keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Blogini uudistunut ilme

Kirjautuessani blogiini huomasin pikkuriikkisen ehdotuksen kokeilla uutta ilmettä blogille. Ja täähän onkin kiva, olinkin kaivannut jo uutta ilmettä blogiini ja jokseenkin laiskuuttani uudistaminen oon jäänyt :( Lukija saa ite näkymän halutunlaiseksensa

Tässä teille ystäväiseni muutama kuva ektorppien täyttämästä olohuoneestamme :D Nuo ektorpat näyttää hyvälle vaikka liiteriin laittais, oi että <3


Ruokailuhuoneeseen on edelleen laittamatta listat, josko huomenna?


Taustaseinä huutaa tyhjyyttään, mutta mitä siihen laittaisi? :O

Täällä yks ikea hullu on selaillu uusinta kuvastoa monta päivää ja kuumeisena ootan seuraavaa ikean reissua. Voitte vaan uskoa että ostoslista kasvaa päivä päivältä, joten kovin kauaa ei reissua voi odotella ;)

Mainiota keskiviikkoa! :)

4 kommenttia:

 1. Blogi näyttää hyvältä!

  Ektorpit myös, vaikka täällä on pientä kyllästymistä havaittavissa ko. sohviin.. Onhan ne meillä olleet jo kohta 5 vuotta, toisaalta takuuaika vasta puolessa ;)

  VastaaPoista
 2. Oikein hyvältä näyttää, sekä uusi ilme että olohuone. Minäkin päädyin siskon innostamana kokeilemaan tuota uutta ulkoasua ja otin samantien käyttöön. Musta se on raikas!

  VastaaPoista
 3. Himoitsen niin Ektorppeja. Mutta kun mies vaatimalla vaati kulmasohvaa ja tuo kun ei ole edes kahta vuotta vanha, joten haaveena saan himoni toistaseksi pitääkin.

  VastaaPoista
 4. Ihana olohuone! Minä en meinannut löytää kommentointi laatikkoa sitte millään;-))
  Hyvää viikonloppua<3

  VastaaPoista

Olisi mukavaa jos jättäisit pienen kommentin vierailustasi :)