keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Uusi Vuosi ja Uudet suunnitelmat

Heippa!


Uusi vuosi, uudet lupaukset ja uudet remontit :) Mutta mitäs teillä on luvassa vuodelle 2012? Mulla on kova hinku laittaa meidän makkari uusiksi, rahoja odotellessa kerkeää suunnittelemaan hyvin. Tässäpä asiat listattuna tärkeysjärjestykseen:

MAKUUHUONE:

1. Sisäkaton vaihtaminen. Haluan eroon hirveästä haltexista, miksi sitä on laitettu makkareihin ja muualla talossa on puukatto? Alunperin jo tänne muutettaessa oon sanonut että vaihdetaan heti haltexien tilalle oikeaa puuta (ilmeisesti nykyään käytetään sitä feikkipaneelia?).  En halua sitä feikkiä. Yritän siis ihan ekana säästää rahaani lautoihin, sitten maalaan katon valkoiseksi. Tämä puukatto nielee budjetista suurimman osan, en edes oikeasti tiedä mitä se maksaa ja sitä tarvitaan paljon. Makkarimme on 18 neliötä, mutta tarvitsemme paneelia kattoon ja  lähestulkoon yhden seinän verran, kuten kuvassa. Kuva otettu MTV3 sivuilta.

Meidän makkarin matalimmalle kohdalle saattais myös mennä tuo ikean lokeriko. Täytyy mainita että tila on erittäin haastava sisustaa, hormin ja vinokattoisuuden takia ja sängyn paikkaa voi vaihtaa erittäin rajallisesti.


2. Tapetti- tämä harmaa tapetti yhdelle seinälle (tai vaikka kahdelle vastakkaiselle) mutta muut vaalean harmaiksi ja valkoiset huonekalut. Tätä ei tullut olkkariin kuten alunperin suunnittelin, mutta johonkin huoneeseen tätä ihanuutta haluan ja se paikka olkoon makkari :)

3.Sängynpääty (yllättäen) Ikeasta :)




Tottahan toki, on aika panostaa myös petivaatteisiin. Ostan aina ellokselta kaikkia halpoja settejä ja kuraahan ne on. Nytkin kaikki viime keväänä ostetut on ihan nypläsiä, yäk. Kokeilin alennus myynnistä nuota H&M petivaatteita ja vaikuttivat tosi laadukkailta. Paljon on suunnitelmia, nyt vaan keräillään ylimääräistä rahaa, ja budjetista suurimman osan nieleekin katto, ja koko huoneen paras muutos tulee ehdottomasti olemaan katto! Tiedän sen jo nyt. Satsaatteko te paljon petivaatteisiin?

Touhukkain terveisin Marjo

11 kommenttia:

  1. Hei. Mistä tuo tapetti on/minkä merkkistä? Meillä pitäisi löytää jotain vastaavaa makkarin yhteen seinään: harmahtavaa jossa isoja kuvioita, ei liian tummaa..:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tapetti on laura ashleyn josette, itsekin samaista suunnittelen raksalle...

      Poista
  2. Ihana blogi ja ihana koti! Suunnitelmatkin vaikuttavat tosi mahtavilta. :)

    VastaaPoista
  3. Suunnitelmasi kuulostaa hyvältä! Koska kattojen laittaminen ei ole halpaa puuhaa, olen itse suunnitellut sen olevan viimeinen osa remonttia. Meillä vain uusittavana on kaikki kattopinnat. Voi sitä rahamäärää, mikä siihen menee.

