tiistai 24. elokuuta 2010

Uusi perheenjäsen?

Tässä poseeraa koiramme Nelli kohta 4 vee, joka voi kohta saada kaverin :)


Elämme tällähetkellä jännittävää aikaa, meillä olisi tiedossa musta 1 vuotias labbis narttu, joka mahdollisesti annetaan ilmaiseksi tai pientä maksua vastaan pois. Koira on sirutettu ja paperikoira. Äiti hankkinut sen tyttärelleen ja tytär ei koiraa hoida, joten vastuu on perheen isällä (ammatiltaan rekkakuski)joten jo työnpuolesta säännöllinen elämä on hankalaa. Innostuimme asiasta kun kuulin ystävältäni (joka ensin halusi sen, kunnes sanoikin myöhemmin, ettei hän voi taata koiralle tarpeeksi liikuntaa ja koiraa ei voisi pitää pihalla pienen tontin ja sijainnin vuoksi). Ystäväni tuttu haluaisi myös koiran suurakupunkiin pieneen asuntoon.

Jännitetään nyt kuinka käy, isäntäkin on asiasta aivan innoissaan, saisi toisen kaverin metsälle :)Ystäväni on toiminut viestinviejänä meidän ja tämän toisen koiran omistajan kanssa, ja omistajakin oli innostunut siitä, että koira pääsisi toisen koiran seuraan ja vieläpä maalle, mikäs se parempaa! Täytyy vielä kysellä jos he tulisivat vieraisille ja katsastaisivat paikat ennenkuin sanoisivat asiaan vielä mitään :)Jännittää!

Minun mielestäni koiran on aina parempi olla kaksin ja ehdottomasti maalla. Tiedän mitä elämä on koiranomistajan ja koiran kannalta 60 neliöisessä asunnossa, jossa koiraa ei voi pitää pihalla. Ja se ei ole mukavaa, varsinkin kun kyseessä on kohtuullisen suuri koira, nounou. Samalla me hoitaisimme toisenkin koiran, toinen seikka on vaan se, että se on ollut aina timon lellikki joten kuinka suhtautua jos taloomme tulisikin toinen koira- todennäköisesti sota!
P.S Tässä vaiheessa vielä tuplaantuva karvanmäärä ei haittaa, mutta katsotaan myöhemmin :D