lauantai 3. heinäkuuta 2010

Keittiön suunnittelua



Meillä on tosiaan (omasta mielestäni) ruma keittiö ja tulevana talvena olisikin tarkoitus käyttää veonpalautusrahat keittiön laittamiseen. Tarkoituksena olisi maalata kaappien reunat, vaihtaa vetimet (haluan kuppivetimet) ja työtaso sekä maalata tai vaihtaa välitilan laatat. Saapa nähdä mihinkä saakka tuo 600€ budjetti riittänee. Pelkkä työtaso (laminaatti) tulee kustantamaan 250-300€. Lisäksi haluaisin maalata tuo koristelistan tai jopa poistaa sen kokonaan. Keittiössämme on sellainen ongelma, että suuriosa työtasosta on erittäin matalalla, johtuen ikkunoista ja siinäpä onkin kikkaileminen, että saamme edes jommankumman ikkkunan työtason normaalikorkeuteen (tämä siitä syystä, että matala työtaso ei ole ergonominen ja se ns. haittaa normaalia elämää.) Hohhoijaa, olipa vaikeasti selitetty. Laitan teille huomenna kuvia :D Ne kertovat enemmän kuin yksikään mun selitys :D :D :D

6 kommenttia:

  1. Tuollainen pieni fiksaus piristää mukavasti keittiön ilmettä, meillä oli nuo samanlaiset keittiön ovet ja pelkkä ovien ja vetimien vaihto muutti ilmettä paljon :)

    VastaaPoista
  2. Hyvältä kuulostaa suunnitelmat!Ei sitä aina tarvi isoja summia että saa hienoa aikaseksi!Meidän keittiökin on tehty pikkurahalla ja kaikki itse!

    VastaaPoista
  3. Oletko katsonu ikeasta työtasoja, siellä on todella edullista tuo laminaattitaso. Ihan samanlaista kun muualla ja antais joustoa budjettiin.. Biltemassa on muuten tosi edullisia kuppivetimiä, niitä käytin yhden lipaston tuunailuun.
    Ja ikeasta saa koristelistaakin :)
    p.s en muuten ole ikean enkä bilteman kätyri .. heh

    VastaaPoista
  4. Kiitos kommentoineille :)

    AnnaO: Osuit asian ytimeen :D Ehkäpä ne juuri suuriten pistääkin silmään :O
    Maija: Teillä on ihana keittiö <3 Erityisen mukava kuulla, että muullakin pärjää kuin rahalla ;)
    Suvimarja: :D *Naur* Minäkin tapaan hehkuttaa noita ikean tavaroita, kun ne on oikeasti hyviä ja tykkään niistä (eikä mun kohdalle oo vielä sattunut niitä huonoja tavaroita, vaikka talomme on sisustettu puoliksi ikean jutuilla) :D :D Täytyypä käydä katsomassa mitä siellä maksaisi tuo 7m työtasoa ja jos nuo bilteman kuppivetimetkin löytyisi netistä :) Kiitos vinkistä!

    Aurinkoista päivänjatkoa kaikille, mua on kyllä kelit suosinut lomalla :D

    VastaaPoista
  5. Meillä on samantyyliset keittiön kaapit ja me vaihdettiin puiset vetimet Bilteman vetimiin sekä mie otin kaikki kaappien aluslistat pois, mitkä lähti. Sekin muutti kummasti keittiön ilmettä, mutta nuo puureunukset pitäisi vielä maalata. Millä värillä te meinasitte maalata ne? Me ei olla osattu päättää väriä...

    VastaaPoista
  6. Heippa Siru71 ja mukavaa kun vierailit :) Kyllä mä olen sitä mieltä, että maalataan ne valkoiseksi (ylläri :D). Mä kävin katsomassa niitä bilteman vetimiä, mutta olin kattovinani, että ne olivat liian pienet meille, harmittaa:( Meillä 94mm nuo vetimet.

    VastaaPoista

Olisi mukavaa jos jättäisit pienen kommentin vierailustasi :)