sunnuntai 10. elokuuta 2014

Lapsiperheen ruokapöydän tuolit

Heippa! 

Muistatte varmasti ruokailyryhmän tuolimme?
Valkoiset. Kangaspäälliset.
Vauva joka on piahkoin 4kk.
Pian alkavat ruokailut ruokapöydän ääressä
Iso huoh
Ovat mukavat istua ja näyttävät hyvältä mutta karu todellisuus vain on että kuka niitä jaksaa olla pesemässä kokoajan?Olen päättänyt hankkia näiden ikean tuolien tilalle jonkinlaiset halvat tuolit,
 jotka on hieman helpompi puhdistaa +  tarvivat vehemmän pesukonetta

Vakavassa harkinnassa ovat nämä JYSKin tuolit, jotka ovat 25€/kpl
eikös olekkin aika nätit?

Kertokaas omia kokemuksia ruokapöydäntuoleista lapsiperheessä :)
 


4 kommenttia:

 1. Kivat varmasti nup jyskin tuolit ja sopisivat teille.

  VastaaPoista
 2. Kangaspäällysteiset, vaaleat tuolit eivät tosiaan ole välttämättä kaikista parhaimmat lapsiperheessä. Omasta kokemuksesta voisin sanoa, ettei vaaleat ylipäätään, koska niissä näkyy niin helposti ruokaroiskeet. Tietysti hygienian puolesta parempi kuin tummat, koska tulee sitten heti pyyhittyä liat pois.

  Sellaisen huomasin tuossa oman lapsen kanssa, että oli hyvä, että tuolit olivat tukevat ja kokopuiset, koska siinä vaiheessa kun lapsi alkoi harjoittelemaan kävelyä, vedettiin tuolejakin ympäri keittiönlattiaa. :) Oli hyvä, ettei tartennut koko ajan pelätä tuolin keikkaamista.

  Myös leluja hakataan näihin uusiin tuoleihimme kiitettävästi, joten materiaalillakin on väliä: ihan pehmeintä puulajia en valitsisi ja jos on hyvin tarkka kolhuista ja niiden näkymisestä, niin sitten sellaiset öljytyt voisivat olla maalattua parempi vaihtoehto.

  Miia

  VastaaPoista
 3. Hei, meillä on käytössä puiset tuolit, jotka maalasin valkoisiksi. Alkuperäinen väri on sininen. Istuin päälliset olivat kankaiset. Minä vaihdoin kankaan keinonahkaan. Ollut loistava valinta ! Helppo pyyhkiä. Tuolit ovat saaneet lasten toimesta hieman "rustiikkista pintaa " :D Haaveilen uusista tuoleista,mutta lienee sitten parempi kun talossa opitaan syömään siististi :D T. Äiti 8v. Ja 5v. tyttärien

  VastaaPoista
 4. Sun blogi on tosi kiva ja ajattelin linkittää oman blogini myös. Oma blogini on sisustuspainotteinen, ja oon suunnittelemassa omaa sisustusmallistoo, josta kirjottelen sinne välillä. JA siellä on myös arvonta nyt käynnissä!

  http://bytiahenriikka.blogspot.fi

  VastaaPoista

Olisi mukavaa jos jättäisit pienen kommentin vierailustasi :)