maanantai 25. maaliskuuta 2013

Shopping shopping

Heipä Hei :) 
 Lauantaina tosiaan kävin ikeassa, kyllä tuo shoppaaminen onkin vaan rankkaa! 
Olin ihan naatti kun pääsin kotiin :) 
Kovat siivous/järjestely puuhastelut ollut eilisen ja tän päivän. 
Uusia kasattu ja osa vanhoista odottaa vielä pääsyä yläkertaan

Jäi niin p***keleesti harmittamaan kun olisin ihan ehdottomasti halunnut ne lasit tv-tason päälle, ja tottahan ne just oli loppunu!
 Toivottavasti jollain kavereista olisi kulkua ikean lähistöille
tai sit otan  viimestään kesälomalla ja lähen hakemaan niitä

Mutta AH! 
Tykkään niiin tv-tasosta ja ruokkiksen kaapista, ihanaa kun saa tavarat ovien taakse piiloon :) 

Ikeasta tarttui mukaan kaappi ja kynttilänjalat :)
Uusi tuolikin ekaa kertaa kuvissa :)

Tv-taso ilman jalkoja, lampun vaihdoin ruokailuhuoneesta :)
Ideaparkissa tuli käytyä rättikaupoilla, ihania neon värejä tullut kauppoihin, varsinkin koralli/aprikoosi iskee tajuntaan! Sais kesä tulla jo :D
Kävin ekaa kertaa eläessäni CUBUksella ja siellä oli ihan huippuja alusvaatteita!
Iskeekö teihin yhtään nuo neon värit?

 Marjo

22 kommenttia:

  1. Näyttää kauniilta. Milläs nimellä tuo ruokailutilan kaappi oikein kulkee? näyttä kotiuttamismahdollisuudelta myös meille ;)

    VastaaPoista
  2. Tuon runko on 120cm leveä, 128cm kork ja 40cm syvä (hinta 90€) sekä lisäksi nuo korkea kiiltoiset ovet 128x60cm (2kpl) yht120€ :) Tuo BESTÅ on mahtava sarja kun saa itte rakenneltua sellaisen kokonaisuuden kun haluaa :) Suosittelen!

    VastaaPoista
  3. Ihanaa vaaleaa! vilauttaisitko vielä lisäkuvia tuosta ruokailutilan kaapista, näyttää niin kivalle? :)
    Itse karsastin pitkään CUBUSta mutta sitten kun lopulta menin pyörähtämään löytyi alesta toosi kivat neuleet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiittis Ninnu :) Mä voin laittaa tän viikon aikana lisää kuvia sekä ruokkiksen kaapista että tuosta tv-tasosta. vähän mua harmittaa kun nyt vasta tajusin että ruokkiksen kaapinjalat jäi ikeaan :/ Hmmm.täytyy siis kokeilla viritellä jotain :) Mutta viimestään siis sunnuntaina laitan lisää juttua kaapista :)

      Poista
  4. Huipulta näyttää! Tosi kaunista <3 :)
    Keväällä kaikki pirteät värit ovat kovin mieleen, varsinkin turkoosi, vaaleanpunainen ja koralli! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenna :) Mä oon inhonnu ylikaiken tuota korallia ja nyt oon niiiin rakastunut siihen! Näin se vaan kummasti maku muuttuu; vaatteiden ja sisustuksen suhteen :D Se näyttää hyvälle vaalealla iholla, mutta varmasti vielä parempi hieman ruskettuneella iholla- samoin kyllä turkoosikin :)

      Poista
  5. Tykkään tosi paljon teidän olkkarista ja ruokailutilasta.=) Kaunista ja ihanan vaaleaa.<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jemina! :) Tajusin just että meillä ei varmaan ikinä ookkaan ollut näin vaaleaa (karsin tänään kaikki mustat jutut pois- paitti musta peili löytyy vielä), noh syksyllä sit vähän synkistellään tummemmilla sävyillä :D ;)

      Poista
  6. Raikkaan kirkas koralli on just nimenomaan mun mieleen!! Ihanan keväinen väri :) Vanhempi tyttökin mieltyi tuohon väriin ja hänelle ostettiinkin muotiväreissä juhla-asua. Kivat ja selkeät beståt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo koralli on siitä kiva väri että se sopii niin vaalealle kuin ruskettuneemmallekkin iholle :) Näitä on pakko saada lisää! :)

      Poista
  7. Kaunista! Tykkään tuosta tuolista, tuo selkänoja on eriyisen nätti. Cubuksella kävin itsekin ensimmäisen kerran vasti jokin aika sitten, yllätti kyllä positiivisesti ja alusvaatteita tarttei minullekin mukaan! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Saara! Minäkin ihastuin tuohon selkänojaan! Se on upea! Cubuksella on pakko päästä käymään toistekkin :)

      Poista
  8. Herkullisia värejä! Korkeakiiltovalkoinen näyttää hyvältä teidän kodissanne.

    VastaaPoista
  9. voi ei! :D
    Oon jo "ikuisuuden" metsästänyt noita valkoisia tuolia ympäri ämpäri.. Olin jo aikalailla luovuttanutkin, kunnes juurikin eilen ne vihdoinkin löysin ja sain tilattua, vihdoin!
    Tietenkin, heti seuraavana päivänä avatessani bloggerin, täältä ilmestyy näkyviin heti tämä kyseinen tuoli, ja kenties apukin olisi irronnut? :DD

    Tuoli on kyllä oikeasti niin todella nätti että!! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Olis vaan pitänyt bloggailla nuosta tuoleista heti kun ne tuli, olisit sinäkin päässy vähän vähemmällä :D Paloranta onlinesta ostin kaksinkappalein nuota tuoleja :)

      Tuoli on kyllä kaunis, sitä vaan jää ihastelemaan. Olisi ihan 100+ täydellinen jos olis ihan pienesti korkeampi ja suurempi! :D Mä vähän mietin vielä että mihinkä laittaisin ne, ruokailuhuoneeseen ajattelin mutta ne on vähän piilossa siellä :D Täytyy keksiä joku näkyvämpi paikka :D

      Poista
  10. VAU!! Olen alkanut haaveilla myös itselle tuollaista tv-tasoa :) En vaan ole vielä uskaltanut asiasta miehelle puhua ;)

    Cubus on yks mun lempparikaupoista, kun sieltä saa niin halvalla kaikkee kivan väristä vaatetta! ;) Tosin vaatteiden käyttöikä ei oo kovin pitkä, mutta sitpähän saa taas uusia ostettua ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Tykkään tasosta itsekkin, ihanaa kun saa lisäosilla muokattua oman näköisekseni ja muunneletua tarvittaessa :)

      Poista
  11. Tuota tuolia minäkin olen etsinyt..no nyt tiedän mistä katsoa :) Cubukselta saa kyllä ihania vaatteita :)

    VastaaPoista
  12. Mistä oletkaan tuon ihanuuden löytänyt seinällesi, tässä tapauksessa ruokahuoneeseen? Tuonlaista tapettia minä olen jo kauan metsästänyt meidän olohuoneeseen. T. -52 -luvun talon remontoija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Tapettia pitäisi löytyä ainakin S-ryhmän rautakaupoista tai prismasta- nimeä en valitettavasti muista :) Tykkään tapetista edelleen ja se on mustanakin todella upea! :) Tapetti oli muistaakseni huokean hintaistakin, alle 25€/rulla :) Toivottavasti ohjeilla löytyy :D

      Poista

Olisi mukavaa jos jättäisit pienen kommentin vierailustasi :)