keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Muistoja


Heipä hei!

Eilen kotiutettiin Ikeasta keittiöömme toinen rottinkituoli ja räpsäsin teille kuvan tämänhetkisestä keittiöstä. Tulipa siinä samalla kaiveltua vanhoja kuvia, ja tosiaan tältähän se silloon ennen meidän muuttoa näytti :)


Eli katto ja kaapinovet on maalattu itte, vetimet ja työtasot vaihdettu. 
Välitilan laatan maalasin kaakelimaalilla.
Kaappien päältä boxit pois (hehe,listat edelleen puuttuu!), tapetoin jämä lasikuitutapetilla ja maalasin olkkarista jääneellä jämämaalilla.
Kulmakaapin verhon oon ommellu ite
Budjetti tosiaan ei ollu montaa sataa euroa, ja muutos on melkoinen :)9 kommenttia:

 1. Pienelläkin budjetilla voi saada todella suuren muutoksen tilaan. Aivan upean näköistä! :)

  VastaaPoista
 2. Waude mikä muutos, niin raikas ja ihanan maalaisromanttinen tunnelma! Kyllä se valkoinen maali on ihme ainetta <3

  VastaaPoista
 3. Komppaan edellisiä kommentoijia. Upea muutos ja vielä noin edullisesti! :)
  Samalla utelen, miten oot kaappien maalauksen toteuttanu. Ootko maalannut ovet kokonaan vai vaan noi ihanat puunväriset reuna"listat"? Ja millä maalilla? Teitkö jotain pohjatöitä ja tuliko siistiä jälkeä? (Ainakin näin kaukaa tarkasteltuna näyttää ihan uusilta ovilta. :))
  Meillä nimittäin on tollaiset ihan samanlaiset kammottavat ysäriovet kodinhoitohuoneessa ja myös vessan laatikostossa. Ne on ihan hyvässä kunnossa, mutta noi puunväriyksityiskohdat puistattaa. Kodarin täysremppaan ei oo tällä hetkellä mahdollista panostaa, mutta jotain sille haluaisin kuitenkin tehdä. Oon yrittänyt ehdottaa miehelle ovien/laatikoiden reunalistojen maalausta, mutta hänen mielestä siitä ei tulis siistiä jälkeä ja on kovin epäluuloinen kokeilemaankaan. Pelkää et pilataan vaan koko kodari. (Haha, sitähän mä salaa toivon, että sais kokonaan uudet kaapistot! :D Ei vaan...) Ehkä saisin hänet taivuteltua, kun olis kertoa onnistumisenkokemuksia muiden samanlaisista projekteista ja kun tietäis miten kannattais toteuttaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa!

   Emmää sen kummemmin pohjatöitä tehnyt, kunhan vaan mies irrotti ovet ja mä pesin ne todella hyvin (kaikki rasvalika on tärkein saada pois). Sit vaan vetelin pohjamaalin ja siihen pintamaalin, ja maalasin siis ihan koko ovet (sisäpuolelta vaan hieman reunoista). Telaksi kannattaa valita mahdollisimman lyhytnukkainen, jolloin ei jää "telan" jälkeä. Olihan tuo kova homma maalata kaikki ovet, niitä kun meillä riittää ja kaikenkokoista! Oletettavasti teillä ei oo aivan yhtäpaljon ovia khh:ssa :D Mutta tykkäsin silloon ja tykkään edelleen!:) Tämäkin oli meille sellainen pienen budjetin ratkaisu, joka kyllä kestää useammin vuoden kunnes laitetaan koko köksä uuteen uskoon ja työtasot samalla tasolle! (mun unelma! :D).

   Poista
 4. Tuo pelkkä katon maalaaminen jo raikasti ja valoisti tilaa melkoisesti!! Loistava lopputulos!

  VastaaPoista
 5. Kyllä on nätti keittiö, ja nuo korituolit on mahdottoman kivat.
  Minä ajelin toissapäivänä Haaparannan Ikeaan ja aioin ostaa yhdenlaiset korituolit kasvihuoneeseen, niin eipä niitä ollutkaan. En tyhmä älynnyt katsoa varastotilannetta netistä. No, eipä meillä pitkä matka sinne ollut, mutta harmitti....

  VastaaPoista
 6. Uskomaton muutos, hyvältä näyttää!! Itse pidän eniten juuri sellaisista muutoksista, jotka onnistuu toteuttaa pienelläkin budjetilla. Niistä saa itselle hyvän mielen :) Katon maalaus vaikuttaa hurjasti ilmeeseen. Meillä on suunnitelmissa maalata kylppärin paneelikatto, muutoin talossa onkin valkoiset katot.

  VastaaPoista

Olisi mukavaa jos jättäisit pienen kommentin vierailustasi :)