perjantai 9. syyskuuta 2011

Remontti Lissu :)

Nonii!

Täällä on remontti lissu ollut hommissa ja sain muutamassa tunnissa revittyä tapetit irti. Aluksi vähän hirvitti, mutta täytyy sanoa että todella helposti lähtivät ja nyt kipsilevyn päällä tasainen kerros vanhan tapetin paperia. Vanhana jemmarina löysin kaapin pohjalta värikarttoja ja ajattelin maalata ruokailuhuoneen seinät (tai ainakin aluksi kokeilla) Tikkurilan V487 Valamolla.  Näytti tässä synkässä aamussa sointuvan ihan kivasti tapetin kanssa yhteen :)Tässä samalla surffailen ikean sivuilla selaamassa IKEAn uutta kuvastoa joka ilmestyy 19.9 R-kioskeille, sieltä siis kipaisemaan oma kappale :)

Tätä viimeistely vaihetta odotan jo malttamattomana :D Ja kokoankin tänne muutaman kalusteen joita olen harkinnut. 

Tämä tietysti yhteen nurkkaan, katsotaan jos huutiksesta löytyisi :)Näitä löytyy monta paria :)
Parhaat verhotangot ikinä, eikä ole hinnalla pilattu. Nämä löytyy jo :)Tämä tilaihme meiltä jo löytyykin.

Ja tuolit :)
Noita tuoleja olen kytännyt huutiksesta. Saisin sieltä paljon huokeampaan hintaan ja ostaisin ikeasta niihin nuo pitkät huput. Harmi vaan että kaikki tähän saakka mynnissä olevat ovat olleet aivan eteläisimmästä suomesta ja toimitus ei onnistu :/

Laitoin osan vanhoista pähkinän värisistä kalusteista myyntiin ja jännittää mahtavatko mennä kaupan :) Pitäkää peukkuja! Täytyykin käydä tänään tsiikaamassa kirppiksen saldo ja alentamassa osan tuotteiden hintoja! :)

Mukavaa päivää! :)