keskiviikko 14. heinäkuuta 2010

Olohuonetta

Löysin pihamaalta tällaista kaunista, mutta petollista kukkaa. Anoppi tiesi sanoa että tämä kaunistus leviää jokapaikkaan,joten ei auta kun repiä maasta juurineen :( Taidankin kipaista näitä tuonne tontin perimmäiseen nurkkaan, josta saan hakea kimpun tarvittaessa :D Mahtaneeko kukaan tietää nimeä?



Lamppu on tosiaan viimekertaisen ikean reissuni ostoksia :)




Tuolla vasemmassa nurkassa iso peili, jotenkin se on tuohon nurkkaan aivan liian iso.








Tämän sain avokiltani muutenvaan :D




Näissä kirjoissa on upeita kuvia ja jos joku nämä haluaa niin suosittelen tilaamaan bookplussalta (maksaa n.17€ postikuluineen/ kappale). Näitä saa myös käännettynä suomenkielelle, mutta ne taitaa maksaa likemmäs 30€.



Ja sitten kirjaston kirjoja, jotka ovat minulla olleet viimeksi lainassa :) Näissäkin ihania kuvia <3

11 kommenttia:

  1. Tosi kaunis tuo kukka, en oo ennen nähnytkään.. Hyvältä näyttää muutenkin :)

    VastaaPoista
  2. Sisustus makusi on kyl niiiin sama kuin mullakin! En oo panostanut paljoakaan omaan kotiin, mutta NYT jos koskaan näitä kuvia katsellen iskee se sisustuskärpänen oikein kunnolla! Hih :)

    VastaaPoista
  3. Kyllähän noin ihana kukka sais meillä ainakin levitä:D Ei pienintäkään haisua mikä sen nimi voisi olla...
    Todella ihania kuvia muutenkin <3

    VastaaPoista
  4. Ihanan viihtyisän näköistä!

    VastaaPoista
  5. ihanan näköistä! Toi kukka vois ehkä olla kurjenkelloa, hmm.. Ja voi pahus, itse juuri istutin tätäkin lajiketta perennapenkkiini mutta erinvärisenä.. jospa se ei pahasti leviäisi.. ;)

    VastaaPoista
  6. Meilläkin kasvaa tuo samainen valkoinen kellokukka. Ei se kasvupaikallaan mitenkään mahdottomasti rönsyä, mutta sinne tänne muualle puutarhaan on ilmestynyt uusia yksilöitä, ilmeisesti siemenestä levinneitä.
    En siis ole tällä 7 vuoden kokemuksella mitenkään huolestunut. Kaunis kasvi. Kukittuaan kylläkin ränsistyy heti ja kannattaa leikata alas samantien penkkiä rumentamasta.

    VastaaPoista
  7. Voi ihania kuvia taas! Ja kaunis kukka on! Kelpais mullekin <3

    VastaaPoista
  8. Ei tietoakaan mikä kukka kyseessä, mutta todella kaunis. Kauniita kuvia kodistasi:-))Minäkin omistan molemmat kirjat ja olen tykännyt todella kovasti.Elikkäs suosittelen myös.
    Aurinkoa päiviisi<3

    VastaaPoista
  9. Ihana kukka, niin kaunis! Teillä on kyllä niin kaunista muutenkin :)

    VastaaPoista
  10. Hei! Mukavaa, kun olit piipahtanut blogissani ja tullut lukijakseni. Nyt vastavierailulla. Ihanan vaalea koti sinulla, pidän paljon. Minulla saattaa olla pihassa samaa kukkaa vanhana perennana, tosin violetin värisenä. Kukinta aika on juuri nyt ja kasvaa aikas korkeaksi, vaatii tukemista. Itselläni ei ole levinnyt niistä kahdesta paikasta, jossa kukkaa on, jos muuten tuntomerkit täsmäävät. Nimeä en tiedä, useimmat kukkamme edellisen omistajan peruja.
    Kiitos kirja vinkistä, jännää kuinka hinta nousee suomennettuna.
    Aurinkoisia kesäpäiviä!

    VastaaPoista
  11. Kukasta vielä...jos se on vuohenkelloa...sen kanssa mulla on tullut ongelmia...on levinnyt ympäri tonttia ja vaikka kuinka kaivan juuria pois..aina löytyy jostain. Mulla se on violettina.

    VastaaPoista

Olisi mukavaa jos jättäisit pienen kommentin vierailustasi :)