tiistai 28. joulukuuta 2010

Häähössötystä, kirkko varattu

Me vietimme joulua vanhempieni luona Keski-Suomessa ja ihanaa oli vaikkakin jouduinkin joulupäiväksi töihin. Menemme sinne myöskin Uudeksi Vuodeksi :) Lahjoja sain/saimme ihan kiitettävästi ja paras lahja kaikista taisi olla avokkini antama sähköhammasharja (oli kulta vielä hintalapunkin unohtanut--> isäänsä tullut :D).

Päällimmäisenä ajatuksena on häät. Kirkko on varattu tämänhetkiseltä asuinpaikkakunnaltamme 23.7.2011 klo 14.00 (täällä pitää varata hyvissä ajoin kirkko). Mieleni halajaisi pitää häämme paikkakunnalla josta olemme kotoisin (pidän kirkosta- se on niin kaunis! ja pappi olisi tutumpi) mutta kun juhlapaikkaa ei yksinkertaisesti ole (rauhanyhdistys ja seurakuntatalo- ovat mielestäni "pyhiä paikkoja" joissa ei viinan kanssa läträillä). Joten... Vanhempiemme luona juhlia en haluaisi pitää (on jo niin monet juhlat juhlittu, että se "fiilis" on jo vähän mennyt)

Mekkoa olin tilaamassa, netti vaan tökkii niin pirusti etten saanut tehtyä viimehetken selailuja. En ole 100% varma päätöksestäni.

Koruiksi valitsen aivan perinteiset helmikorut
Häämeikin ajattelin teetättää ammattilaisella. Luulen että lopputulos on aivan toista kuin mitä itse saan aikaiseksi :) Pidän raikkaasta ilmeestä, jossa korostetaan parhaita puolia (eli silmiäni :D)

Hääkimppuja. Aion kysyä saanko kimppuuni mahdollisesti vaaleanpunaisia pioneja.

Häälaukku. Taidan tilata mekon kanssa samalla ulkomailta

Hääkampauksia. Pidän mahrottoman paljon näistä kampauksista joissa on kiharat.


Ja viimeisinpänä hääkengät. Katsotaan tilaanko nämä vai käytänkö melkolailla samantyyppisiä mustia. Eihän ne sieltä mekon alta juurikaan mihinkään näy? :)

Elikkäs dieetti alkaa tammikuun alussa. Sain viimevuonna pudotettua 10 kg n. puolessa vuodessa parantamalla hieman elintapojani (elikkäs ruoka ja liikunta). Joten täytyy nytkin tsepata ja onpahan ainakin tavotteita näyttää superhienolta häissä :) Noista 10 kg on tullut takaisin 4-5 kg. Ja kyllä huomaa, tuntuu ettei jaksa tehdä mitään. Kokoajan on väsynyt ja puhti poissa, tokikin itsetuntokin on hieman laskenut. En siis ole mikään ns. lihava, mutta haluan oman hyvinvointini takiakin hieman pudottaa painoa.

Iloista alkanutta arkea. Toivottavasti joulunne sujui hyvin ja saitte rentoutua perheenne kanssa :)

12 kommenttia:

 1. Oi mitä ihania suunnitelmia sinulla on tulevaksi vuodeksi....
  Pukusi tulee olemaan kaunis, niin kuin varmasti sinäkin suurena päivänänsi.

  Onnellista tulevaa vuotta 2011.

  VastaaPoista
 2. upea puku. <3
  ihania nuo muutkin suunnitelmat.

  onnellista uutta vuotta!

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana hääpuku :) tulee ihan omat häät mieleen..meillä oli teemavärinä vaaleanpunainen.
  Hääkimppu oli vaaleanpunainen ja kutsukortit myös :)

  VastaaPoista
 4. Ihana puku =) Mullakin tuli heti omat häät mieleen, pioneista oli minunkin kimppu tehty ja teemavärinä vaaleanpunainen <3 Mukavia hetkiä häiden suunnittelun parissa, niitä mukava muistella häiden jälkeen =)

  VastaaPoista
 5. Ihana puku. Reipasta mieltä painonpudotukseen. Ite tiputin nyt 4kk 9kg ja homma jatkuu :)

  VastaaPoista
 6. mekin olemme viettäneet aikanaan kuutisen vuotta sitten häät heinäkuussa 10pv. silloin ei pioneita saanut kimppuun, olivat kesäkuussa kukkineet :( ne ovat niin kauniita!

  VastaaPoista
 7. Kaunis puku ja muutenkin suunnitelmasi kuulostavat ihanilta - niin ihanaa aikaa elät(te)! <3
  Tsemppiä painonpudotukseen!

  Oikein hyvää uutta vuotta 2011!

  VastaaPoista
 8. Ihan haikein mielin luin juttuasi...olisipa ihanaa suunnitella vielä häitä...kesällä tulee seittemän vuotta omista häistäni...

  VastaaPoista
 9. Meilläkin on häät ensi kesänä, joten näitä hääjuttuja olisi mukava lukea lisääkin =) Kivoja juttuja olet keräillyt tähän postaukseen!

  VastaaPoista
 10. Teillähän on jo paljon ihania suunnitelmia häitä varten. Puku näyttää tosi kauniilta, ja pionit morsiuskimpussa varmasti ihania. Saas nähdä minkälaisia juttuja keksitte, laitahan sitä mukaan tänne meidänkin ihasteltaviksi.

  Mukavaa vuoden loppua ja tsemppiä elämäntaparemonttiin, minulla sama yritys nyt päällänsä. :)

  VastaaPoista
 11. Puku on upea!! :)
  Oi miten ihana kevät teille on tulossa, pääsette tekemään hääjuttuja ja suunnittelemaan häitä. Häämeikki kannattaa teettää ammattilaisella, heillä on sellaiset meikit jotka kestäät hienosti aamusta iltaan. Pionit hääkimpussa kuulostavat hyviltä, mukavaa viikon jatkoa sinne!

  VastaaPoista
 12. Toi mekko on tosi kaunis, voisin itekki käyttää :)

  VastaaPoista

Olisi mukavaa jos jättäisit pienen kommentin vierailustasi :)