keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Uusi Vuosi ja Uudet suunnitelmat

Heippa!


Uusi vuosi, uudet lupaukset ja uudet remontit :) Mutta mitäs teillä on luvassa vuodelle 2012? Mulla on kova hinku laittaa meidän makkari uusiksi, rahoja odotellessa kerkeää suunnittelemaan hyvin. Tässäpä asiat listattuna tärkeysjärjestykseen:

MAKUUHUONE:

1. Sisäkaton vaihtaminen. Haluan eroon hirveästä haltexista, miksi sitä on laitettu makkareihin ja muualla talossa on puukatto? Alunperin jo tänne muutettaessa oon sanonut että vaihdetaan heti haltexien tilalle oikeaa puuta (ilmeisesti nykyään käytetään sitä feikkipaneelia?).  En halua sitä feikkiä. Yritän siis ihan ekana säästää rahaani lautoihin, sitten maalaan katon valkoiseksi. Tämä puukatto nielee budjetista suurimman osan, en edes oikeasti tiedä mitä se maksaa ja sitä tarvitaan paljon. Makkarimme on 18 neliötä, mutta tarvitsemme paneelia kattoon ja  lähestulkoon yhden seinän verran, kuten kuvassa. Kuva otettu MTV3 sivuilta.

Meidän makkarin matalimmalle kohdalle saattais myös mennä tuo ikean lokeriko. Täytyy mainita että tila on erittäin haastava sisustaa, hormin ja vinokattoisuuden takia ja sängyn paikkaa voi vaihtaa erittäin rajallisesti.


2. Tapetti- tämä harmaa tapetti yhdelle seinälle (tai vaikka kahdelle vastakkaiselle) mutta muut vaalean harmaiksi ja valkoiset huonekalut. Tätä ei tullut olkkariin kuten alunperin suunnittelin, mutta johonkin huoneeseen tätä ihanuutta haluan ja se paikka olkoon makkari :)

3.Sängynpääty (yllättäen) Ikeasta :)
Tottahan toki, on aika panostaa myös petivaatteisiin. Ostan aina ellokselta kaikkia halpoja settejä ja kuraahan ne on. Nytkin kaikki viime keväänä ostetut on ihan nypläsiä, yäk. Kokeilin alennus myynnistä nuota H&M petivaatteita ja vaikuttivat tosi laadukkailta. Paljon on suunnitelmia, nyt vaan keräillään ylimääräistä rahaa, ja budjetista suurimman osan nieleekin katto, ja koko huoneen paras muutos tulee ehdottomasti olemaan katto! Tiedän sen jo nyt. Satsaatteko te paljon petivaatteisiin?

Touhukkain terveisin Marjo