tiistai 11. syyskuuta 2012

Tuunauksia

Moikka :) 

Kuten olette varmasti huomanneet valkoinen pakkomielle on vaihtunut mustaan pakkomielteeseen :)
Kaikki nämäkin kehykset olivat ennenmuinoin valkoiset, nyt ne on maalattu suhumaalilla mustaksi ja kahteen laitoin Tuurista löytämäni kortit- Voilá! Näitä ihanuuksia voisi tehdä lisääkin!

Hei, joulukuuhun on muutama hassu kuukausi, joko te olette hypistelleet joulukoristeita ja selailleet viimevuotisia joulukuvia? :)

Terkuin Marjo

6 kommenttia:

 1. Ihanat kortit kehyksissä! Loistava idea! :)
  Täälä suunnitellaan jo kovaa joulusisustuksia ja lahjoja. ihanaa syksyä teille! :)

  VastaaPoista
 2. Kehykset on tosi kauniit ja kivat tekstit olet niihin löytänyt :)
  Eilen juuri selailin joulukirjoja kirjastossa ja pohdin kehtaisinko jo lainata :D Tiimariin oli jo tullut joulukorttejen askarteluun tarvikkeita joten kaipa sitä voi jo suoda ajatuksia joululle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anna :) Huh, mää en ookkaan ainoa joka suunnittelee joulua jo hyvissä ajoin :D Eileen kaivoin vanhoja joululehtiä ja selailin niitä, voi sitä joulun tunnelmaa <3 Pikkuhiljaa olen kaivanut kaapeista tunnelma (joulukuussa voi jo sanoa että joulu-) valoja, nekin jo pienesti tuovat tunnelmaa näihin pimeneviin iltoihin :)

   Poista
 3. Nättejä kehyksiä. Ois sopinu mulle ennen, mut mullonki nyt vuorostaan valkostapaljopaljo-villitys :) Kiinnostaa melkosesti tää sun blogi, ku hankintalistalla on melko varmasti lähi aikoina rintamamiestalo..ja sun kodin tyyli natsaa aika hyvin mun makuun.

  VastaaPoista
 4. Ihanat taulut!! Mustasta on tullut munkin lemppari, tai no ainakin sen valkoisen, harmaan ja ruskean kaveri ;) Tuollaisia kortteja olen etsinyt pitkään...kehykset niille jo olisi. Joulua pitäisi alkaa miettiä kiireellä jo työnikin puolesta. Kohtahan se on jo ovella ;D

  VastaaPoista

Olisi mukavaa jos jättäisit pienen kommentin vierailustasi :)