torstai 31. maaliskuuta 2011

Mustaa

Meille on tullut yhä enenevissä määrin mustaa sisustukseen. Laitoin suureen peiliin mustan halppis tekstin, ei oikeen meinannu tarttua peilin pintaan :/ Mutta nyt ainakin hetkellisesti paikallaan :D Mullahan on noita samaisia peilejä pienempänäkin ja ainakin toisen meinaan vetästä spraylla mustaksi. Harmi kun noita peilejä ei enää saa JYSKästä, ovat nimittäin upeita!


Tauluhyllyt saatiin viimeinkin paikoilleen, nyt kun kattelen niin  ne tulikin ihan liian ylös :( Katotaan nyt pitääkö tehdä lisää reikiä seinään ja peittää ne edelliset sit jollain isoilla tauluilla ym..


Ruokailuhuoneessa on järjestys pikkasen muuttunut :)


Voisin kirjoittaa romaanin tuosta meidän autosta, kun sen kanssa aina sattuu ja tapahtuu :( Uhkasin sitä pääsiäisroviolla ja taisipa mokoma suutahtaa siitä, kun ei aamusta lähtenyt käyntiin :D :( Ja olinko mä MUKA jättänyt autonoven auki!?  Menen iltavuoroon ja saan kohta vieraita, voi että kunpa se kohta suostuisia pienen lautauksen jälkeen toimimaan!

Keväistä torstai päivää kaikille! :)

7 kommenttia:

 1. Oj, eikö noita tosiaan enää ole Jyskissä? No ilman jäin sitten tätäkin, milloinkahan sitä oppii ettei kannata miettiä liian kauan :)

  Tosin jossain muuallakin olen nähnyt tuota ihan samaa peiliä ja vielä vähän halvemmalla, mutta arvaapa muistanko että missä?

  VastaaPoista
 2. Hyvältä näyttää teillä. Tuo peilikin on oikein kiva, kyllä sitä sillä silmällä itsekkin katsellut jyskin lehdessä:)
  Meillä on hirmu saman näköiset ruokailuryhmät :)
  autot on kyllä yksiä murheen kryynejä!

  VastaaPoista
 3. Joo nuo peilit on kyllä ihania :) itellä on myös tuo iso valkoinen peili, olisin saattanut hakea niitä pieniäkin mutta tosiaan niitähän ei enää sieltä saa!

  VastaaPoista
 4. Voi miten ihania kuvia taas =) Mulla odottaa sisutus tekstit seinään pääsyä.....mutta katsellaan koska saan laitettua! =)

  VastaaPoista
 5. Niin kaunista ♥
  Tsemppiä auton kanssa!

  VastaaPoista
 6. Tosi kivan näköinen tuli tuosta peilistä. Mulla on sama tarra paketissa odottaesn oikeaa paikkaa.
  Meidän auto harrasti tuota ei käyntiin lähtemistä talvella melko paljon. Nyt se on ollut ihan "IHMISIKSI" kun uhkasin vaihdolla ;)

  VastaaPoista
 7. Kaunista ja ihanat nuo pikku musukat tuossa aikaisemmassa postauksessa <3

  VastaaPoista

Olisi mukavaa jos jättäisit pienen kommentin vierailustasi :)