maanantai 21. marraskuuta 2011

Remppaa :)

Täällä ollaan kovalla touhulla revitty olkkarin tapetteja :) Kova homma edessä, koska ruokkiksesta sain niiiin helposti tapetit irti. Muistaakseni tunnissa koko huone, nyt kulunut tunti yhden seinän kanssa :/  Jouluksi yritetään saada valmiiksi, jahka nyt kauhialla kiiruulla löytäisin sen oikean tapetin! :)

Touhukkaita päiviä teille muillekkin :)

Remppa terkuin Marjo

7 kommenttia:

 1. Muistahan levähtää välillä<3

  VastaaPoista
 2. Remppaintoa sinne! Mielenkiinnolla jään odottamaan minkälaisen tapetin valitset :)
  -AnnaO-

  VastaaPoista
 3. Oi, alku aina hankalaa, lopussa kiitos seisoo :D Vai miten se meni :)

  Tämäki jää oottaan mielenkiinnolla tapettivalintoja :)

  P.S. Laura Ashleyn tapetit on ihania! (tosin paperipohjasia) :D Mutta meleko heleppo laittaa jos tillaa on ympärillä ko tarvii tapettipöyvän, tai ainaki tuo pöytä helepottaa työtä :) Meillä makkarissa kyseisen ISODORE Cotton White Naturals-tapetti ja itte laitettiin seinälle ja hyvältä näyttää :) On paksua ja hyvälaatusta tuo tapetti vaikka onki paperipohjanen :)

  Tsemppiä ja mukavia tapettiettintöjä :)

  VastaaPoista
 4. Ai hitsi! Siehän sanoikki tuolla aiemmassa postauksessa jo ettet tykkää paperitapetista :) No se non-wowen onki jonku verran helepompi laittaa seinään :) Meilläki on olohuoneessa ja työhuoneessa koivutapetti non-wowenia :) Mutta oikiasti ei se paperitapetin laitto oo vaikiaa jos meki ekakertalaisina saatiin se seinään ja se pyssyyki vielä siellä :D

  VastaaPoista
 5. Arja: <3
  AnnaO: Tapettikaupat kierretty, eikä mieluisaa löytynyt :/
  Meän Satu: Kiva kun kävit kommentoimassa :) Nimittäin kävin kaikki tapettikaupat kiertelemässä ja en kertakaikkiaan löytänyt mitään mieluisaa tapettia/ja ne epämieluisista mieluisat maksoivat 50e/rulla. Kaikenlisäksi tuo paperitapetti kummitteli mielessä, se on ainoa joka on iskenyt oikein kunnolla :) Olisin halunnut harmaata olkkariin, mutta päätin tilata tuota ekaa joka on paperia ja beigeä. Onneks isäntäkin tuumas ettei kaiken tarvii olla harmaata ja että kokeiltaas tuota liisteröitävää tapettia :) Arvioivat hinnaksi n.20€/rulla (eli puolet halvempaa kuin nuo kalliit ei mieluisat) tarvin kuitenkin 5 rullaa :/ Alunperin suunnittelinkin josette tapettia, mutta nyt se ei jotenkin sovi tyylillisesti ainakaan olkkariin, mutta haaveissa on sitä johonkin laittaa :D

  VastaaPoista
 6. Netistä löytyy hyvät paperitapettiohjeet, me nimittäin katottiin joku video tuosta tapetoinnista, ei ihan yhtä sutjakasti ja nopiasti tapahtunu meän tapetointi ko siinä videossa mutta seinällä on nyt ja hyvin on pysyny :D Tais mennä meillä usiampi tunti ko saatiin yhelle seinälle tuo tapetti ko niin huolellisesti ja varovasti toimittiin :D ehkä vähän turhanki varovasti :D Mutta noh, oli meän eka kerta paperitapetilla tapetointi :)

  Edullisesti saitta mielusat tapetit, hyvähyvä, ei epämielusaa oiskaan kannattanu ottaa :)

  VastaaPoista
 7. Miten minulta on jäänyt näin ihana blogi huomaamatta? Kiitos kun tulit lukijakseni, minäkin liityn sinun blogiisi oitis :)

  VastaaPoista

Olisi mukavaa jos jättäisit pienen kommentin vierailustasi :)