keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Remppakuvia

Saatiin eilen tapiseerattua tuo päätyseinä :) Pakko kyllä sanoa että säikähdin tuota seinän tummuutta melko kovasti. Mutta tokihan se "muuttuu" erinäköiseksi kun saadaan verhot ja kalusteet. Vai muuttuuko? Meillä on niin vaaleaa ja valkoista jokaikisessä huoneessa joten tuntuu niin erilaiselta tämä hieman tummempi värimaailma. Tässä muutama kuvanen vielä keskeneräisestä  ruokailuhuoneesta, josta puuttuu vielä listat, pistorasiat, verhotanko, patteri yms. Vanhoja huonekaluja laitoin myyntiin jotta saadaan uutta ja valkoista tilalle.

Voi luoja kun minulla on kova pakkomielle saada jostakin puinen pyöreä ruokapöytä jonka saisin tuunattua :) Olen yrittänyt huutonetistä ja kirppiksiltä etsiä. Etsintääni hankaloittaa se, että haluan pöytään vain yhden jalan.
Valaisimen tilasin ellokselta -40%. Täytyy tuumailla kuinka toimii käytännössä, koska tuossahan on vain yksi lammpu ja tämän hetkisessä kattokruunussa taitaapi olla 8 lamppua. Valaiseeko riittävästi?

Touhukasta päivää kaikille! Täällä on ollut synkkää ja sateista joten olen aamusta saakka siivoillut remppahuonetta, kaappeja ja jääkaapin :)