    Itselläni on makuuhuone vielä aivan vaiheessa, mutta olen jo ostanut täydelliset puuvillasatiiniset luksuslakanat, samanlaiset, joihin törmäsin Blue Radisson hotellissa. Ne tosin korkkaan vasta sitten, kun makkari on valmis. Innolla odottaen! :)

    VastaaPoista
  4. Hih, onpas tuttua toi haltexi, meillä on sitä keittiössä, olkkarissa ja takkahuoneessa, se on niin yök! Haluisin kans joskus vaihtaa ne pois, mutta kustantaa aikalailla :D Muualla talossa meillä taas on puiset katot, jotka menee kans valkoiseksi :O) Aikalailla samoja suunnitelmia meillä siis... Mä tilasin just hennesiltä pussilakanat ja ovat tosi hyvänlaatuiset! Suosittelen ;O)

    VastaaPoista
  5. Hyvältä kuulostaa makkarin suunnitelmat!Tosi ihanaa tuo tapetti! <3

    VastaaPoista
  6. Hyvältä näyttää ja kuulostaa suunnitelmat! nätti tapetti!

    Tarkotus olis täällä alotella pikku hiljaa keittiön pikku pintaremppaa. Tasot, välitilan laatat ja muutama kodinkone vaihtuu uusiin. Sen jälkeen onkin sitten rapun uudistuksen paikka, se tulee olemaan todella haastava sen luonnollisesti korkean kattokorkeudenkin takia. Saa olla aika hyvät telineet, että meikäläinen uskaltautuu sinne kipuamaan :D

    Itse oon myös ostanu yleensä noita halppis petivaatteita ja kyllä sen on huomannu! olis kiva satsata joskus laatuunkin, jos joskus olis paljon ylimääräistä :)

    Ihanaa loppiaista!

    VastaaPoista
  7. Kivoja suunnitelmia! Meilläki on puukatto joka huoneessa, kandee vertailla paneelien hintoja :) Mäkin sitten itte maalailin kun ostettiin puuvalmista paneelia, kova työ mutta kannatti!

    VastaaPoista
  8. Ihana blogi ja koti! Huomasin että teillä on koiria ja tiedustelenkin vinkkejä eläinkotiin. Meillä liuta kissoja ja vinkkejä sisustukseen yms kaivataan.

    VastaaPoista
  9. Jansku1985: Jei, teilläkin rappusten uudistus, oon nimittäin miettinyt samaa meille. Pitäisi otta tuo muovimatto pois, hioa, kitata, maalata uudestaan :)
    Marika: Meilläkin tarkoituksena ostaa puuvalmista paneelia ja maalaan ite, ei haittaa vähän vaikka elääkin- tuo vaan sellasta kivaa pientä rouheutta :D Me ollaan maalattu muualta tuvasta tuo puupaneeli valkoiseksi ja se oli kova homma se, päästään nyt helpolla kun tarvii maalata vain yhden huoneen katto :D

    Vuorikatin kissala: Heippa, kiva kun löysit blogiini :) Meillä on tosiaan kolme labbista ja sillon ennen muinoin kun meillä oli vaan Nelli, jota pidettiin täysin siäskoirana- oli karvanlähtö ihan jatkuvaa ja valtavia määriä. Tuo labbiksen suora karva vielä "uppoaa" kaikkeen mahdolliseen tekstiiliin ja sitähän ei sieltä pois saa. Tällähetkellä lepposten säiden vuoksi pidetty koiria aika paljon pihalla, lisäksi meillä on tooosi iso khh ja ph jossa koissut nukkuvat yönsä kun sisällä niitä pidetään. Oikeastaan ainoa apu tuohon on tarrarulla, se on maailman kätevin väline! :) Tosin meillä ei koirat ikinä oo saanu tulla sohville, tai sänkyyn, joten helpottaa nuota sohvien putsauksia :)Matot olen yrittänyt pitää mahdollisimman matalanukkaisina jolloin ne on helppo pitää puhtaana, mutta välillä sorrun ostamaan ryijymattoja :) Tässä ensimmäisenä mieleeni tulevia :)

    VastaaPoista
  10. Meillä on kanssa makuuhuoneen remontti suunnitelmissa tälle vuodelle, lautakatto suorastaan huutaa maalia. Kivoja nuo suunnitelmasi, kuulostaa hyvältä :)
    Finlaysonin petivaatteet on olleet hyviä ja kestäviä.

    VastaaPoista

Olisi mukavaa jos jättäisit pienen kommentin vierailustasi :)