maanantai 30. heinäkuuta 2012

Siivouspäivä

Heips!

Meillä on yläkerran makuuhuoneen remontti vienyt kaiken huomion ja jokapaikka ihan levällään. Nurkissa pyöri jos jonkinmoista pölypalleroa :D

Eilen tapetoitiin makuuhuonetta kutakuinkin 6 tuntia, ei oo mitään herkkua tuo paperitapettien laittaminen- joka seinällä jonkimoista reikää; pistorasian paikkaa, valokatkaisijaa, ikkunaa, ovi aukkoa... Mutta lopputulos ihan huikea!! Malttamattomana odotan että saadaan listat paikoilleen ja pääseen kantamaan sisään 2h ektorpan soffan ja muut kalusteet sekä sisustusroippeet- ja pääsen nukkumaan kauniita unia! :)








Nyt listojen maalaukseen!
Terveisin Marjo

12 kommenttia:

  1. Teillä on kyllä aivan uskomattoman kaunis koti!

    VastaaPoista
  2. Muistaisitko mikä on tuon olohuoneen maalin sävy numero? :) Se on todella kaunis

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Kävin kurkkaamassa purnukat läpi, ja sekä olohuoneessa että ruokailuhuoneessa on käytetty tikkurilan mulperia :)

      Poista
  3. Vaaleaa ja valkoista :) Niin upea koti teillä, kyllä siellä kelpaa asua.

    Mukavaa elokuun alkua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Vanilja :) Tottahan täällä kotosalla viihtyy :) Nyt kun ollaan saatu näitä sisätiloja tuunattua näköiseksemme, niin urakkaa riittää tuolla piharakennustenkin puolella :) Isäntä sai juuri kasattua koirillekkin oman keltaisen kopin <3 Olisin sitäkin vähän tuunannut, mutta taitaa nuo koirulit hajottaa kaiken ylimäärisen :) Katsotaan josko saataisiin vielä jonkinmoinen pieni pergola tyylinen katos tehtyä heille :)

      Poista
  4. Heips taasen!
    Niin kaunis koti!saa hyviä sisustusideoita omaan kotiin,ko on niin samanlainen maku sisustuksessa. Olohuoneen maalin merkkiä ja sävyä kyselisin?meillä tällä hetkellä vuokra-asuntomme olohuoneessa ja makuuhuoneessa ruskea tehosteseinä, mutta tuo väri teillä tuntuu olevan just ihanan sävynen valkosten huonekalujen kanssa, eikä imevän valoa niinkö tuo meiän ruskea ehkä hieman tekkee..

    -AskuN

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ansku! :) Olohuoneessa ja keittiössä on käytetty tikkurilan mulperia. On kyllä nätti sävyltään ja tummuus asteeltaan juuri sopiva (ei liian tumma muttei vaaleakaan jotta valkoiset kalusteet erottuvat) :) Toivottavasti tästä oli apuja :)

      Poista

Olisi mukavaa jos jättäisit pienen kommentin vierailustasi :)