tiistai 10. tammikuuta 2012

Meilläkö muka tyynyjä?

Meilkoinen bloggaus aihe :) Mutta pakko oli kirjoittaa kun isäntä jatkuvasti huomauttelee meidän valtavasta "tyynyvalikoimasta". Oli pakko laskea jotta olkkarissa pyörii noin 15 tyynyä, eteisessä 4 + yläkerran aulan ja makkareiden sisustustyynyt. Kyllähän niitä tieten on :) Ja useinmiten ne heitetään yhdelle sohvalle pois tieltä ja se sohvahan on täynnä tyynyjä, ei siinä voi istua :D
Miten on, löytyykö teiltä paljon sisustustyynyjä? :)

13 kommenttia:

 1. Heh, olipa tuttu aihe :) Mulla on kuulema tyynyjen ostokielto :D Ite oon sitä mieltä että tyynyjä ja lyhtyjä ei voi koskaan olla liikaa ;)

  Tyynynpäällisiä löytyy kaapeista isot kasat, mut ku ne on vaan niin ihania ja mukava välillä vaihdella eri värejä :)
  Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
 2. No kyllä löytyy! Mullakin on jonkinlainen intohimo juuri sisustustyynyihin, ne vaan on niin ihania :) Kauniita tyynyjä teilläkin, varsinkin tuo pyöreä roosan värinen on aivan ihana :)

  VastaaPoista
 3. Minusta ei, mutta vastaan näin diplomaattisesti, jotta miehillämme olisi varmasti paljon yhteistä ;)

  VastaaPoista
 4. Ihan tuohon mittakaavaan en yllä, mutta tokihan ne tyynyt jonkinmoinen intohimo ovat :) Ja lisää tekisi mieli, mutta järki sanoo ettei ole tilaa...

  VastaaPoista
 5. Hih, sama juttu täällä, ei noi miehet vaan ymmärrä :) Ihania tyynyjä teillä, miks ne pitäiskään kaappiin piilottaa!??

  VastaaPoista
 6. Juu, on niin, että löytyy ;)
  Mutta olen aktiivisesti niitä aina vähentelemässä..
  Musta löytyy kuitenkin aika paljon sitä minimalistin piirrettä.
  Se pöly ja ovat usein vaan tiellä ja ja OVAT IHANIA!
  Ei ilman koristetyynyjä voi silti olla ;)

  VastaaPoista
 7. jep... kyllähän ny tyynyjä pitää olla :D meillä onki rautasohva et siinä saa ollakki paljo tyynyjä... lisää löytyy kaapista tarpeen tullen ;)

  VastaaPoista
 8. Uusi lukija ilmottautuu:) katsoin et kivat verhot olkkarissa. mistähän oot mahtanut ostaa? t. sisustusintoilija:D p.s muutenkin kaikkee kivaa löytyy sun kodista ja niiiin mun tyylistä:)

  VastaaPoista
 9. Äkkisiltään laskien köytössä 17, kuinka monta lie kaapeissa ja kellarissa....mökistä puhumattakaan :)

  VastaaPoista
 10. Jep, löytyy ja PALJON!! tai ei niitä MINUN mielestä paljoa oo että enemmänki vois hankkia :D :D :D ja hankinki joku päivä, H&M:stä :D :D sieltä melekein kaikki tyynyliinat onki ja Ikeasta, ne on vaan niin hyvännäkösiä ja oikian kokosia :D

  VastaaPoista
 11. Löytyyhän noita, varmasti yli 20 tyynyä! Mutta voiko kauniita, pehmoisia, ihania tyynyjä olla koskaan liikaa? No voi, mutta ei TÄMÄ vielä liikaa ole! :D Tyynyillä saa niin kivasti muuteltua huoneen tunnelmaa. Ne voi olla sellaisia pieniä väri- ja piristysläiskiä! :)

  VastaaPoista
 12. Kiva että täältä löytyy kanssasisaria, osa laittoi jopa minua paremmaksi ;D

  Anonyymi: Tervetuloa joukkoon :) Verhot on elloksen viime kevään? mallistoa, tykkään nuosta itekkin tosi paljon ja on sitten ollut hyvät :)

  VastaaPoista
 13. Upea tuo aiemman postauksen tapetti makuuhuoneeseen, minkä merkkistä tai mistä tuo mahtaa olla? -Merja :)

  VastaaPoista

Olisi mukavaa jos jättäisit pienen kommentin vierailustasi :)