torstai 19. toukokuuta 2011

Voihan kevät

Aika menee niiiin hurjan nopeaa! Kutsuja olen tällä viikolla postitellut Olen yrittänyt kuntoilla hurjaa tahtia ja olen äärettömän iloinen "uudesta" kropastani. Taidan olla paremmassa kunnossa kuin ikinä ennen eläessäin! :) *Toivottavasti tuleva pukuni on täydellinen ja istuu vartalolleni kuin piste i:in päälle. Tänään menen vielä kevään päätös toning zumbaan joka kestää ihanat 90 minuuttia :)

Ollaan pikkuhiljaa laiteltu autoon pikkuhommia valmiiksi.
Lisäksi  ulkorakennuksen kunnostus työt ovat alkaneet ja ns. kaikki suunnitelmat ovat menneet uusiksi. Alkuperäisessä suunnitelmassa oli tarkoitus kunnostaa paremmassa kunnossa oleva rakennus, mutta nyt laitammekin huonomman kuntoon :D Huonommassa on parempi kivijalka ja ns. vähemmän purettavaa, joten työ käy helpommin ja nopeammin. Lisäksi parempi kuntoinen (joka ei hyvässä kunnossa sekään) taidetaan purkaa kokonaan, jolloin se ei ns. enää katkaise tonttiamme.

Tässä taas tällaiset pikapika kuulumiset :/ Ihanaa viikonloppua ystäväiseni. Koetan keretä ensi kerralla hieman syvällisempään (ja kuvallisempaan) bloggaukseen :D

2 kommenttia:

  1. Hieno juttu että dietti ja jumppa on tehneet tehtävänsä, se motivoi niin paljon kun huomaa miten tuloksia on tullut :)
    Tsemppiä remppahommiin ja mukavaa viikon jatkoa!

    VastaaPoista
  2. Kurkkimassa kuulumisia :)
    Aurinkoista viikkoa !

    VastaaPoista

Olisi mukavaa jos jättäisit pienen kommentin vierailustasi :)