lauantai 13. marraskuuta 2010

Uusia astioita

Heippa taasen!

Jokin aikaa sitten huomasin, että astiakaappimme arkilautaset ovat kulahtaneita tai muuten vain rumiluksia. Toki meillähän on nuo samat lautaset olleet varmaan jo kuusi vuotta. Päätinpä sitten lähteä paikalliseen halpahalliin tutkailemaan lautasvalikoimaa. Ja tällaiset ihanuudet sieltä löytyivät. Matalat lautaset hintaan 1,90€ kpl, keittolautaset 1,80€ kpl ja murokulho 1,20€ kpl. Ostin 4 kipaletta jokaista ja taidan kipaista hakemaan lisää. Näissä kehtaa tarjoilla vieraillekkin ;D Ja muutaman viikon nuo lautaset on nyt ollu käytössä ja koneessa, hyvin ovat kestäneet :) Ovat paksuhkoa keramiikkaa (tai posliinia, mitä lie :D).Ja astioista toisiin astioihin. Hobbyhallin halppis tajoiluastiat tulivat ja paketissa luki että ovat "patinoituja". Eli siis ovat joistakin kohtaa "tummuneita". Kestävätkö ne ihan normaalista kuumuutta? Esim. jos laitan ruokaa tarjolle ja hetkeksi uuniin odottelemaan..?Hauskaa viikonloppua ja muistakaa hemmotella isää :)

8 kommenttia:

 1. Mikä sattuma kun juuri tänään pyörittelin noita lautasia paikallisessa halppiksessa ja päätin ostaa niitä uusiksi lautasiksi joulupöytään! Onpa hyvä tietää että kestävät hyvin konepesua kun tosiaan eivät olleet hinnalla pilattu! Minä joudun ostaa 12 kpl matalia ruokalautasia (ellei enemmänkin) kun meille tätä porukkaa on tulossa jouluaterialle. Mutta kauniita on mun mielestä, yksinkertaisia mutta samalla tosi "perinteisen" näköisiä...

  VastaaPoista
 2. Kaunis astiasarja! Sopivan koristeellinen ja helposti yhdistettävissä muihin astioihin. Pidän kovasti :)
  Kauniin kattauksen ääressä on kiva istua.

  VastaaPoista
 3. Aivan mielettömän kauniita astioita nuo kaikki!! Juuri mietin itsekin uusien valkoisten astioiden hankintaa, en ole kyllä mieleisiä vielä löytänyt. Harmi kun nuo Hobby Hallinkin loppuivat jo. Valkoiset on niin ajattomia ja kauniita ja käyvät niin monenlaisiin kattauksiin :)

  VastaaPoista
 4. Onpa kauniita, minunkin täytyy varmaan meille noita lautasia ostaa, ovat niin edullisiakin :)
  Kiitokset vinkistä!

  VastaaPoista
 5. Kati: Hyvä maku sinulla ;D Huomasitko muuten kuinka halppiksessa oli paljon samanhintaisia lautasia, mutta olivat jotenkin paljon "ohuempaa" posliinia kuin nuo ostamamme? :)

  Maija ja Niina: Kiitos <3

  Marie Elisabeth Rum´s: Niin totta! Onneksi kohta on taas joulu ja saa laittaa pöydän viimeisenpäälle koreaksi :)

  Hilda: Saattaa olla että noita hobbyhallin astioita tulee palautuksena, koska minä en ainakaan huomannut "patina"-mainintaa lehti-ilmoituksessa. Kaksi kertaa minäkin mietin, että pitäisinkö ne, mutta toisaalta... meillä on muutenkin tuota romuromantiikkaa :D Mutta tuo kastikekannu on kyllä suosikkini, suunnittelin jo kuinka leivon piirakan ja teen joukkohon vaniljakastiketta, jota tietysti tarjoilen tuosta kannusta :D

  AnnaO: Eipä kestä, nyt sinäkin laittamaan astiastot uusiksi. Täällä oli halppiksessa muitakin saman hintaluokan lautasia, osa oli todella kevyitä ja "ohuita", vertaileppa jos innostut lautasostoksille :)

  VastaaPoista
 6. Ihania astioita, valkoinen väri lumoaa erityisesti.

  VastaaPoista

Olisi mukavaa jos jättäisit pienen kommentin vierailustasi :)