maanantai 14. helmikuuta 2011

Aurinkoista ystävänpäivää :)


Kiitos kaikille ystäville jotka olette vierailleet blogissani ja ilahduttaneet minua kommenteillanne :) Ja miten upeassa kelissä saammekaan tätä ystävänpäivää viettää, nauttikaamme siitä! :)

Meidän olkkarissa vaihtui järjestys, kiitokset Tirlittanille. Sain hänen blogikuvistaan ajatuksen ja ihmetten miksei moinen järjestys ole käynyt mielessäni lainkaan. Kiitos! Laitan kuvia myöhemmin.

Sitten asiasta kolmanteentoista, mun auto on temppuillut vähän väliä. Ja jättipä se mut tässä yks päivä matkalle kun olin töihin menossa, ja eilen se ei käynnistynty ollenkaan. Onneksi ihana ystäväni haki minut ja vei töihin, kiitos! Lisäksi sain kelalta yllätys kirjeen (ei mikään iloinen sellainen) joudun maksamaan takaisin yhden kuukauden opintotuen ja asumislisän (korkoineen) vajaan 600€. Haluaisin maksaa koko summan kerrasta pois, kirpasis vaan kerran! Mutta täytyy sanoa että näin häiden alla ei oo kyllä rahkeita, on niin paljon parempaakin käyttöä tuolle summalle.

Ja vielä hääasiaa :D Hääsäästöjä olen taas tehnyt :D
Hääkengät 24€ (alunperin olisin halunnut 50€ kengät, säästöä 25€)
Häälaukku ulkomailta 15€ (ei pk:ja) Suomesta 35 (sis.pk:t) säästöä 25€.
Lisäksi ostin vannehameen (alennus -30%)- joten sain alennusta n.12€ hintaa hameelle jäi 27€.
Joten olen säästänyt yhteensä 62€ tähän mennessä.

Morsius galleriasta tilasin scarlett korsetin, joka ei vielä ole tullut. Mutta oli tyyris, saa palautettua mikäli ei olekkaan hyvä (heh. maksaa enemmän kun hääpuku ilman pk:ja! :D)

Mutta pidemmittä puheitta tää flikka lähtöö siivoamaan. Joko teillä muilla alkaa olla koirilla karvanlähtöaika? Vai johtuukohan tuo karvantiputtelu vaan Nellistä kun se on tiineenä...? Tosiaan kuun lopusta tai maaliskuun alusta meille pitäisi syntyä pieniä karvapalleroita :)