisäeteiseen ostin kaverilta tuollasen samanmoisen kattokruunun ja kyllä tulikin paljo valoa lisää! Mieheni oli ostanut ihanan mustan kellon olohuoneeseen, tarttis vielä saada se vaan paikalleen :) Olkkarin valkoiset taulunkehykset maalattiin mustiksi ja ovat nyt ryhmänä paljon näyttävämmät :) Huh, oonpas yhtäkkiä paljio ostellu kaikkea käytettyä :D Kamerakin enskuussa maksettu ja oon vähän kattellu uutta putkea siihen, joko  canonin 15-85mm (3.5-jotain) tai 17-70mm sigmaa (2.8/4.5).

Mulle sattui tässä taannoin hassu juttu kun laitoin faceen alueemme kirppisosastolle kattokruunua myyntiin. Muutama minuutti myöhemmin kattoin että p****kele, laitoonko mä väärän kuvan, emmä tuota KYNTTILÄkruunua halua myydä! Rupesin kattoo että joku muu myy, mutta mun ottamalla kuvalla! Laitoon asiasta viestiä myyjälle ja sanoon että on mun blogista, kyselin että mistä oli kuvan ottanut (koska se on mulla ainoastaan täällä blogissa) ja se selitti jotain jostain sisustuslehden nettisivuista jossa oli ollu? En saanut osotetta sivulle vaikka lupasi minulle sen toimittaa kunhan löytää sen uudestaan. Jäi kyllä vähän kaivelemaan ja olenkin ruvennut miettimään että pitäisikö minun alkaa käyttää vesileimaa näissä kuvissani?

Nyt alkaa mennä liian pitkäksi tämä kirjoottelu, kukaan varmaan jaksa lukea loppuun :D Olisiko tämä nyt merkki että pitäisi alkaa päivittämään tätä blogia pikkasen useammin? :D

Kevät terkuin Marjo