keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Siivouspäivä

Hei taasen!

Eilen kirjoittelin nuosta keväisistä tekstiileistä ja tulipa mieleeni tuo meidän pikkumakkari. En ole käynyt siellä varmaan kuukauteen, ovi ja patteri pidetty visusti kiinni- ja tottavieköön olihan siellä melko viileää. Huone toimii tällähetkellä lähinnä yövieraiden majoitustilana ja kesän jälkeen sen käyttö on ollut vähäistä, voisiko sanoa ettei sitä ole käytetty lainkaan. Lastenhuone siitä tulee jos lapsia joskus siunaantuu. Mutta täällä makkarissa on aina kevät :)

Yläkerran aula on melko karu, mutta toistaiseksi ei ole mitään syytä/motivaatiota roudata sinne enempää tavaraa. En ole kertaakaan istunut sohvalla sen jälkeen kun ektorpat siirrettiin alas- joten tämä tila on aivan turha- ja liian suuri. Varmaan turha edes sanoa että tälläkään tilalla ei tällähetkellä ole minkäänmoista käyttöä.


Pakko laittaa tänne loppuun vielä pikkusiskoni kaksospojista (Jessestä ja Jerrystä) kuva :)


Tänään on paistanut ihanasti aurinko ja tuuli tyyntynyt, mikä päivä siivoilla tupaa :) Huomiseksi sattuukin vapaapäivä joten saa vaan herkutella ja selailla kevään kuvastoja :) Herkuttelusta puheenollen- olen taas syksyn aikana kerännyt itselleni ihan kivasti kiloja joten tammikuussa alkaa dieetti! :) Mulla olis kova syyhy rempata tuo meidän päämakkari. Tietysti pienellä budjetilla ja itse tehden :)

Terkuin Marjo

8 kommenttia:

 1. Kaunis koti teillä. Ja niin söötit siskonpojat! :D Jouluherkut ilmeisesti tehneet kauppansa!

  VastaaPoista
 2. Onhan tuo sinun etusivun kuva tuolta aulasta? Olen sitä kuvaa katsellut aina niin ihaillen. Upea sisustus, tapetit ja kaunis huone. Toivotaan että teille vielä joskus yläkertaan tulee elämää enemmänkin :)

  VastaaPoista
 3. Kaisa: Jep, jouluherkut ovat maistuneet :) Jessellä ainakin puolinaamaa suklaassa :D

  Hanna-Riikka: On aulasta, halusin alakertaan vaihtelua ja jo silloin loppukesästä siirrettiin nuo ektorpat olkkariin ja lipasto ruokailuhuoneeseen, tilalle laitettiin tuo olkkarin vanha sohva :) Minusta tuo ektorpat sopivat aulaan paljon paremmin kuin tuo ruskea sohva- ektorppa ostoksille siis ;D

  VastaaPoista
 4. oi! Mistä ovat nuo ensimmäisen kuvan tapetit! Aivan mahdottoman ihanat!

  VastaaPoista
 5. Eksyin blogiisi ja ihastelin kotiasi. Pakkohan tänne on lukijaksi jäädä. ;)

  VastaaPoista
 6. Suloiset pojat! :)

  Meilläkin on näitä huoneita, joissa ei tapahdu tällä hetkellä oikein mitään. Kaikki hieman "odottelee" käyttötarkoituksen ilmestymistä. Jospa niitä lapsia meillekin joskus tupsahtaisi.. :) Mutta käteviä huoneet on siitä syystä, että siellä voi jemmata kaikkia kivoja huonekaluja ja tavaroita, joita ei tarvitse, mutta joita ei myöskään raaski heittää pois! :)

  VastaaPoista
 7. Noora: Tuon tapetin merkkiä en muista, mutta agrista ollaan ostettu (luulen että löytyy prismoistakin). Plussana vielä edullisuus, tais maksaa 20€ tienoilla/rulla :) Nyt vaan tapettikaupoille :)

  Maanvaiva: Eikö vaan :D Nämä pojat on kyllä vieny tätin sydämmen <3

  Villa Minttu: Kiitos ja tervetuloa joukkoon :) Bloggausten aiheet on laidasta laitaan ja asiasta & asian vierestä :D

  Saara: On myönnettävä että talo on tällehetkellä liian suuri meidän tarpeisiin nähden, mutta on tässä etunsakkin: saa majoitettua vieraita (toisin kun edellisessä asunnossamme. Ja tuo huonekalujen jemmaaminen on totta! Ja pakko kyllä sanoa että onhan tämä sisustajan unelma, yhdessä paikassa lopetat niin toisesta päästä saat alottaa, ikinä ei lopu tekeminen kesken :D Mukavaa Vuoden vaihdetta :)

  VastaaPoista

Olisi mukavaa jos jättäisit pienen kommentin vierailustasi :)