tiistai 2. marraskuuta 2010

Wedding dresses

Heippa taasen!

Etsiskelin taas netistä häämekkoja ja löysin ulkomaiselta sivustolta todella edullisia ja näyttäviä mekkoja. Mekkoja myy dhgate.com, joka on tukkumyyntisivusto. Paljonkohan tuollaiselle mekolle tulee veroja tullissa?

Tämä mekko n.60 usd= n. 50€, yritin etsiä porsaanreikää jonka perusteella mekko on noinkin halpa.. Postikuluiksi tulikin sitten 2,5 kg mekolle 87 usd joka on paljon enemmän kuin itse mekko! Tokikaan kuvasta ei näkynyt oliko mekossa takana nyöritys, vetoketju vai napit.

Tämä mekko 117 usd= n. 85€ ja tälle 3 kg mekolle postikuluja 45 usd. Koko paketti siis kutakuinkin n.130€. Tässä mekossa on nyöritys takana. Tätä saa myös 100€ hintaan omilla mitoilla valmistettuna. Ja ivoryn värisenä tuo mekko oli himpun yli 50€. Voiko tämä olla tottakaan että myyvät noin pilkkahintaan? Vai onko Suomi vaan kallis maa? :)
Tuo malli on vielä mietinnässä. Pelkään, että sopiiko se minulle leveä lanteiselle (n.102cm). Kuinka paljon alusvaatteilla pystyy muotoilemaan vartaloa? :)
Ja tuolta sivustolta löytyi muuten sekin mekko, jota olen Suomessa nähnyt myytävän hintaan 220€ (tuolla sivustolla 62 usd = 45 €)

Ja tosiaan Mikaa ei vieläkään ole löydetty, sukeltavat tutkivat järveä, jonka läheisyydessähänet on viimeksi nähty.

5 kommenttia:

 1. Ihania mekkoja, en tosin osaa sanoa mitään muuta tuohon tullikysymykseen kuin että tilasin yli 50€:n hintaisen tavaran Amerikasta viime keväänä, tullia menikin sitten toiset 50€ eli aikas kalliiksi tuli!
  Aivan kamala tuo kadonneen tapaus, toivottavasti löytyy pian!!!<3

  VastaaPoista
 2. Ihania mekkoja ja todella edullisia!!

  Toivottavasti poika löytyisi pian!

  VastaaPoista
 3. Niin on tosi edullisia ihani pukuja! <3 mä maksoin vuokraamisesta paaljon enemmän :P

  Toivotaan että kadonnut löytyy pian!!

  VastaaPoista
 4. Kauniita pukuja! Ja on ne kyllä Suomen hintoihin verrattuna todella halpoja. Olen ompelija ammatiltani ja en todellakaan alkaisi tuohon hintaan ompelemaan, ei siinä paljoa tuntipalkkaa jäisi. Tuntuu se uskomattomalta, miten jossain toisessa maassa voi tehdä niin paljon halvemmalla? Monet tietääkseni tilaavat ulkomailta juuri tuon takia, että saa halvemmalla. Mutta en tiiä paljonki tuonti suomeen maksaa. Onnea puvun etsintään!

  VastaaPoista
 5. Kiinasta saatttaa saada pilkkahintaan tilattua tuotteita, mutta ne eivät välttämättä näytä sitten ihan siltä, miltä kuvassa. Halpa hinta perustuu halpoihin materiaaleihin, halpaan työvoimaan, sosiaalimaksujen ja verojen puuttumiseen jne. Suomessahan on 23% alv, vähimmäispalkat, työnantajan sosiaalimaksut, vuokrat, muut liikkeen kulut, markkinointi ja vähän voittoakin pitäisi valmispukujen myyjälle tai kankaiden myyjälle ja puvun ompelijalle jäädä, jotta liiketoiminta olisi mielekästä.

  Tullin sivuilta www.tulli.fi voi selvitellä tulliasioita, alvia tulee 22% tuotteen ja kuljetuksen yhteishinnasta, päälle tullit.

  Lisähintaa voi tulla puvun korjauttamisesta omiin mittoihin ja höyryttämisestä, paketissa voi rypistyä pahastikin.

  VastaaPoista

Olisi mukavaa jos jättäisit pienen kommentin vierailustasi :)