tiistai 6. heinäkuuta 2010

Kukkapenkin laittamista

Ajatus kukkapenkistä lähti tästä kuvasta: Tykkäsin niin paljon tuon kukkapenkin rajauksesta, mutta anoppi sai pään käännettyä.




Tässä siis lähtökohdat, ns. pienehkö kuoppa, jossa saattanut aiemmin olla jotain istutuksia.




Tällainen on toistaiseksi lopputulos, aivan kaikkea ei yhden päivän aikana saatu tehtyä. Itse en innostunut tuosta altaasta, vaan olisin halunnut sellaisen korkean ja (yllätysyllätys) vaalean "malja-altaan", mutta taidan tyytyä patsaaseen. Mietinnässä vielä haluanko reunustaa kukkapenkin vielä kivillä tms.. tai maalata tuon puuosan jollakin muulla värillä, en minä oikein itsekkään tiedä :D



Nostettiin väliaikaisesti kaikki kukat tuohon keskelle, en kylläkään tiedä syytä :D
Haluaisin isohkon kiven murikan kuten tuossa kuvassa, ja muutaman tuijan johonkin kohtaan. Hikisen ja ötököiden siivittämän päivän jälkeen olen aivan naatti (ja lisäksi kutian jokapaikasta!), joten ajatus kivien hakemisesta ei todellakaan houkutellut. Ja sitäpaitsi mietinnässä on vielä haluanko luonnonkiviä ja osittain valkoisia kiviä, ja laittaisinko altaan pohjalle + ns. istutuskohtiin kiviä?



Olen miettinyt, että olisiko tuollainen ulkovalo ihan tyhmä tuohon keskiosaan, ei ehkä vielä tänä kesänä, mutta ehkäpä ensi vuonna (P.s meillä ei ole yhtään pihavaloa olemassa, joten siksi kaipaisin jonkinlaista valaistusta pihaamme.) Lisäksi kukkapenkki on juuri sellaisessa kohdassa että tuo kaunistus valaisisi sekä takapihaa, että etupihaa :) No joo, kunhan yritän ylipuhua itseäni :D :D :D Tien puolelle tarkoituksena laittaa tuollaisia jalallisia lyhtyvalaisimia 2-3 kpl. Tuo taisi maksaa n.180€. Tosin ne "yksiosaiset taitavat maksaa n.80€.



Lisäksi tilaan ehkä tällaisen patsaan n.102 cm korkea (hinta 27€+pk:t 10€.) Materiaalista älkää kysykö, en muista :) Hinta ei mielestäni ole todellakaan paha tuon kokoisesta patsaasta!



Huomenna tosiaan saatan saada peilioven josta tuunaamme isännän kanssa sängynpäädyn makuuhuoneeseemme. Hyvä tekosyy tilata yksi tarra lisää kotiimme ;)

3 kommenttia:

  1. Kukkapenkistä tulee varmasti hieno, ihana pieni allas :) Tuo kolmiosainen pihalamppu on upea!
    Onpas tosiaan edullinen patsas, täällä odotellaan jo kuvia ovesta ;)

    VastaaPoista
  2. Ihana patsas!!! Meillä muuten taitaa olla just tuo pihalamppu takapihalla, näyttää ainakin samanlaiselta kuvassa. Se on kivannäköinen! Kukkapenkistä on tulossa hieno, laitahan kuvia valmiista myös :)

    VastaaPoista
  3. Mukava kun kävitte AnnaO ja Jeppu :) Tuurissa oli tuollaisia 2 osaisia pylväsvalaisimia 40€, ajavat saman asian kuin tuo 3-osainenkin ;D Saattaa olla että kipaisen hakemaan noita muutaman kappaleen, saa samalla muuallekkin pihaan.

    VastaaPoista

Olisi mukavaa jos jättäisit pienen kommentin vierailustasi :)