sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Tänään. 40+0

Heippa!

Tänään on ollut se maaginen päivä, laskettuaika. 13.4.2014
Kahden lääkärinkin mukaan on melkoinen ihme että tämä vauveli menisi yliajalle.
Mutta sellainen ihme on nyt tapahtumassa.
Ja jotenkin en ole yhtään yllättynyt vaikkakin tuudittauduin liikaa noiden kahden lääkärin ennustuksiin.
Olen ollut tämän viikon todella levoton ja virkeä, 
yöunet eivät maistu- päivälläkään ei ole väsyttänyt.

 
Olo on tällähetkellä tyyni.
Toisaalta on taas olen juoksukisoissa aivan maaliviivalla 
ja yhtäkkiä maaliviivaa siirretäänkin kilometrillä eteenpäin.
Mitäs nyt?
Olen päättänyt nauttia ja rentoutua nämä viimeiset päivät
olla vailla huolen häivää.
Koska kohta minusta tulee äiti ja se vastuu kestää koko loppuelämän ajan.


Marjo
 

9 kommenttia:

 1. Minäkin ajattelin ottaa ihan rauhassa vailla stressiä ja turhautumista, elää hetkessä ja nauttia vaikka yliajalle mentäisiinkin :) Nyt mennään 41+1 ja vakaista aikomuksista huolimatta pieni kärsimättömyys alkaa hiipiä mielen sopukoihin vaikka vointi loistava onkin... Henkinen puoli taitaa olla kovemmalla koetuksella :)
  Tsemppiä ja jaksamista Marjo! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, sulla on ollut jännitettävää vielä viikko enemmän kun mulla :) Eikä mene enää kauaa meillä kummallakaan kun saamme käärömme ihastuttamaan maailmaa :) Kyllä täälläkin pieni kärsimättömyys on iskemässä ja mieskin välillä kyselee että koskahan se pikkuinen oikein päättää syntyä :D Ihanaa loppuodotusta ja tsemppiä kovaan koitokseen :) Ja tietysti ihanaa kevättä/kesää pikkuisen kanssa <3

   Poista
 2. Huii, jänniä aikoja elelette! Tsemppiä viimeisiin piinapäiviin! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä sen sanoit, piinapäiviä tosiaankin! :D Kiitos, kaikki tsemppaukset tulevat tarpeeseen :) Ihanaa kevättä sinulle Jenni! :)

   Poista
 3. Tsemppiä loppurutistukseen! Täytyy ihailla sun rauhallisuutta, itse yliajalla olin niin malttamaton :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, täytyy kyllä sanoa että iskee se malttamattomuus itsekkin ja hormonit on niin sekaisin että itkeskelen pienimmästäkin ja mitä typerimmästä asiasta :) Jollakin tapaa helpottaa kun tietää ettei tässä enää kauaa mene ja se H-hetki on suurpiirteisesti siellä muutaman viikon päässä, tänään mennään vielä pikkuisen kanssa näyttääntymään viimeistä kertaa neuvolantätin luona :) Ihanaa kevättä Eppu! :)

   Poista
 4. Kannattaa tosiaa nauttia, vaikka onhan se odottavan aika pitkä.
  Meidän tytöt on syntynyt 40+5 ja 42+1 ja varsinkin tuon toisen kohdalla tuntui kokoajan että milloin tahansa voi alkaa tapahtua, muttei kuitenkaan alkanut, ennen käynnistystä. Mutta ainakin yliaikaiset vauvat on yleensä virkeämpiä ja jäntevämpiä kuin ennenaikaiset tai täysaikaiset. Mukavaa loppuodotusta, eiköhän se vauva kuitenkin tässä kuussa synny :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivon sormet ristissä ettei nyt aivan tarttis sitä kahta viikkoa odotella tai että käynnistyisi edes itsellään, sen verran kärsimättömyyttä minustakin löytyy :D Sen varaan mekin ollaan laskettu että tälle kuulle pitäisi syntyä ;) Ristiäiset saadaankin pitää ihanasti kesäaikaan <3 Mahtavaa kevättä Katariina :)

   Poista
 5. Tsemppiä kovasti nyt viimehetkille. :) Se onkin hassua,että sano lääkärit mitä sano niin koskaan ei voi tietää,milloin Se pikkuinen ihminen päättää syntyä.<3 täällä menossa 36+1 muistaakseni. :D uhkas jo syntyä 25 viikolla,mutta niin tässä vaan porskutetaan ja uskon,että Tää menee yli niinku kaksi edellistäkin 40+3 ja 40+4 :) onneks ei sen enempää mennyt yli. Kärsivällisyyttä Se odottelu vaatii,mutta kyllähän Se muru kohta sun sylissä on.<3 :)

  VastaaPoista

Olisi mukavaa jos jättäisit pienen kommentin vierailustasi :)