perjantai 29. lokakuuta 2010

Etsinnässä ektorpin divaani

Heipsan taas! Kiva että tuosta edellisestä postauksesta oli vinkkiä teille :) kumpa oma pakettini tulisi pian ;D

Mutta nyt itse otsikon aiheeseen. Minulla olisi etsinnässä ektorpin sarjaan kuuluva divaani, tosiaan käsinojalla. Miksi ne ei voinut tämän vuoden mallistoon laittaa siihen divaanin sitä nojaa, vai saako sen kuitenkin siihen (lisähinnasta tms.)? :O
Oon jostain saanu päähäni, että haluan just tuon divaanin ja nyt siitä onkin tullu mulle jo pakkomielle :D Vinkatkaa ihmeessä jos teidän tutulla tai tutun tutulla on myynnissä valkoinen ektorp divaani täällä etelä-pohjanmaan alueella, tai jossain Tampereen nurkilla. Kiitos :D Huutiksessa on vaikka millä värillä sitä myynnissä mutta aina ne on jossain Vantaa/Helsinki alueella, tyhmää ;(

Tämä siis valkoisena

Ihanaista viikonloppua teille lukijani :) Käytiin eilen isännän kanssa mettässä hakemassa vähän katajaa ja jäkälää :) Katsotaan josko niistä jotakin jouluista saisi aikaiseksi ;)

4 kommenttia:

 1. Tuo divaani olisi kyllä kiva, en ihmettele että sitä halajat! Hyvä kun tuossa edellisessä postauksessasi esittelit noita H&M:n joulujuttuja, en ollut niihin vielä tutustunutkaan mutta nytpäs taidan tehdä tilauksen!

  VastaaPoista
 2. Terve Tampereelta! Meillä on muutto edessä 3kk:n sisään ja tuo valkoinen käsinojallinen Ektorp divaani meiltä löytyy. Noin vuoden ikäinen, erittäin hyvässä kunnossa. Jos se ei uuteen kotiimme mahdu, niin ilmoittelen heti tänne!

  VastaaPoista
 3. Marilla: Nuo ektorpin nojatuolitkin on niin supermukavat, joten tuo divaani on varmaan superhyperihana ;D Tänää posti toi hm-kuvaston ja oli mukavaa selata joulujuttuja käsinkosketeltavasti minikuvastosta :) Iloista joulunosotusta :)

  Marika: Huh, ajattelin jo ettei kukaan halua luopua divaanistaan ;D Kaunis kiitos, toivottavasti palaat asiaan :) Mukavaa joulunodotusta Tampereelle :)

  VastaaPoista
 4. Joo täälläin yksi joka etsii tuota käsinojallista ektorpin divaaania :) on se vaan niin ihana!

  VastaaPoista

Olisi mukavaa jos jättäisit pienen kommentin vierailustasi :)